kicior99 11.05.07, 14:13 dopiero teraz wysłuchałem. Szok, zoll go zniszczył w dwadzieścia sekund... Ja bym po czymś takim chyba seppuku popełnił. A on miał jeszcze czelność bronić się na konferencji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
os.rooj Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 14:17 kicior99 napisał: > dopiero teraz wysłuchałem. Szok, zoll go zniszczył w dwadzieścia sekund... Ja > bym po czymś takim chyba seppuku popełnił. A on miał jeszcze czelność bronić > się na konferencji... Liiiiink! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 14:18 leciało w dzienniku w tok.fm - może na ich stronie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj Re: A gdzie tego się słucha ? 11.05.07, 14:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62237530&a=62237977 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A gdzie tego się słucha ? 11.05.07, 14:22 ja mam przez neta albo tv sat. ale sprawdziłem ich stronę i nie ma tego dźwiczka - a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt ignorant Zoll 11.05.07, 14:21 Dla Dorna i Mularczyka Zoll to "ignorant". Mowia to wprost i wiele to o nich mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Dorn sparafrazował też z właściwą sobie lekkością 11.05.07, 14:25 Puszkina - kazał Mularczykowi omijać potwarców i głupców, chocby mieli tytuły profesorskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Gorycz porażki przez niego przemówiła :) 11.05.07, 14:32 możesz mówić i mówić - ale PiS i tak ci powie na białe - białe... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Zoll sam siebie niszczy 11.05.07, 14:21 kicior99 napisał: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie > dopiero teraz wysłuchałem. Szok, zoll go zniszczył w dwadzieścia sekund... ---> To ignorant, który zamiast najpierw dokładnie sprawdzić okoliczności, zawsze spieszy się z zabraniem głosu, by "dowalić" obecnie rządzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zoll sam siebie niszczy 11.05.07, 14:24 zoll zadawał zwykłe pytania, które każdy by zadał. Poza tym wali mnie kto aktualnie rządzi, nie mieszkam w Polsce i nie zamierzam. Oceniam z dala i na chłodno - a tu cała sprawa jest szyta grubymi nićmi. o tobie miłość do PiS odebrała resztki zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto stary wyga kontra młody poseł, ale mi konkurencja 11.05.07, 14:25 nie słuchalam, ale jeśli nawet, to o jakim 'zwycięstwie' Zolla mozna mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy kto to jest Zoll i z jakiego wykopaliska pochodzi? 11.05.07, 14:26 wstyd zgredzie najeżdżać na młodego człowieka ,który wypełnia konstytucyjne obowiązki zgodnie z prawem i poleceniami marszałka sejmu. weś się wyautuj trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: kto to jest Zoll i z jakiego wykopaliska poch 11.05.07, 14:30 > wstyd zgredzie najeżdżać na młodego człowieka ,który wypełnia konstytucyjne > obowiązki zgodnie z prawem i poleceniami marszałka sejmu. Upuszczanie smrodu z ipn-owskiego szamba to "konstytucyjne obowiązki"? Poza tym poseł to nie pies gończy marszałka sejmu żeby musiał na jego polecenia biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: kto to jest Zoll i z jakiego wykopaliska poch 11.05.07, 14:30 mentorlevicy napisał(a): > wstyd zgredzie najeżdżać na młodego człowieka ,który wypełnia konstytucyjne > obowiązki zgodnie z prawem i poleceniami marszałka sejmu. weś się wyautuj trupi po drugie - o jakich konstytucyjnych obowiązkach mówisz? Brednie po trzecie - a co ma do tego wiek? Każdy bierze osdpowiedzialność za swoje czyny. mularczyk to nie baranek prowadzony na rzeź po czwarte - naucz się ortografii... Po pierwsze - mogli go lepiej przygotować albo wybrać kogoś kto się do tego nadaje (o ile PiS ma takich) Po drugie - Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zoll sam siebie niszczy 11.05.07, 14:26 jeszcze jedno - piszesz cały czas o inteligencji zastępczej - może skończysz uprawiać samokrytykę? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Sygnaturka,to nie jest "pisanie cały czas" :))) 11.05.07, 14:43 kicior99 napisał: > jeszcze jedno - piszesz cały czas o inteligencji zastępczej - może skończysz > uprawiać samokrytykę? ---> a że świetnie pasuje także do "filarów naszego zollnego" prawa, to nie moja wina. W pojedynku Zoll vs Mularczyk, ten pierwszy przegrał do zera. Jak można skłamać na dany temat lub coś zataić, skoro nikt o to nie pytał? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Sygnaturka,to nie jest "pisanie cały czas" :) 11.05.07, 14:44 pytał, nawet faktom przeczysz. Jak każdy PiS-dziarz Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty, niczym Zoll spieszysz dowalić 11.05.07, 15:02 kicior99 napisał: > pytał, nawet faktom przeczysz. Jak każdy PiS-dziarz ---> TK (Stępień) o szczegóły nie pytał, lecz tylko o notatkę Mularczyka i zarządził przerwę. Po przerwie najpierw wykluczył sędziów, a później zarzucał Mularczykowi zatajenie spraw - zamiast samemu zaglądnąć do akt z IPN. To normalne, że przekręcasz fakty - konfabulacja i relatywizacja, to nieodłączne cechy i pseudoautorytetów iqTusków. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ty, niczym Zoll spieszysz dowalić 11.05.07, 15:04 zajmij sie dalej drążeniem swojej inteligencji zastępczej i nie wylewaj wiadra pomyj - aha, zapomniałem ze PiS - dy nie potrafią wiele więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
klauspacjusz Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 14:33 A biedny mały Mularczyk poleciał do Dorna, żeby go duży bronił :) Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 16:08 Jak wykonuje sie polecenia glupca,zamiast kierowac sie wlasnym rozsadkiem,to rezultat jest tragiczny.Zamulony jako prawnik, jest skonczony,zostaly jemu tylko odpady z koryta Dorna,smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 15:03 Kochani! nie można oczekiwać od Mularczyka poczucia wstydu. Glizdy nie mają kręgosłupa - nie mają też uczuć wyższych! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dialog zolla z mularczykiem - serce rosnie 11.05.07, 16:22 Mularczykiem ktory podobno jest autorem ustawy lustracyjnej(ta twierdzi pis),lecz zabraklo mu czasu aby sie z swoim dzielem zapznac, zajela sie Rada Adwokacka.Dzwonil do rady i prosil o wyrozumialosc.Szf Rady obiecal splawil Mularczyka obiecujac ze wezmie jego kajanie sie po uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
parusmajor Mularczyk- serce rosnie 11.05.07, 16:24 aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=interwencje&id=677 Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Po pierwsze na podanej stronie są wirusy 11.05.07, 16:28 Po drugie kliknięcie na odnośnik namawia do wysłania sms-a co już nosi znamiona dzialalności handlowej. Ciekawe, ktory z pisowskich polityków dorabia sobie za pośrednictwem podanej witryny. Odpowiedz Link Zgłoś