goldenwomen2 30.05.07, 16:43 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4188508.html Znajda sie forumowi obroncy jak w przypadku Blidy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauriane Re: Kolezanka Blidy 30.05.07, 17:22 L. Poczekamy na wyrok i....rozwoj mysli lewicowej........ J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:23 A gdzie obrońcy III RP? nie bronią p. Jakubowskiej? nie bronia jej męża? nieprawdopodobne! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:50 > A gdzie obrońcy III RP? nie bronią p. Jakubowskiej? nie bronia jej męża? Złotko moje, śledztwo w sprawie Jakubowskiej zaczęła prowadzić prokuratura w IIIRP za rządów SLD, jak widać po rozpoczęciu procesu - ze skutkiem. Postkomuniści Millera, w przeciwieństwie do PiSoZiobry, szanowali niezależność wymiaru sprawiedliwości co owocowało oskarżeniami i wyrokami dla aferzystów (np. w "sprawie starachowickiej"). PiS i Ziobro poddali teraz prokuraturę ścisłej partyjnej kontroli jak za PZPR. Skutek - nie wykryli żadnej nowej afery polityków! Wszystkie takie sprawy - Mazur, afera węglowa, Jakubowska - rozpoczęły się przed PiSem. Jedyne "osiągnięcia" Ziobry to skandal z przyzwoleniem na ucieczkę Przywieczerskiego (czyżby chodziło o tuszowanie sprawy FOZZ-Telegraf?) i skandaliczne nadużycia CBA i Ziobry w sprawie Garlickiego. Zastępowanie niezależnego wymiaru sprawiedliwości przez ziobrowego Big Brother idzie dalej - nowa ustawa o sądownictwie podporządkowuje tym razem sądy partyjnej kontroli w stopniu, na jaki nie odważyli się nawet komuniści w PRL i który jest nie do pogodzenia z ideą państwa prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:29 Nawet zakładając, że masz rację, czego do momentu wyroku stwierdzić kategorycznie nie możesz - czy to, że Jakubowska jest winna (jeżeli jest), zmniejsza odpowiedzielaność CBA za skopaną akcję w domu Blidy? Blidy, która, przypominam, zginęła jako niewinny człowiek i na zawsze będzie niewinna. A z Jakubowską się tak nie rozpędzaj, bo w tej chwili jest ona dokładnie tak samo winna przekrętów w Elektrowni Opole jak ty. Czyli w ogóle nie jest ich winna. Winny jest bowiem ten - por. Konstytucja RP - kto zostanie skazany prawomocnym wyrokiem sądu. A nie ten, kto jest podejrzany przez jakąkolwiek, a szczególnie wyzerowaną przez tow. min. Ziobro prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: Specjalność lewusów: 31.05.07, 11:37 No zdrowa prawicowa część społeczeństwa z pewnością woli się specjalizować w wyrokach bez procesu. Szczególnie w egzekucjach. Brunatnie... jakoś tak brunatnie się zrobiło... PiSS... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Specjalność lewusów: 31.05.07, 11:40 ego_centryk napisała: > No zdrowa prawicowa część społeczeństwa z pewnością woli się specjalizować w > wyrokach bez procesu. Szczególnie w egzekucjach. Brunatnie... jakoś tak > brunatnie się zrobiło... PiSS... Gdyby skazali za szybko krzyczalbys ze nie zapoznali sie ze wszystkimi dowodami tak sie spieszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: co jest złego w czekaniu na wyrok? 31.05.07, 11:40 niewinni nie czekaja to ta roznica :P Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: co jest złego w czekaniu na wyrok? 31.05.07, 11:53 Niewinnie oskarżeni czekają. Bardziej niż ci słusznie oskarżenie. Przywieczerski - ten faktycznie nie czeka. PiSowska "sprawiedliwość". Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: co jest złego w czekaniu na wyrok? 31.05.07, 11:53 Wszyscy są winni, dopóki nie udowodnią swojej niewinności. Zobaczymy czy ta zasada będzie też obowiązywała po wyborach. Swego czasu Kaczyński chciał sobie zastrzec prawo do oceniania teczek pod kątem kto był, a kto nie był TW. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Specjalność lewusów: 31.05.07, 12:16 Wolisz wariant : roztrzelać a potem zrehabilitować ? Czy też może : lepiej ukarać 10,000 niewinnych, niż jednego winnego zostawić bez kary ? Zastanów sie, skąd chcesz brać wzorce . Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:36 ego_centryk napisała: gdybym była winna jak Jakubowska to by po mnie przyszli i uslyszalabym zarzuty ,tymczasem mam sie dobrze i ciesze sie wolnoscia czego nie mozna powiedziec o Jakubowskiej. Nic sie nie dzieje bez przyczyny zapamietaj to sobie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:43 Powołujesz się na Konstytucję, a nie kumasz jednego z jej najważniejszych artykułów. Mylisz pojęcia. Człowiek któremu postawiono zarzuty jest "oskarżony", a nie "winny". A skoro nie jest "winny", to jest "niewinny". Proste - jak widać, nie dla wszystkich. Oczywiście, że nic się nie dzieje bez przyczyny. W tym wypadku politycznej. :) Uważasz, że wszyscy oskarżeni są winni? Po co zatem sądy? Starczy prokuratura. Tymczasem smutna prawda jest taka, że nie tylko (i to relatywnie często), zdarzają się niesłusznie oskarżeni, ale nawet niesłusznie skazani, czego dowodem - nie szukając daleko - wczorajszy wyrok w sprawie odszkodowania za niesłuszne skazanie za napad na Makro. Widzisz, oskarżyli ich, przyszli po nich i przedstawili im zarzuty. Nie mieli dobrze i nie cieszyli się wolnością. Byli winni? Oskarżenie nie determinuje winy. Już raczej odwrotnie. Ale kto to ma zrozumieć - brunetki, blondynki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:45 Kiedy ty sobie, głupia babo, wbijesz do pisowskich komórek podstawową prawdę - dopóki człowiek nie zostanie skazany prawomocnym wyrokiem JEST NIEWINNY. Chipy jakieś macie zamontowane, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 11:58 > dopóki człowiek nie zostanie skazany prawomocnym wyrokiem JEST NIEWINNY. Tak było w "zgniłej demokracji", "burżuazyjnym państwie prawa". W nowym wspaniałym świecie dyktatury monopartii PiS winnym jest ten, kogo Ziobro tak nazwał w telewizji. Za to Putra, Przywieczerski, Jackiewicz - ci mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:00 haen1950 napisał: > Kiedy ty sobie, głupia babo, wbijesz do pisowskich komórek podstawową prawdę - > dopóki człowiek nie zostanie skazany prawomocnym wyrokiem JEST NIEWINNY. > > Chipy jakieś macie zamontowane, czy co? wg twoich wypoci mam sie bać bo po mnie tez przyjda? spoko! zyje uczciwie a ty wbij sobie do glowy ze uczciwi ludzie nie interesuja organow scigania.Tak poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:04 goldenwomen2 napisała: > wg twoich wypoci mam sie bać bo po mnie tez przyjda? spoko! zyje uczciwie a ty > wbij sobie do glowy ze uczciwi ludzie nie interesuja organow scigania.Tak > poprostu. > > Interesują... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:11 1tomasz1 napisał: > goldenwomen2 napisała: powtarzam : organy ścigania uczciwymi ludzmi sie nie interesuja.Tak poprostu zwyczajnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk A co ze skazanymi za napad za Makro? 31.05.07, 12:13 Tego to już nie zauważasz? Jak to było w tej sprawie - zainteresowały się organy ścigania niewinnymi ludźmi? Odpowiedz TAK czy NIE? Byli winni? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: A co ze skazanymi za napad za Makro? 31.05.07, 12:17 ego_centryk napisała: > Tego to już nie zauważasz? Jak to było w tej sprawie - zainteresowały się > organy ścigania niewinnymi ludźmi? Odpowiedz TAK czy NIE? Byli winni? nie znam tematu - male epizody czy wybryki chuliganskie trudno pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: A co ze skazanymi za napad za Makro? 31.05.07, 12:19 No tak, tego tematu to nie znasz. Nie dalej jak wczoraj dwóch niesłusznie skazanych dostało po ok. 60 tys. zł odszkodowania, a wcześniej trzeci 130 tys. zł. Jak słowo, organy interesowały się nimi aż huczało? No i co, blondynko? Wycofałaś się jak mała idiotka. Nawet nie umiesz przyznać się do błędu i niewiedzy. Śmieszna jesteś. Żałosna i śmieszna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Masz mi za zle ze nie czytam kronik kryminalnych? 31.05.07, 12:21 ego_centryk napisała: > No tak, tego tematu to nie znasz. Nie dalej jak wczoraj dwóch niesłusznie > skazanych dostało po ok. 60 tys. zł odszkodowania, a wcześniej trzeci 130 tys. > zł. Jak słowo, organy interesowały się nimi aż huczało? No i co, blondynko? > > Wycofałaś się jak mała idiotka. Nawet nie umiesz przyznać się do błędu i > niewiedzy. Śmieszna jesteś. Żałosna i śmieszna. :) Żałosny sam jestes i tracasz burakiem. Tylko bez urazy prosze :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: Masz mi za zle ze nie czytam kronik kryminaln 31.05.07, 12:26 Kronik kryminalnych? Podawali tę informację na TVP2, Polsacie i TVN24. Przynajmniej ja ją tam słyszałem. A nawet jeżeli ty nie - nie zarzucam ci tego, że o niej nie słyszałaś. Tylko co - nie wierzysz mi? Nie było takiej sprawy, kłamię? Uwierz mi - była. I tak właśnie przebiegła. I teraz odpowiedz - zdarza się, że organa ścigania interesują się niewinnymi ludźmi? Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Masz mi za zle ze nie czytam kronik kryminaln 31.05.07, 12:28 ego_centryk napisała: > Kronik kryminalnych? Podawali tę informację na TVP2, Polsacie i TVN24. > Przynajmniej ja ją tam słyszałem. A nawet jeżeli ty nie - nie zarzucam ci tego, > > że o niej nie słyszałaś. Tylko co - nie wierzysz mi? Nie było takiej sprawy, > kłamię? Uwierz mi - była. I tak właśnie przebiegła. I teraz odpowiedz - zdarza > się, że organa ścigania interesują się niewinnymi ludźmi? Tylko tyle. naprawde nie znam tematu.nie interesuje sie duperelami ktorymi serwuja ww stacje TVP by przyciagnac widza. obiecuje ze zapoznam sie z tematem i kto wie.....MOZE przyznam ci racje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: Masz mi za zle ze nie czytam kronik kryminaln 31.05.07, 12:30 Wpadłaś jak śliwka w gó... Akurat mi zależy, żeby mi kretynka łaskawie przyznawała rację, że 2 i 2 to 4. Pozostań błogosławiona w swej ignorancji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 przyznaje: prowokowałam 31.05.07, 12:32 ego_centryk napisała: dałes sie sprowokowac jak małe dziecko , radze wiecej dystansu do tematów i forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: przyznaje: prowokowałam 31.05.07, 12:35 Już nie wiesz co wymyślić, żeby przestać wychodzić na kretykę. Too late. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: przyznaje: prowokowałam 31.05.07, 12:36 Chlop i wpadl w sidla baby! ale wstyd :) pa. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: przyznaje: prowokowałam 31.05.07, 12:41 Aż tak lubisz się ośmieszać? Masochizm to niezgłębione zjawisko... Dałaś dupy, nie umiesz się wyplątać i bredzisz trzy po trzy. Niemiłego dnia - pi,pa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:16 goldenwomen2 napisała: > 1tomasz1 napisał: > > > goldenwomen2 napisała: > > > powtarzam : organy ścigania uczciwymi ludzmi sie nie interesuja.Tak poprostu > zwyczajnie nie interesuja. > Ależ oczywiście, że się interesują. Ileż to spraw w IV RP kończy się uniewinnieniem? Np. taka komisja śledcza interesuje się prezydentem. Czyli co - jest winny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:18 1tomasz1 napisał: > goldenwomen2 napisała: > > > 1tomasz1 napisał: > > > > > goldenwomen2 napisała: > > > > > > powtarzam : organy ścigania uczciwymi ludzmi sie nie interesuja.Tak popro > stu > > zwyczajnie nie interesuja. > > > Ależ oczywiście, że się interesują. Ileż to spraw w IV RP kończy się uniewinnie > niem? > Np. taka komisja śledcza interesuje się prezydentem. Czyli co - jest winny? ;) O ktorym prezydencie piszesz? Bo jakby na to nie patrzec kazdy jest w cos umaczany :P Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:20 > O ktorym prezydencie piszesz? Bo jakby na to nie patrzec kazdy jest w cos > umaczany :P Słusznie. O prezydencie IV RP oczywiście. Czyli jak? Jesteś lewicową prowokatorką, tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:22 1tomasz1 napisał: > > O ktorym prezydencie piszesz? Bo jakby na to nie patrzec kazdy jest w cos > > > umaczany :P > > Słusznie. O prezydencie IV RP oczywiście. > > Czyli jak? Jesteś lewicową prowokatorką, tak? ;) Pierdoły wypisujesz :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:24 > Pierdoły wypisujesz :)))))))))))))))))))))) > Udowodnij, że nie jesteś trollem próbującym ośmieszyć PiS, będącym na usługach lewicy. ;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 a pić umiesz? ;)))))))))))) 31.05.07, 12:25 1tomasz1 napisał: > > Pierdoły wypisujesz :)))))))))))))))))))))) > > > Udowodnij, że nie jesteś trollem próbującym ośmieszyć PiS, będącym na usługach > lewicy. ;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a pić umiesz? ;)))))))))))) 31.05.07, 12:27 No popatrz. Co prawda nie jestem organem ścigania, ale zainteresowałem się Twoim forumowym oszustwem. Dopóki nie udowodnisz swojej niewinności, jesteś trollem i to płci męskiej, żeby było śmieszniej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 bez 1/2 litra nie rozbierzemy tego tematu ;) 31.05.07, 12:30 1tomasz1 napisał: dlatego pytam czy potrafisz pić? po flaszeczce sam powiesz czy jestem trollem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: bez 1/2 litra nie rozbierzemy tego tematu ;) 31.05.07, 12:31 Ja to mówię bez flaszki - jesteś trollem. Dobra rada - nie pij na służbie. ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: bez 1/2 litra nie rozbierzemy tego tematu ;) 31.05.07, 12:33 1tomasz1 napisał: >spoko! jestem u siebie sama sobie sterem , żeglarzem, okretem .Chwytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: bez 1/2 litra nie rozbierzemy tego tematu ;) 31.05.07, 12:34 Zosia-Samosia. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: bez 1/2 litra nie rozbierzemy tego tematu ;) 31.05.07, 12:35 Raczej amator-społecznik, który ma uraz na punkcie obecnej władze. Tu go trochę rozumiem... ;)))) Tym bardziej niech nie nadużywa alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Chłopaki koniec tematu :)))))))))))))))) 31.05.07, 12:38 Bawiłam sie super a teraz pa! do miłego - cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Chłopaki koniec tematu :)))))))))))))))) 31.05.07, 12:39 Pa! Idź przez pole, we wsi moskal stoi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Chłopaki koniec tematu :)))))))))))))))) 01.06.07, 23:01 1tomasz1 napisał: > Pa! > Idź przez pole, we wsi moskal stoi. ;) mowisz? to nie bede za szybko uciekac bo by mnie nie dogonil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Kolezanka Blidy 31.05.07, 12:20 goldenwomen2 napisała: > powtarzam : organy ścigania uczciwymi ludzmi sie nie interesuja.Tak poprostu > zwyczajnie nie interesuja. A tu kolejny przykład "braku zainteresowania". wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4190552.html Zwróć uwagę na to, że został wezwany jako świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
wbrew1 Re: A co powiesz o ludziach posiadających takich 31.05.07, 11:51 przyjaciół? MACIEJ ZALEWSKI Żeby nie było, że tendencyjnie: dwa źródła o przyjacielu braci: wiadomosci.wp.pl/kat,9916,wid,8369595,prasaWiadomosc.html Na początku lat 90. Zalewski był wpływowym posłem, współtwórcą PC i bliskim współpracownikiem braci Kaczyńskich. Był prezesem spółki Telegraf, . W 2003 r. sąd skazał go na 2,5 roku więzienia za żądanie w 1991 r. 4 mln zł łapówki od byłych szefów Art B - Bogusława Bagsika i Andrzeja Gąsiorowskiego. Z 2,5-letniego wyroku, odsiedział połowę kary. W 2006 r. wyszedł na wolność. www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005011809 Maciej Zalewski, były poseł PC i sekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta RP – w czasach, kiedy Lech Kaczyński był u Wałęsy szefem Biura Bezpieczeństwa Narodowego – został skazany w styczniu 2003 r. na 3,5 roku więzienia i 10 tys. zł grzywny za wyłudzenie 5,7 mln zł od szefów Art-B na rzecz spółki Telegraf. Zalewski odpowiadał w PC za sprawy finansowe. Na wiosnę 1991 r. bracia ściągnęli go do Kancelarii Prezydenta na stanowisko sekretarza Komitetu Obrony Kraju. Zalewski zajmował się również organizacją Fundacji Prasowej „Solidarności”, przedsięwzięcia finansowego związanego z PC. W radzie nadzorczej Fundacji zasiadał Jarosław Kaczyński. _______________________ I co Ty na to? Proszę o komentarz-ale merytoryczny, a nie na zasadzie filozofii Kalego. A swoją drogą ciekawe co Maciej Zalewski robi obecnie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 dam Ci lepszy przykład 31.05.07, 12:02 www.voxpopuli.host44.pl/articles.php?id=137 tez niewinny co? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:03 goldenwomen2 napisała: >www.monitorpolski.com/books/ZbrodniaBezKary000.html tez niewinni? Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:08 Choćbyś podała tysiąc przykładów włączając w to Eichmanna i Kubę Rozpruwacza, to za cholerę nie dowiedziesz w ten sposób winy Jakubowskiej, zdarta płytko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:09 Mechanizmy dzialania w SLD byly i sa takie same od lat! o tym mowi tez Jozef "Brzytwa" Oleksy u Gudzowatego. Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:10 I co z tego? Zmieniamy temacik? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:11 ego_centryk napisała: > I co z tego? Zmieniamy temacik? ja w temacie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:13 ego_centryk napisała: > I co z tego? Zmieniamy temacik? hotnews.pl/artpolska-1083.html dla przypomnienia o tych "uczciwych" poczytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:15 ego_centryk napisała: > Choćbyś podała tysiąc przykładów włączając w to Eichmanna i Kubę Rozpruwacza, > to za cholerę nie dowiedziesz w ten sposób winy Jakubowskiej, zdarta płytko. :) www.voxpopuli.host44.pl/articles.php?id=137 a tu przykład tak uczciwego ze az Matka Boska w jego klapie potwierdza ze jest bardziej swięty od Niej samej . Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:16 Pytałem o skazanych za napad na Makro? Byli winni czy nie? Dlaczego zainteresowały się nimi organy ścigania? Piszesz tylko o tym, co ci wygodnie, blondynko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:18 Z nią na poważnie nie można. :)))) To jakiś mierny prowokator, chcący ośmieszyć PiS. Moim zdaniem to podszywacz z lewicy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:20 1tomasz1 napisał: > Z nią na poważnie nie można. :)))) > To jakiś mierny prowokator, chcący ośmieszyć PiS. Moim zdaniem to podszywacz z > lewicy. ;) ze mna mozna konie kraść :))))))))))))))))))))nie pozwalam soba manipulowac ot i cala prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:22 Próbujesz manipulować - ot cała prawda. Niestety jest to zbyt widoczne. Szkolenie by się przydało. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:24 1tomasz1 napisał: > Próbujesz manipulować - ot cała prawda. Niestety jest to zbyt widoczne. > Szkolenie by się przydało. ;)))) szkolenia byly modne w III RP , widze ze tesknisz do nich co? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:26 goldenwomen2 napisała: > 1tomasz1 napisał: > > > Próbujesz manipulować - ot cała prawda. Niestety jest to zbyt widoczne. > > Szkolenie by się przydało. ;)))) > > > > szkolenia byly modne w III RP , widze ze tesknisz do nich co? :))))))))))))) > > Kolejna słaba próba manipulacji. Musisz poprosić szefa o środki. Przydałby się podstawowy kurs. Ośmieszanie PiS-u póki co oceniam na mierny. ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Mierny z plusem - tak na zachętę! :) /nt 31.05.07, 12:30 eeeeee, lepiej nie zachęcać do oszustwa. Mamy IV RP - kraj uczciwych obywateli i polityków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 wlasnie ze NIE daje manipulowac soba ;) 31.05.07, 12:34 1tomasz1 napisał: > goldenwomen2 napisała: > > > 1tomasz1 napisał: > > > > > Próbujesz manipulować - ot cała prawda. Niestety jest to zbyt widoc > zne. > > > Szkolenie by się przydało. ;)))) > > > > > > > > szkolenia byly modne w III RP , widze ze tesknisz do nich co? :)))))))))) > ))) > > > > > Kolejna słaba próba manipulacji. Musisz poprosić szefa o środki. Przydałby się > podstawowy kurs. Ośmieszanie PiS-u póki co oceniam na mierny. ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:19 ego_centryk napisała: > Pytałem o skazanych za napad na Makro? Byli winni czy nie? Dlaczego > zainteresowały się nimi organy ścigania? Piszesz tylko o tym, co ci wygodnie, > blondynko? :) raczej brunetko! odpisalam wyzej :PPPPPPPPPPP nerwusie :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:24 ego_centryk napisała: > Żałosna i śmieszna. :) Wioskowy burak ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:28 No zarzucić komuś, że jest ze wsi, to dowodzi wysokiej inteligencji. Ale nawet jeśli (czego nie wiesz) - przynajmniej znam Konstytucję. Czego o pewnej śmiesznej i żałosnej postaci z tego forum powiedzieć nie można. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ego_centryk Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:33 Ja kiedyś mieszkałem w dużym mieście, teraz mieszkam w małym. Ale naprawdę, ostatnim kryterium oceny drugiego człowieka jest u mnie to, czy mieszka w Nowym Jorku, czy w Głuchej Dolnej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:37 Dla naszego trolla pewnie też. Jak jednak najlepiej ośmieszyć władzę? Podszywać się pod jej zwolennika i wypisywać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:35 ego_centryk napisała: > No zarzucić komuś, że jest ze wsi, to dowodzi wysokiej inteligencji. Ale nawet > jeśli (czego nie wiesz) - przynajmniej znam Konstytucję. Czego o pewnej > śmiesznej i żałosnej postaci z tego forum powiedzieć nie można. :) ale pojechales!!!!!!!!!! nie masz sie czego czepiac. Ale koniec zabawy musze skontrolowac podwladnych.Dobrze sie bawiłam. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
wbrew1 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:49 Przepraszam, ale z tego co napisałaś, to albo nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, albo mnie lekceważysz. Mnie chodzi o coś więcej, niż o przerzucanie się przykładami niegodziwców, bo takich w każdej partii, co więcej, w każdej zbiorowości, jest co niemiara. Otóż kwestię, którą poruszyłaś odbieram trochę na zasadzie przysłowia: "kto z kim przystaje, takim się staje". A co za tym idzie-jeżeli mój znajomy (przyjaciel) jest świnią i złodziejem, to ja jestem taki sam. A zatem zapytałem, czy wg Ciebie jest to ruguła powszechnie obowiązująca, czy stosujesz ją tylko do niemiłych Ci ludzi i formacji? Tu oczekiwałem merytorycznej odpowiedzi. Z tytułu wątku wynikało by raczej to pierwsze. A zatem przyjaciele MZ są takimi samymi ...., jak on. I tyle. Wiele razy na tym forum pisałem, że takie podejście do sprawy złodziejstwa i korupcji (filozofia Kalego) powoduje tylko to, że w tej mierze utrzymuje się sojusz ponad podziałami (dawałem przykłady m.in. górnictwa), na zasadzie "złodzieje wszelkiej maści-łączcie się". A PUTRA I NACISKAJĄCY PROKURATOR, obszarnik KUCHCIŃSKI, leśniczy KURSKI I POŁOWA SO - DALEJ NA WOLNOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
wbrew1 Re: a co powiesz o tym?? 31.05.07, 12:53 w uzupełnieniu: złodzieje w Sejmie. Łyżwińscy i im podobni wykradający dziesiątki tys. zł przy otwartej kurtynie. W tym niestety Marszałek Dorn na nieistniejące biura poselskie. Odpowiedz Link Zgłoś