hummer 29.05.07, 10:40 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,4173285.html Uprzedzam treść drastyczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Prawie jak PiS ale te obietnice całkiem realn 29.05.07, 13:01 hummer napisał: > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,4173285.html > Uprzedzam treść drastyczna. :) > Niestety... politycy Samoobrony, proponowali wyłącznie pojedyncze miejsca pracy... i to z "haraczem" w tle... ;) Czyli, wyglądało to mniej więcej tak: zrobisz mi loda - dostaniesz pracę ale..., jeszcze za to zapłacisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Prawie jak PiS ale te obietnice całkiem realn 29.05.07, 13:49 sclavus napisał: > hummer napisał: > > > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,4173285.html > > Uprzedzam treść drastyczna. :) > > > > Niestety... politycy Samoobrony, proponowali wyłącznie pojedyncze miejsca > pracy... i to z "haraczem" w tle... ;) > Czyli, wyglądało to mniej więcej tak: zrobisz mi loda - dostaniesz pracę > ale..., jeszcze za to zapłacisz... :) Płatny seks to chyba prostutucja, jeśli by ją nazwać po imieniu? Jak się czuje Jarosław mając za wiceministra prostytutkę w rządzie odnowy moralnej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Prawie jak PiS ale te obietnice całkiem realn 29.05.07, 14:15 hummer napisał: > Jak się czuje Jarosław mając za wiceministra prostytutkę w rządzie odnowy > moralnej? :) Dla Jarosława cel uświęca środki. Ten odnowiciel moralny z diabłem zawrze pakt, byle tylko zemścić się na koledze z zerówki, który połamał mu kredki... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Prawie jak PiS ale te obietnice całkiem realn 29.05.07, 18:07 hummer napisał: > > Jak się czuje Jarosław mając za wiceministra prostytutkę w rządzie odnowy moralnej? :) > > Jarosław chce trwać... reszta mu wisi! Dla tej reszty, zawsze jakiś frazes wykoncypuje w ciasnej główce i puści w obieg... :) Stąd wynika, że trwanie ma większą wartość (moralną?) niż pogrążanie - się! Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Prawie jak PiS ale te obietnice całkiem realn 30.05.07, 09:27 Idzcie na strone www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm , tam jest wiecej materialu i zalozenia programu politycznego. Przy okazji proponuje wam wydelegowanie jakiejs mlodej stronniczki waszej akcji do podobnej inicjatywy. Nie bedzie problemu z referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki jak sie temu blizej przyjrzec 30.05.07, 09:31 to zalozenia Waszej inicjatywy sa podobne do ich programu. Moze macie w Antwerpii ugrupowanie sojusznicze? www.nee-antwerpen.be/watisnee.htm Zdjecia z tej strony (kliknij na zakladke "Afbeeldingen") sa dla Was pewnie malo czytelne, bo nie wiecie kto jest kto. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: jak sie temu blizej przyjrzec 30.05.07, 18:50 Dobrze by było,gdybyś rozpoczął swoją wypowiedż "moim zdaniem".Wyobraż sobie że nie wszyscy sa tacy jak ty.Doradzam by koalicja a zwłaszcza LPR rozpoczęła taka akcję.W końcu mogą poprosic zaprzyjażniona posłanke Sobecką o pomoc w tej akcji,napewno dla dobra sprawy nie odmówi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Jeszcze jedno.... 30.05.07, 18:52 Napewno Belgowie znają sytuację w Polsce i znakomite wypowiedzi np.o teletubisiach. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Jeszcze jedno.... 30.05.07, 18:57 > Napewno Belgowie znają sytuację w Polsce i znakomite wypowiedzi np.o teletubisiach. I owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: jak sie temu blizej przyjrzec 30.05.07, 18:57 alistair-p napisał: > Dobrze by było,gdybyś rozpoczął swoją wypowiedż "moim zdaniem".Wyobraż sobie że nie wszyscy sa tacy jak ty. Po pierwsze, nie rozumiem do czego pijesz. Kazdy, kto umie czytac, dojdzie do takiego samego wniosku jak ja, zatem "moim zdaniem" jest tu niepotrzebne. Po drugie, skoro jestesmy na forum, to chyba jest jasne, ze prezentuje MOJE zdanie, no nie? > Doradzam by koalicja a zwłaszcza LPR rozpoczęła taka > akcję.W końcu mogą poprosic zaprzyjażniona posłanke Sobecką o pomoc w tej akcji,napewno dla dobra sprawy nie odmówi. Poslanka Sobecka nie ma warunkow. Odpowiedz Link Zgłoś