haen1950 14.05.07, 07:33 Platforma jest jak sznaucerka Saba marszałka Dorna. Łazi po tym sejmie bez kagańca i potrzeby. Gryzie, kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro333 Re: Platforma, czyli pies. 14.05.07, 07:36 Saba z Dornem chodzi bez potrzeby po sejmie. A nawiasem mówiąc dornowi przydałby się kaganiec aloe oświaty Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Platforma, czyli pies. 14.05.07, 07:57 Mnie chodzi o to, że piesek jest prowadzany na krótkiej pisowskiej smyczy i gryzie tylko w jej obrębie. Czasem swego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t [...] 14.05.07, 08:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Zgadza się 14.05.07, 08:08 Pamiętam uciechę Jasia Rokity, gdy komunikował, że wszyscy wymienieni w ustawie bedą musieli pisać Kaczorom lojalki. I widziałem jego zawiść, gdy z powodu swojej głupoty to nie on obalał przed TK całą hucpę tej antyobywatelskiej ustawy. Bardziej egoistycznego durnia trudno znaleźć w tym sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: Zgadza się 14.05.07, 10:39 Platforma ma tak samo popier...we łbie odnośnie lustracji jak kacze pisdzielstwo. Jest to partia tak konformistyczna jak żadna inna. Mentorstwo UW i kretyństwo łyska z Krakowa są jej znakami szcególnymi. Najbardziej lubię jak cały czas pouczają mnie i wyrokują nieroby, które w całym swoim dorosłym życiu nigdy nie miały problemów z jakimkolwiek realnym ludzkim problemem. Ale sami wyhodowaliśmy sobie takich bęcwałów jak Jan Maria, który w normalnej korporacyjnej firmie, nigdy nie awansowałby poza najniższy szczebel. A pismactwo spija słowa z ust takich cymbałów i każe nimi sie upajać. Jaki jest praktyczny wymiar jakiegokolwiek gadania JMR? "0" Odpowiedz Link Zgłoś