Gość: lekarz IP: *.shizuoka.ocn.ne.jp 14.06.03, 02:18 I za ten caly burdel rzad dostaje wotum zaufania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nocny Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: *.nt.saix.net 14.06.03, 02:20 W cyrku to ja juz bywalem, czy to jest nowa polska wersja tego zabawnego miejsca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clown Cyrk to powazna i odpowiedzialna firma i IP: *.home.net.pl 14.06.03, 06:21 zawsze dobrze konczy - parada artystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W cyrku jeszcze nigdy nie byłem poszkodawanym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W cyrku jeszcze nigdy nie byłem poszkodowanym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieq Re: W cyrku jeszcze nigdy nie byłem poszkodowanym 14.06.03, 10:54 Ja p$#*&^%e !! Reforma, którą przeprowadził rząd Buzka miała więcej wad niż zalet, ale przynajmniej sprawy zaczynały się już stabilizować. No ale Miller i jego 'supa-gansta-squad' musieli cos rozwalić, bo przecież oni też by chcieli jakies reformy przeprowadzić. Moim zdaniem, na razie, rząd Millera przeprowadził z sukcesem następujące reformy: 1. 2. 3. Czy ktoś dostrzega jeszcze jakieś, które im się udały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: W cyrku jeszcze nigdy nie byłem poszkodowanym IP: 65.217.59.* 14.06.03, 10:59 krzysieq napisał: > Ja p$#*&^%e !! Reforma, którą przeprowadził rząd Buzka miała > więcej wad niż zalet, ale przynajmniej sprawy zaczynały się już > stabilizować. No ale Miller i jego 'supa-gansta-squad' musieli > cos rozwalić, bo przecież oni też by chcieli jakies reformy > przeprowadzić. Moim zdaniem, na razie, rząd Millera > przeprowadził z sukcesem następujące reformy: > 1. > 2. > 3. > Czy ktoś dostrzega jeszcze jakieś, które im się udały? A 1. A Bis? 2. A Bis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pips Re: W cyrku jeszcze nigdy nie byłem poszkodowanym IP: 150.254.71.* 14.06.03, 13:03 pewnie ze tak, sa to kolejno: 4. 5. 6. 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz I za ten caly burdel zMyller dostaje wotum zaufania!!! IP: *.shizuoka.ocn.ne.jp 14.06.03, 02:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Wotum zaufania udzielaja POSLOWIE, wybrani dwa IP: *.sympatico.ca 14.06.03, 17:22 lata temu, nie "szarzy" obywatele...W Sejmie jeszce przez 2 lata LSD bedzie mialo wiekszosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~B.P.~~ Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: debian:* / 192.168.0.* 14.06.03, 06:58 Jeśli schorzenie nie grozi utratą życia, to odesłać! Jak najbardziej- powiedzieć, że nie ma się pieniędzy na leczenie obcych pacjentów, wręczyć wizytówkę odpowiedniego oddziału NFZ i odesłać do nich!! A na miejscu pacjenta- skarżyć NFZ o niezapewnienie funduszy (złamanie umowy ubezpieczenia). Jeśli nie potrafią działać z sensem- to niech płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma dlatego właśnie teraz nigdzie na banacha np. nie przyj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 07:44 entow i pozbywają sie starych, bo nie mają płatne od sztuki faktycznie leczonych. To powrót do starych zasad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozumiejący Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: *.chok.kielce.pl 14.06.03, 07:48 NO cóz za zaskoczenie ludzie latem jeżdżą nad morze Kto by się spodziewał... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 lapa tez glosowala, za millerkiem................. 14.06.03, 08:19 wiec, rozumiecie o co chodzi, czyli kto kase trzyma, ktorej brakuje na leczenie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergic precz z komuną IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.03, 08:46 liberalizmuu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawiet Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: 80.48.140.