frau.pranajtis 02.06.07, 11:17 Zaiste wielki to musi byc czlowiek, ktory przez kolezanki i kolegow z pracy nazywany byl Mengele. Pan Edelman powinien najpierw im sie sprzeciwiac, a potem CBA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Mengele wsrod kolegow 02.06.07, 11:18 widocznie ci koledzy z pracy to byli agenci PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Mengele wsrod kolegow 02.06.07, 11:19 No cóż, jest to kuriozalna sprawa. Tym niemniej CBA powinno dbać o standardy i nie używać zeznań 'kolegów' tego lekarza, których motywów nie znamy, do nadawania tak nieeleganckiego kryptonimu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mengele wsrod kolegow 02.06.07, 11:19 Prawdopodobnie wykończył znacznie mniej ludzi niż ksiądz Pranajtis,popełniający mordy sądowe i donoszący na Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
frau.pranajtis :-) Te wiedze kolega posiadl od babci czy od 02.06.07, 11:39 dalszej rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
janczar18 Re: Mengele wsrod kolegow 02.06.07, 11:19 ale o tym nikt nie chciał mówić! A raczej rozdmuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak aha. czyli jak w przyszlym parlamencie 02.06.07, 11:21 powstanie komisja sledcza ds nieprawidlowosci poplenionych przez obecna wladze, to bedzie sie mogla nazywac "komisja d/s przekretow bucow i debili", bo wielu ludzi tak o obecnej wladzy mowi? A mnie sie kurka wydawalo, ze od organow wladzy, do tego tych powaznych - silowych, zwiazanych z wymiarem sprawiedliwosci - wymaga sie KAPKE wiecej ... Ale ja chcialbym zyc w Polsce, a nie w chlapiacej gownem w kolo Wolsce... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: A cio to jest Wolsce...... 02.06.07, 11:27 to jest kraj którym rządzi nasz obecny kartoflany prezio:) Nawet jego hymn śpiewa podczas ważnych uroczystości państwowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Frau jestem pewna, że oni tak zaczęli na niego 02.06.07, 11:27 mówić dopiero od jesieni 2005 :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau.pranajtis Re: Frau jestem pewna, że oni tak zaczęli na nieg 02.06.07, 11:40 Lizusy wladzy? He, he, he.... Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Frau jestem pewna, że oni tak zaczęli na nieg 02.06.07, 11:44 frau.pranajtis napisała: > Lizusy wladzy? He, he, he.... Jak z prokuratorami czy satyrykami. Nikt im nie powiedział co prawda ani słowa, ale oni z góry wiedzą co mają zrobić. Czyli jak wspaniałe kadry III RP odnajdują się w rzeczytwistości IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Mengele wsrod kolegow 02.06.07, 11:42 To, że Brigadefuhrer Kamiński tak mówi, niekoniecznie musi być prawdą. Ziobro nie odmówił by sobie przyjemności ogłoszenia tego faktu na konferencji. Poza tym pisiorki zazwyczaj łżą - często bez potrzeby, z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 A tampony towarzyszka to już wymieniła czy dalej 02.06.07, 12:25 wciska jeden za drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Mengele wsrod kolegow 02.06.07, 19:51 Rozliczają bandytów , aferzystów , łapówkarzy !! Fasziiizzzzmmmm , pogrrrrrroooommmmm !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś