Dodaj do ulubionych

Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie

11.05.07, 14:13
dopiero teraz wysłuchałem. Szok, zoll go zniszczył w dwadzieścia sekund... Ja
bym po czymś takim chyba seppuku popełnił. A on miał jeszcze czelność bronić
się na konferencji...
Obserwuj wątek
    • os.rooj Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 14:17
      kicior99 napisał:

> dopiero teraz wysłuchałem. Szok, zoll go zniszczył w dwadzieścia sekund... Ja
      > bym po czymś takim chyba seppuku popełnił. A on miał jeszcze czelność bronić
      > się na konferencji...

Liiiiink! ;)
      • kicior99 Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 14:18
        leciało w dzienniku w tok.fm - może na ich stronie będzie
    • woda.woda A gdzie tego się słucha ? 11.05.07, 14:19
      • os.rooj Re: A gdzie tego się słucha ? 11.05.07, 14:20
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62237530&a=62237977
        ;)
        • woda.woda dzięki 11.05.07, 14:21
      • kicior99 Re: A gdzie tego się słucha ? 11.05.07, 14:22
        ja mam przez neta albo tv sat. ale sprawdziłem ich stronę i nie ma tego dźwiczka
        - a szkoda.
    • bryt.bryt ignorant Zoll 11.05.07, 14:21
      Dla Dorna i Mularczyka Zoll to "ignorant".
      Mowia to wprost i wiele to o nich mowi.
      • joella.r Dorn sparafrazował też z właściwą sobie lekkością 11.05.07, 14:25
        Puszkina - kazał Mularczykowi omijać potwarców i głupców, chocby mieli tytuły profesorskie ;)
        • woda.woda Gorycz porażki przez niego przemówiła :) 11.05.07, 14:26
          • kicior99 Re: Gorycz porażki przez niego przemówiła :) 11.05.07, 14:32
            możesz mówić i mówić - ale PiS i tak ci powie na białe - białe...
    • 1normalnyczlowiek Zoll sam siebie niszczy 11.05.07, 14:21
      kicior99 napisał: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie
      > dopiero teraz wysłuchałem. Szok, zoll go zniszczył w dwadzieścia sekund...
      ---> To ignorant, który zamiast najpierw dokładnie sprawdzić okoliczności,
      zawsze spieszy się z zabraniem głosu, by "dowalić" obecnie rządzącym.
      • kicior99 Re: Zoll sam siebie niszczy 11.05.07, 14:24
        zoll zadawał zwykłe pytania, które każdy by zadał. Poza tym wali mnie kto
        aktualnie rządzi, nie mieszkam w Polsce i nie zamierzam. Oceniam z dala i na
        chłodno - a tu cała sprawa jest szyta grubymi nićmi. o tobie miłość do PiS
        odebrała resztki zdrowego rozsądku.
      • incognitto stary wyga kontra młody poseł, ale mi konkurencja 11.05.07, 14:25

nie słuchalam, ale jeśli nawet, to o jakim 'zwycięstwie' Zolla mozna mówić?
      • mentorlevicy kto to jest Zoll i z jakiego wykopaliska pochodzi? 11.05.07, 14:26
        wstyd zgredzie najeżdżać na młodego człowieka ,który wypełnia konstytucyjne
        obowiązki zgodnie z prawem i poleceniami marszałka sejmu. weś się wyautuj trupie.
        • kotek.filemon Re: kto to jest Zoll i z jakiego wykopaliska poch 11.05.07, 14:30
          > wstyd zgredzie najeżdżać na młodego człowieka ,który wypełnia konstytucyjne
          > obowiązki zgodnie z prawem i poleceniami marszałka sejmu.

Upuszczanie smrodu z ipn-owskiego szamba to "konstytucyjne obowiązki"? Poza tym
          poseł to nie pies gończy marszałka sejmu żeby musiał na jego polecenia biegać.
        • kicior99 Re: kto to jest Zoll i z jakiego wykopaliska poch 11.05.07, 14:30
          mentorlevicy napisał(a):

> wstyd zgredzie najeżdżać na młodego człowieka ,który wypełnia konstytucyjne
          > obowiązki zgodnie z prawem i poleceniami marszałka sejmu. weś się wyautuj trupi
          po drugie - o jakich konstytucyjnych obowiązkach mówisz? Brednie
          po trzecie - a co ma do tego wiek? Każdy bierze osdpowiedzialność za swoje
          czyny. mularczyk to nie baranek prowadzony na rzeź
          po czwarte - naucz się ortografii...

Po pierwsze - mogli go lepiej przygotować albo wybrać kogoś kto się do tego
          nadaje (o ile PiS ma takich)
          Po drugie -
      • kicior99 Re: Zoll sam siebie niszczy 11.05.07, 14:26
        jeszcze jedno - piszesz cały czas o inteligencji zastępczej - może skończysz
        uprawiać samokrytykę?
        • 1normalnyczlowiek Sygnaturka,to nie jest "pisanie cały czas" :))) 11.05.07, 14:43
          kicior99 napisał:
          > jeszcze jedno - piszesz cały czas o inteligencji zastępczej - może skończysz
          > uprawiać samokrytykę?

---> a że świetnie pasuje także do "filarów naszego zollnego" prawa, to nie moja
          wina.
          W pojedynku Zoll vs Mularczyk, ten pierwszy przegrał do zera. Jak można skłamać
          na dany temat lub coś zataić, skoro nikt o to nie pytał?
          • kicior99 Re: Sygnaturka,to nie jest "pisanie cały czas" :) 11.05.07, 14:44
            pytał, nawet faktom przeczysz. Jak każdy PiS-dziarz
            • 1normalnyczlowiek Ty, niczym Zoll spieszysz dowalić 11.05.07, 15:02
              kicior99 napisał:
              > pytał, nawet faktom przeczysz. Jak każdy PiS-dziarz

---> TK (Stępień) o szczegóły nie pytał, lecz tylko o notatkę Mularczyka i
              zarządził przerwę. Po przerwie najpierw wykluczył sędziów, a później zarzucał
              Mularczykowi zatajenie spraw - zamiast samemu zaglądnąć do akt z IPN.
              To normalne, że przekręcasz fakty - konfabulacja i relatywizacja, to nieodłączne
              cechy i pseudoautorytetów iqTusków.
              • kicior99 Re: Ty, niczym Zoll spieszysz dowalić 11.05.07, 15:04
                zajmij sie dalej drążeniem swojej inteligencji zastępczej i nie wylewaj wiadra
                pomyj - aha, zapomniałem ze PiS - dy nie potrafią wiele więcej...
    • klauspacjusz Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 14:33
      A biedny mały Mularczyk poleciał do Dorna, żeby go duży bronił :)
      • marc1951 Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 16:08
        Jak wykonuje sie polecenia glupca,zamiast kierowac sie wlasnym rozsadkiem,to
        rezultat jest tragiczny.Zamulony jako prawnik, jest skonczony,zostaly jemu
        tylko odpady z koryta Dorna,smacznego.
    • jrjrjr Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 15:03
      Kochani! nie można oczekiwać od Mularczyka poczucia wstydu. Glizdy nie mają
      kręgosłupa - nie mają też uczuć wyższych!
      • x2468 Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 16:22
        Mularczykiem ktory podobno jest autorem ustawy lustracyjnej(ta twierdzi
        pis),lecz zabraklo mu czasu aby sie z swoim dzielem zapznac, zajela sie Rada
        Adwokacka.Dzwonil do rady i prosil o wyrozumialosc.Szf Rady obiecal splawil
        Mularczyka obiecujac ze wezmie jego kajanie sie po uwage.
    • parusmajor Mularczyk- serce rosnie 11.05.07, 16:24
      aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=interwencje&id=677
      • zablokowany1 Po pierwsze na podanej stronie są wirusy 11.05.07, 16:28
        Po drugie kliknięcie na odnośnik namawia do wysłania sms-a co już nosi znamiona
        dzialalności handlowej. Ciekawe, ktory z pisowskich polityków dorabia sobie za
        pośrednictwem podanej witryny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka