Gość: kr Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.ab.hsia.telus.net 10.06.03, 02:12 Ludzieeee!!!!! On chce ukrasc Wasz dzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Ludzieee!!! On kradnie Wasz dzien!!! IP: *.ab.hsia.telus.net 10.06.03, 02:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nino Re:Towarzysze odnawiajmy sie !!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.06.03, 02:18 Przykla odnowy: Krzyknal: "O kurwa !" i odnowil sie calkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERIATRA LESZEK ZAJMIJ SIE WNUKAMI IP: *.158.183.219.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.06.03, 05:29 ZOBACZ SIE W LUSTRZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koryto dla wszystkich A SIO OD KORYTA INNI TEZ CHCA IP: *.158.183.219.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.06.03, 05:31 Lechu czy nie widzisz kolejki do koryta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurt Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 06:52 Ciekawe jak Michnik skomentuje podstępną grę Millera. Kolejne całusy na "misia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.obr.pl / 192.168.1.* 10.06.03, 07:16 Panie Miller, Walkę z korupcją w SLD to nie "również" a "zwłaszcza" Odpowiedz Link Zgłoś
romek948 Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw 10.06.03, 07:46 MIler musi odejsc. Balcerowicz na premiera!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entuzjasta Millera PRAWDZIWY MATRIX IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 08:05 Wystapienie Leszka Millera z dnia 07.08.2000 w RMF FM: > > "Pan Jerzy Buzek powinien podac sie do dymisji. Gdyby w moim rzadzie doszlo > do jakiejkolwiek korupcji a poparcie spoleczne spadloby ponizej 80% to > poczucie przyzwoitosci nakazaloby mi podac sie do dymisji" > > > Wystapienie Leszka Millera z dnia 08.05.2003 w porannym Radiu Zet: > > "Afera korupcyjna pana ministra Lapinskiego jest moim kolejnym bolesnym > doswiadczeniem gdyz dzialo sie to za mojej kadencji jako premiera. Pewnie > stad bierze sie az 80% negatywnych opinii o moim rzadzie. Ubolewam nad tym, > ale to nie jest powód podawania sie do dymisji." > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atahualpa Celinski rules! IP: *.ls.huji.ac.il 10.06.03, 08:08 Pan Celinski oznajmil ze nie rozumie politycznej logiki podatku liniowego, ze wyborcow straca, a przeciez powinni walczyc o utrzymanie stalego elektoratu.No nareszcie jeden z nich powiedzial (chyba niechcacy zreszta) o co chodzi SLD.Jakie tam panstwo, jaka tam gospodarka? Grunt zeby nas "twardy elektorat" kochal.Bo jak nie bedzie kochal to z czego bedziemy zyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Betonowy Leszek IP: 213.76.130.* 10.06.03, 08:33 Jeśli z SLD odejdą skorumpowani to kto tam zostanie? Tylko agenci - ci się lepiej maskują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunder Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: 212.191.68.* 10.06.03, 08:34 Witam Postanowiłem napisać z pytaniem, które od wczoraj nie daje mi spokoju. Otóż we wczorajszych relacjach z posiedzenia Rady Krajowej SLD zauważyłem wśród zgromadzonych na nim osób twarz Andrzeja Łapińskiego. Czyli człowieka usuniętego niedawno z szeregów Sojuszu, podejrzanego o udział w poważnej aferze i do tego nieudolnego, aroganckiego, na szczęście byłego już ministra. Wytłumaczenia są właściwie cztery: 1. mogłem się pomylić i uznać za pana Łapińskiego kogoś tylko do niego podobnego 2. mam manię prześladowczą i wszędzie gdzie okiem sięgnę widzę pana na szczęście byłego już ministra 3. niezbyt dobry pan Łapiński ma dobrego brata bliźniaka i to on pozostał w szeregach SLD, ratując tym samym honor rodu 4. pan Łapiński został wyrzucony z Sojuszu "na pokaz", dalej bryluje na salonach i nic nie mąci jego dobrego mniemania o sobie Nie wiem, która odpowiedź jest poprawna, ale rzecz naprawdę mnie frasuje. Mam nadzieję, że nie padam ofiarą polskiej paranoi, tzn. dostrzegania wszędzie złych polityków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapalski@gazeta.pl Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: 62.233.197.* 10.06.03, 08:40 To zwyczajne oszustwo i kupczenie unijnym zwycięstwem. Wkład SLD w wynik referendum jest taki mniej więcej jak ojca Rydzyka i Radia Maryja. Pozostaje tylko mieć nadzieję że im mocniej naciągną strunę kłamstw tym szybciej ona pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igstr Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 08:42 We wczorajszym NIE pożegnano się z Millerem. Podano, że w dzisiejszej Rzepie pojawi się artykuł, który go "skasuje". Artykułu nie ma. Nie wiem o co chodzi, ale na wszelki wypadek popatrzę jakie będą losy pana Cegielskiego i propozycji wykupu pakietu akcji Rzepy przez Orklę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestsuper No i co ludeczkowie....bolszewizm wiecznie żywy!!!!!!! IP: 213.186.83.* 10.06.03, 08:43 Jeśli ktoś sądził że w raz z "wygranym " referedum skończy się epoka bolszewizmu jest w błędzie chłopaki nigdy sie nie poddają i pewnie już wykombinowali Wielką Międzynarodówkę III z wiecznym Millerem na czele!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krycek Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw 10.06.03, 08:58 SLD zaczyna się topić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:08 A ta ocena trwać bedzie całe dwa lata-bo trzeba się temu przyjżeć ,przeanalizować-ble,ble ,ble,le... "Czy to się tzryma kupy czy nie -oceni niezawisły sąd"(Robert kwiatkowski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Towarzysz Szmaciak był człowiekiem honoru. IP: *.novartis.com 10.06.03, 09:24 Jestem za tym ażeby SLD rządziło jeszcze przez dwa lata może zejdzie poniżej 5% progu w wyborach i zniknie (przynajmniej na jakiś czas). A swoją drogą to szkoda, że "gruba kreska" nie była "Cienką czerwoną linią". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: Towarzysz Szmaciak był człowiekiem honoru. IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:29 Miller i wtedy powie jak dziś do Olejnikowej ,Ze ostatnio mu trochę podskoczyło ,bo są wachania,że nawet ma do siedemnastu procent poparcia.Jest tak jak mówiłem ,wykorzysta bez zmruzenia oka "sukces"referendalny dla swoich celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Towarzysz Szmaciak był człowiekiem honoru. IP: *.novartis.com 10.06.03, 09:55 Toteż dzisiaj mam wątpliwości i kaca wręcz czy ten krzyżyk przy TAK był słuszny. Może żeby raz na zawsze pozbyć się tej czerwonej zarazy trzeba zatopić nasz piękny kraj i zbudować go od nowa. Wejście do Unii tylko utrwali ich wpływy a mało tego część pojedzie do Brukseli i tam dopiero zrobi interes. Tylko patrzeć jak Jola zostanie kandydatem na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Re: Jadl miales racje!!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 10.06.03, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPK Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: 158.66.150.* 10.06.03, 09:26 Wygrane referendum to zwycięstwo Millera? To jakieś nieporozumienie. Naród nie głosował na Millera tylko na normalną przyszłość bez takich, psia mać, "polityków". Im mniej władzy w rękach "kolesiów", tym lepiej dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:31 Od wczoraj masz aż nadto dowodów na to ,że on właśnie tak myśli i to Ty dałeś mu tego Jokera do ręki. Gość portalu: MPK napisał(a): > Wygrane referendum to zwycięstwo Millera? To jakieś > nieporozumienie. Naród nie głosował na Millera tylko na normalną > przyszłość bez takich, psia mać, "polityków". Im mniej władzy w > rękach "kolesiów", tym lepiej dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Miler MYDLI OCZY - UWAGA!!!!!!!!!!! IP: 150.132.93.* 10.06.03, 09:43 to wszystko to gra na uspokojenie ludzi ktorzy maja juz dosyc tej czerwonej bandy zlodziei i oszustow. gra i partyjan propaganda z nadzieja ze motloch to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: Miler MYDLI OCZY - UWAGA!!!!!!!!!!! IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:48 Od wczoraj byłby politycznym trupem -ale cóż można poradzić na to ,że Naród tego nie zrozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Miller, mam nadzeje ze sie przejedziesz IP: *.ichf.edu.pl 10.06.03, 10:20 Ten facet jest grozny dla demokracji. On uczy ludzi ze polityka polega na robieniu z wyborcow idiotow. Mozna obiecywac co sie chce (przyspieszone wybory, sparawa aborcji) a po osiagnieciu celu (wygrane referendum) natychmiast zmienic zdanie o 180 stopni. Wg Millera "meszczyzne poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna". Wg mnie meszczyzne poznaje sie miedzy innymi po tym ze dotrzymuje slowa. To ze ktos ma fiuta nie znaczy jeszcze ze jest meszczyzna. Jak widac Miller mysli ze to wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Miller musi wiedzieć IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 10:26 Że seks to nie genitalia a sprawa mózgu ,jeżeli myśli inaczej jest prymitywnym chłopem kóry myśli jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&E Miller Rywin Gate IP: 217.96.4.* 10.06.03, 10:37 uporać się z korupcją - z samym sobą, oj ciężko ci to idzie towarzyszu zasrańcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Do redaktora GW IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.06.03, 10:38 Proszę nie dać się tumanić tow. Millerowi jak ciemny naród. Po przegraniu głosowania o wotum zaufania, dyma jest AUTOMATYCZNA! Tak mówi Konstytucja i Miller nie ma co "rozważać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastik Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.sgh.waw.pl 10.06.03, 10:50 Kolejna farsa się zaczyna, skonczmy gadać po próznicy. Czy ma to byc zapowiedz nowego świata , swoją drogą ciekaw jestem jak bedzie nazywac się teraz nominowanie "nowych stołków"???? konkursy -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: Squid:* / 10.1.21.* 10.06.03, 11:13 Jak nie lubie wszelkiej masci komuchow z SLD na czele, tak tym razem za propozycje podatku liniowego jestem gotow dac Millerowi swoja "kreske" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Miller: dokonamy oceny wkładu SLD w unijne zw IP: *.pai.net.pl 10.06.03, 11:24 tak w korukcję. Miler cwaniak wykiwał Prezydenta Kwaśniewskiego.I teraz okazało się, że Wałęsa był mądzejszym Prezydentem, niedopuścił by , żeby taki cwaniak partyjny robił z niego durnia.Znowu Europa się z nas śmieje, my też przez łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyabo Jesteś człowiekiem od momentu zapłodnienia. IP: 62.233.180.* 10.06.03, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: Jesteś człowiekiem od momentu zapłodnienia. IP: *.ny325.east.verizon.net 10.06.03, 12:35 A tobie kretynie mozg pozostal na poziomie plemnika. Odpowiedz Link Zgłoś