jola_iza 19.05.07, 17:01 Każdy kto nie użyje zdania podrzędnie złożonego WON Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Znalazłam receptę na PiSdzieciątka 19.05.07, 17:03 A z imiesłowami typu: 'łszy' można zostac? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Mnie się pytasz? 19.05.07, 17:08 Ja tylko matematyk. Spytaj się PiSdzieciątek czy wiedzą co to imiesłów. A poważnie mówiąc przyjemnie się słucha "TW": Miodka, Olechowskiego, Kwaśniewskiego,Gadzinowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Mnie się pytasz? 19.05.07, 17:10 Ja tak na wszelki wypadek... Zapytawszy, czuję się pewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Znalazłam receptę na PiSdzieciątka 19.05.07, 17:05 jola_iza napisała: > Każdy kto nie użyje zdania podrzędnie złożonego WON Jola propaguje faszyzm i cenzure:) Za to sie idzie za kratki, nawet TK ci tego nie daruje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Znalazła p. receptę na PiSdzieciątko? 19.05.07, 17:12 Jedno plackiem na dole leży :-))) jola_iza napisała: > Każdy kto nie użyje zdania podrzędnie złożonego WON Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Znalazła p. receptę na PiSdzieciątko? 19.05.07, 17:13 os_rooj napisał: > Jedno plackiem na dole leży :-))) > > jola_iza napisała: > > > Każdy kto nie użyje zdania podrzędnie złożonego WON ps wyżej nieco..placebo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Panie Heniu 19.05.07, 17:16 Porządek se przy świętej sobocie na moim forum robię. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Panie Heniu 19.05.07, 17:28 jola_iza napisała: > Porządek se przy świętej sobocie na moim forum robię. ino owo placebo jakieś obojnackie jest, więc czym ten kał_kaczy wysprzątać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Znalazłam receptę na PiSdzieciątka 19.05.07, 17:25 a jak powiem pinc(5), tak jak pan premier co to jego mama byla/jest polonistka, to tez mnie przegnasz? PS. brak polskich liter bo bazgrze czasem z zamorskich krajow, albo moze kraji, tak po wolskiemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj . 19.05.07, 17:36 Roman G. jest jak gazeta, wszystko wie i ukazuje sie codziennie:) MEN da? Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: . 19.05.07, 19:17 os_rooj napisał: > MEN da? Oj z bólem się nie zgodze :/ On niestety jest najbardziej sprawny intelektualnie w tym rządzie nieudaczników i ugrywa wszystko co zaplanował. A wygląda faktycznie jak nawiedzony rumuński książe :) Odpowiedz Link Zgłoś