rabin.hood 06.05.07, 19:10 mam nadzieje ze te kurczaki pokaza jaja i zdecyduja sie w ciagu najblizszych tygodni na ostateczne odkomunizowanie polskich ulic i miast. ps-chce ogladac jak wywoza 4 spiacych. A jeszcze lepiej jak burza to g... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczyjar Re: PiSowscy tchorze 06.05.07, 19:31 rabin.hood napisał: > mam nadzieje ze te kurczaki pokaza jaja i zdecyduja sie w ciagu najblizszych > tygodni na ostateczne odkomunizowanie polskich ulic i miast. > > ps-chce ogladac jak wywoza 4 spiacych. A jeszcze lepiej jak burza to g... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: znasz roznice miedzy pomnikiem a grobem? 06.05.07, 19:33 rabin.hood napisał: > oszolomku? ************************** Napij sie zimnej wody i połóż się w cieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: znasz roznice miedzy pomnikiem a grobem? 06.05.07, 19:35 A jesteś pewien, że kacapy znają ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: znasz roznice miedzy pomnikiem a grobem? 06.05.07, 19:36 pisuarro napisał: > A jesteś pewien, że kacapy znają ? I to jest bardzo ważne w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: znasz roznice miedzy pomnikiem a grobem? 06.05.07, 19:38 rabin.hood napisał: > oszolomku? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> oszolomku --Prawie pod kazdym pomnikiem żołnierzy sa proch poległych. - - - - - - - - - - - - Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś