Dodaj do ulubionych

TV PULS wraca!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 08:46
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030611/kraj/kraj_a_4.html
- No proszę..wydawało sie że katolicy nie będą mieli żadnej telewizji a tu
proszę TRWAM i PULS niemalże za jednym zamachem..serdeczne dzięki dla pana
Terleckiego..bedziemy wspólpracować
Obserwuj wątek
    • telewizja.trwam [...] 11.06.03, 08:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Oszołom z RM Admin! tego fałszywego trwama trzeba zabanować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 09:21
        • Gość: Oszołom z RM. Re: Admin! tego fałszywego trwama trzeba zabanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 09:23
          I to natychmiast !!! Bo jak nie to się obrażę i odejdę z tego forum !!!!
          • Gość: Rodrig von Falkenstein Re: Admin! tego fałszywego trwama trzeba zabanowa IP: *.it-net.pl 11.06.03, 09:27
            Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a):

> I to natychmiast !!! Bo jak nie to się obrażę i odejdę z tego forum !!!!

o... tak tak tak tak tak taaaaaaaaaak!
          • atak.spawacza Re: Admin! tego fałszywego trwama trzeba zabanowa 11.06.03, 09:27
            Popieram. Należy zlikwidować Telewizję Trwam !!!!
    • Gość: polishAM Fartenfark i Kraken z powrotem na forum. IP: *.24.154.40.Dial1.Weehawken1.Level3.net 11.06.03, 09:37
      Kraken jak zwykle loguje się pod setkami nicków, a Fartenfark coś tam bełkocze
      pod nosem. To tylko początek kwiatuszki. No i przyczesać tam sobie loczki przed
      Sabbathem.
      • Gość: Oszołom z RM. Re: Fartenfark i Kraken z powrotem na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 09:42
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Kraken jak zwykle loguje się pod setkami nicków, a Fartenfark coś tam
        bełkocze
        > pod nosem. To tylko początek kwiatuszki. No i przyczesać tam sobie loczki
        przed
        >
        > Sabbathem.
        A kto cię żydowska szynko prosił, żebyś się parchu tu wpisywał ?
        • Gość: polishAM Re: Fartenfark i Kraken z powrotem na forum. IP: *.24.154.40.Dial1.Weehawken1.Level3.net 11.06.03, 09:59
          Tygodnik Powszechny i JN Jeziorański, bo ja spuchnę ze śmiechu. Pytam się, czy
          istnieje taki zwrot jak prostytuowanie się w dziennikarstwie. Mówie, zdolna i
          nic jej w życiu nie brakowało. Gdzie jest więc ten przerwany link.
          • Gość: pr.Oszołom z RM Re: Fartenfark i Kraken z powrotem na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 12:18
            Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Tygodnik Powszechny i JN Jeziorański, bo ja spuchnę ze śmiechu. Pytam się,
            czy
            > istnieje taki zwrot jak prostytuowanie się w dziennikarstwie. Mówie, zdolna i
            > nic jej w życiu nie brakowało. Gdzie jest więc ten przerwany link.

- drogi kolego PolishAM...osobnik podszywający się pode mnie obraża ciebie oraz
            wszystkich tych którzy myslą po polsku..ponieważ nie mogę sie już zalogować
            hjako oszołom więc muszę cię uprzedzić poznasz go po tym że będzie się nie
            zgadzał z twoimi opiniami
    • elojka Re: TV PULS wraca!! 11.06.03, 10:05
      bo kiepska stacja była... TV Puls nie wyróżniała się niczym, nie miała ciekawej
      oferty programowej przez co nie przyciągała widzów przez co nie miała
      reklamodawców przez co nie miała kasy i musiała paść... przyczynili się do tego
      z pewnością szefowie stacji, wielcy prawicowcy i katolicy wypłacający sobie
      horendalne wynagrodzenia... do tego jeszcze opcja z finansowaniem telewizji z
      pieniędzy spółek skarbu państwa... chora opcja...

nie wróżę sukcesów żadnej ze stacji...
      • Gość: Rodrig von Falkenstein Re: TV PULS wraca!! IP: *.it-net.pl 11.06.03, 10:22
        elojka napisała:

> bo kiepska stacja była... TV Puls nie wyróżniała się niczym, nie miała
        ciekawej
        >
        > oferty programowej przez co nie przyciągała widzów przez co nie miała
        > reklamodawców przez co nie miała kasy i musiała paść... przyczynili się do
        tego
        >
        > z pewnością szefowie stacji, wielcy prawicowcy i katolicy wypłacający sobie
        > horendalne wynagrodzenia... do tego jeszcze opcja z finansowaniem telewizji z
        > pieniędzy spółek skarbu państwa... chora opcja...
        >
        > nie wróżę sukcesów żadnej ze stacji...

Nie była taka zła... przez pierwsze trzy miesiące dopóki nie skończyły im się
        filny i nie zaczeli pokazywać ich w kółko. Było Sobie Zycie, Był Sobie
        Człowiek, Pan wzywał Milordzie?, Allo Allo - to było fajne. Ale ile mozna.
        Brakowało natomiast programów poradnikwych, zrób to sam itp. Może cos się
        zmieni, Całe szczęście moja kablówka nie zamieniła mi Pulsa na TRwam

A czy ktopś coś wie o Niepokalanów2? będą nadawać?
        • elojka Re: TV PULS wraca!! 11.06.03, 10:30
          TV Niepokalanów chyba jest w kablówkach (przynajmniej u mnie gdzieś jest)...

TV Puls nie miała pomysłu na to jak zdobyć widza... konkurencja z TVP, Polsatem
          i TVN nie jest łatwa i dlatego nowa stacja powinna mieć zbudowaną mądrą
          strategię zdobywania rynku... TV Puls tego nie miała bo ile można oglądać
          powtórki starych programów i seriali... 'Detektyw w sutannie', 'Nietykalni'
          itd. można to oglądać w ramach jakiś wspomnień z dzieciństwa (jak ktoś jest w
          miarę młody) ale poza tym nic ciekawego tam nie było... 'Studio otwarte' było
          całkiem ciekawe ale to była chyba jedyna pozycja...
          Trzeba mieć dużo pieniędzy na początek i pomysł a w tym przypadku brakowało
          tego drugiego bardziej niż pierwszego... zobaczymy jak długo to jeszcze
          potrwa...

i jestem bardzo ciekawa wyników TV Trwam...
          • Gość: sk cieszyłem że koncesje dostanie jakaś normalna TV IP: *.sawan.com.pl 11.06.03, 10:49
            Ale nie u nas. Jak katolickie to nie rusz. Choćby plansza miał być wyświetlana
            10 lat. Zresztą co za różnica czy plansza czy ich program. Żeby chociaż
            pozabierali swoje programy z innych stacji, to może byłoby to trochę ciekawsze.
            Telewizja pampersów to beznadzieja. Są to ludzie u których cała zdolność do
            działania kończy sie na ambicjach i przekrętach, jak wydoić Państwo. Dlatego
            jak powietrza potrzebują swoich rządów. Swoja KRRiT, słabego szefa telewizji
            publicznej, żeby go wydymać i przejąć jak najwięcej szmalu. Kwiatkowski i
            Czarzasty im brużdżą, bo nie dadzą zarobić.
            • telewizja.trwam Re: cieszyłem że koncesje dostanie jakaś normalna 11.06.03, 11:08
              Gość portalu: sk napisał(a):

> Ale nie u nas. Jak katolickie to nie rusz. Choćby plansza miał być
              wyświetlana
              > 10 lat. Zresztą co za różnica czy plansza czy ich program. Żeby chociaż
              > pozabierali swoje programy z innych stacji, to może byłoby to trochę
              ciekawsze.
              > Telewizja pampersów to beznadzieja. Są to ludzie u których cała zdolność do
              > działania kończy sie na ambicjach i przekrętach, jak wydoić Państwo. Dlatego
              > jak powietrza potrzebują swoich rządów. Swoja KRRiT, słabego szefa telewizji
              > publicznej, żeby go wydymać i przejąć jak najwięcej szmalu. Kwiatkowski i
              > Czarzasty im brużdżą, bo nie dadzą zarobić.

Kasa misu, kasa.
            • elojka Re: cieszyłem że koncesje dostanie jakaś normalna 11.06.03, 11:26
              no nie przesadzajmy już, Kwiatkowski i Czarzasty to dwa przekręty wielkie
              chodzące... potrzebny jest pomysł przede wszystkim...
              • Gość: rumburak A ja się cieszę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 11:57
                Poczebny jest pluralizm tak ukochany przez naszą wadzę !
                Czwarta wadza musi być urozmaicona !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka