trudny2002 18.05.07, 21:08 no to uznac mi przyjdzie ze ten co obiecal ze tak sie nie stanie jedynie strzepi jezyk i podobny do baby z magla...popatrz pan jak ten swiat zdziadzial... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe3 Re: a jak ten pan teraz kogos zabije? 18.05.07, 21:14 Kto to powiedział?...że minister Ziobro więcej już żadnego samochodu nie ukradnie:) Co bynajmniej nie znaczy co słyszysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: a jak ten pan teraz kogos zabije? 18.05.07, 21:15 To zero będzie miał znów ofiary na koncie bo nie znalazł dowodów żeby zatrzymać gościa w areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki się dobrali - i zarżnac mogą, i samochód podPiSd.. 18.05.07, 22:00 strach sie bać, jak oba po wolności grasują (i ten trzeci mały, chudy też)... Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 Re: a jak ten pan teraz kogos zabije? 18.05.07, 23:15 nie dość że zabije to jeszcze narząd wytnie! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: a jak ten pan teraz kogos zabije? 18.05.07, 23:19 zoo24 napisała: > nie dość że zabije to jeszcze narząd wytnie! komu wytnie? trudnemu? mózg? nie posiada takowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 Re: a jak ten pan teraz kogos zabije? 18.05.07, 23:23 off_nick napisała: > zoo24 napisała: > > > nie dość że zabije to jeszcze narząd wytnie! > > > komu wytnie? > trudnemu? > mózg? > nie posiada takowego. może biegać sklapelem i wycinać komu popadnie. Lekarze tak mają, tylko Ziobro i CBA nas przed nimi obronią > Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 twoim zdaniem mozg moze byc w posiadaniu 18.05.07, 23:43 jedynie twojego guru no i pewnie ty tez cos tam masz...off_nick napisała: > zoo24 napisała: > > > nie dość że zabije to jeszcze narząd wytnie! > > > komu wytnie? > trudnemu? > mózg? > nie posiada takowego. I to powinno cie cieszyc...gdyby bowiem trudny mozg mial to tacy jak ty nie byliby raczeni mozliwoscia rozmowy...mysle ze wybaczysz niestosowne slowa a jesli nie to...i ty mnie tez w dupe...:) trudny > Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: twoim zdaniem mozg moze byc w posiadaniu 18.05.07, 23:56 otóz Szanowny Panie Trudny ,nie jestem w posiadaniu guru,autorytetów również. a to dlatego ,że obrażałoby to moją inteligencję. trudny2002 > Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 leki trzeba brac w pore... 19.05.07, 00:01 off_nick napisała: > otóz Szanowny Panie Trudny ,nie jestem w posiadaniu guru,autorytetów również. > a to dlatego ,że obrażałoby to moją inteligencję. > > nie jest mi obce stanowisko iz aby napisac nawet slowo...wypada miec swiadomosc istnienia bodaj zaczynu da powodu...innymi slowy piszac miej o czym. Nie bardzo wyjasniasz co tez mialoby u Ciebie byc obrazonym... Jednak szanuje i takie przypadki i nie bez powodu:))) Z uklonami trudny > Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick i ja też Waćpana szanuję , 19.05.07, 00:17 a tego Senekę Młodszego do cna należałoby poznać może,co by się nie wstydzić? a może zbyt trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: i ja też Waćpana szanuję , 19.05.07, 00:20 jak to miło przeczytać wreszcie głos inteligencki na forum Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: i ja też Waćpana szanuję , 19.05.07, 00:22 bo na FK dotychczas tylko 8 osób z inteligencji zliczyłem przez rok...straszne co ? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick for Loppe 19.05.07, 00:38 a jeżeli Loppe zwidy ma jakoweś? a może to quasi- inteligencja jest? jam ze wsi podlaskiej ,Trudny zaś z miasta królewskiego Krakowa. Trudny "mądrze" prawi ale ta mądrość jest obrócona przeciw Prezydentowi i Premierowi. to mnie boli,bo PIS to był,jest i będzie mój wybór. może dzisiaj nieładnie z Trudnym się różnimy ale co tam,tomorrow belongs to PIS. Odpowiedz Link Zgłoś