* 14.06.03, 08:52 brrrrrrrr........... Jak mnie to wk........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbytkownik Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: 217.17.242.* 14.06.03, 08:55 Gość portalu: lekarz napisał(a): > I za ten caly burdel rzad dostaje wotum zaufania! prosze nie obrazac burdelmamy, ona trzyma porzadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRO USA I BARDZO DOBRZE !! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 09:11 JAK POLACTWO LEWACTWO WYBIERA LEWAKÓW - KOMUCHÓW - ŻYDOLEWAKÓW - KATOLICKICH LEWAKÓW - ZWIĄZKI ZAWODOWE - NO TO DOBRZE IM TAK - CZEKAM JESZCZE JAK RZĄDZĄCE LEWACTWO BĘDZIE UCZYĆ LEWACTWO POLACTWO NA ULICACH PAŁAMI POLICJI ROZUMU - PRZEZ TYŁEK I PLECY PO ROZUM !! BRAWO !! POPIERAM KAŻDĄ FORMĘ EDUKACJI BYLE BYŁA SKUTECZNA NAWET PAŁOWANIE !! WIĘKSZOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA WYMAGA SPECYFICZNEJ FORMY NAUKI - PAŁĄ ICH !! NIECH ŻYJE SOCJALIZM - TOWARZYSZE SZMACIAKI LEWAKI , ŻYDOLEWAKI I KATOLEWAKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo CZYŻBY W ZAKŁADACH PSYCHIATRYCZNYCH IP: *.acn.pl 14.06.03, 11:24 KOMPUTERY STAŁY SIĘ OGÓLNODOSTĘPNE??? Gość portalu: PRO USA napisał(a): > JAK POLACTWO LEWACTWO WYBIERA LEWAKÓW - KOMUCHÓW - ŻYDOLEWAKÓW - > KATOLICKICH LEWAKÓW - ZWIĄZKI ZAWODOWE - NO TO DOBRZE IM TAK - > CZEKAM JESZCZE JAK RZĄDZĄCE LEWACTWO BĘDZIE UCZYĆ LEWACTWO > POLACTWO NA ULICACH PAŁAMI POLICJI ROZUMU - PRZEZ TYŁEK I PLECY > PO ROZUM !! BRAWO !! POPIERAM KAŻDĄ FORMĘ EDUKACJI BYLE BYŁA > SKUTECZNA NAWET PAŁOWANIE !! WIĘKSZOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA WYMAGA > SPECYFICZNEJ FORMY NAUKI - PAŁĄ ICH !! NIECH ŻYJE SOCJALIZM - > TOWARZYSZE SZMACIAKI LEWAKI , ŻYDOLEWAKI I KATOLEWAKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 moze, nie obrazaj tak zakladow psychiatrycznych... 14.06.03, 12:05 i ich pensjonariuszy, glupku jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO>ŚĆ Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: HPIK:* / 192.168.0.* 14.06.03, 09:32 Może rachunek za wizytę i refundacja w miejscu zamieszkania? Pora zrozumieć, że zdrowie to też towar, ze trzeba płacić jak za bułeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Wakacje dla bogaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 09:36 Jak cie stac na wczasy nad możem i to stac na prywatną wizytę u lekarza w Łebie :) .Prywatni lekarze w kurotach też muszą z czegoś życ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 09:43 i za cały ten bałagan kochany łapinski tylko wyleciał z sld.a i to nie na pewno bo sie bedzie odwoływal.mozna by to było zrozumiec gdyby mieszałwe własnej firmie,a on przeciez zniszczył system dla 40 mln! i co z tego ? Zadnej odpowiedzialnosci za to co zrobil.czy nie mozna jednego dla przykładu posadzic na 10 lat ? moze wtedy inni beda sie bardziej zastanawiac nad losami zaleznych od ich widzimisię ludzi,a przestana dbac wyłacznie o ustawienie siebie i swoich kumpli z partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Zdenerwowany Leszek musi idejsc! IP: 81.210.16.* 14.06.03, 09:51 jesli to prawda, to jest to przyklad na kompletny brak profesjonalizmu lapinskiego i wszystkich w sld od zdrowia, a w konsekwencji calego sld, w dodatku ta gulpia baba z mz mowi ze cos tam zrobia do konca czerwca, przeciez to jeszcze 3 tygodnie, czyzby wakacje ich zaskoczyly, a tak w ogole to i bez wakacji ludzie sie pprzemieszczaja w naszym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiekly BURDEL na kolkach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 09:58 przeciez to jest PARANAJA ... czerwoni potrafia tylko krytykowac i wysylac swoja mlodziezowke na bitwe ... PRECZ Z SLDowska zgnilizna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan mueeller WEG IP: *.chello.pl 14.06.03, 10:16 Może ch.. po swojemu zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 10:35 ale kiedy opozycja protestowala przeciwko nfz to ich nikt nie sluchal,przeciez to jakas paranoja,pracuje w aptece to wiem,argumenty za jednym funduszem zamiast 17 kas byly moze i sluszne ,tylko ten idiota faktycznie utworzyl 17 funduszy,my w aptekach nadal klepiemy recepty do poszczególnych funduszy zamiast wszystko do jednego wora,tu widac golym okiem ze nic prócz nazwy sie nie zmienilo....ktos powinien odpowiedziec za zmarnowana kase(zmiana pozornie niewinna z kasy na fundusz wiaze sie przeciez z ogromnymi pieniedzmi np.pieczatki,tablice,recepty.....etc.etc.)-reasumujac,lapinski wlozyl sporo wysilku za przyzwoleniem najjasniej nam panujacego aby zmienic kadry....i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: 65.217.59.* 14.06.03, 10:47 Gość portalu: kasia napisał(a): >-reasumujac,lapinski > wlozyl sporo wysilku za przyzwoleniem najjasniej nam panujacego > aby zmienic kadry....i nic wiecej Oj duzo duzo wiecej. A ile "Wielka Lapa, Neumann i S-ka": przewalili z tego funduszu? Nie tylko dla siebie. Mafijna SLD potrzebuje kasy - dlaczego Miller tak bronil swojego capo Neumanna, dopoki ten robil mu kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Ja płacę - reszta mnie gówno obchodzi ! IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 14.06.03, 10:48 Bzdury z przepisami nie są moją sprawą , coraz cześciej dochodzę do wniosku że takie sprawy należalo by kierować do sądu jeżeli płaci się a nie otrzymuje usłui - to jest przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indoctrine Re: Ja płacę - reszta mnie gówno obchodzi ! IP: *.5.waw.pl 14.06.03, 10:55 Towarzyszu! A gdzie świadomość klasowa???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: NFZ - do sądu ich. IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 14.06.03, 10:55 Ludzie powinni wreście przestać się bać - bo to są ich pieniądze a nie NFZ i to ja chce decydować gdzie będe się leczył- pozatym aby ułatwić lekarzom , ZOZ-om ściągnięcie należnych pieniedzy wystarczy rozdzielic funkcje instytucji która płaci za usługi od tej która kontraktuje usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: *.acn.pl 14.06.03, 11:20 W ZASADZIE TO SLD SAMO SOBIE UDZIELIŁO WOTUM ZAUFANIA. GRATULUJE DOBREGO SAMOPOCZUCIA! Gość portalu: lekarz napisał(a): > I za ten caly burdel rzad dostaje wotum zaufania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mka nie starczyłoby dla urzędasów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.03, 11:20 gdyby pieniądze "szły" za pacjentem, zabrakłoby na pensje, nagrody i koszta reprezentacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wczasowiczu, bądź zdrów! NFZ nie płaci za lec IP: *.a5.elektron.com.pl 14.06.03, 12:02 Nieudacznik miller jest dobry tyko w zakulisowych gierkach!Aby rządzić sprawnie i skutecznie-do tego nie ma głowy, nie ten poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Bąbel bezczelne partactwo IP: *.bydgoska.ds.uj.edu.pl 14.06.03, 12:07 SLD wyraźnie wierzy, że sam marketing załatwi dobrą markę ich "towarów", powtarzane do znudzenia slogany - promowanie bubli, które z założenia są lepsze od "obcych" wyrobów, posłowie SLD chyba mają we krwi swojej czerwonej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubi CALE MINISTERSTWO ZDROWIA...!!!! IP: 218.80.60.* 14.06.03, 12:13 WSZYSTKICH (ktorzy aktualnie sa trzezwi!) z Min. Zdrowia nalezy natychmiast i pod nadzorem umiescic na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym.Wyniki powinny byc konsultowane przez jakas instytucje niezwiazana z tym klubem idiotow, najlepiej zagraniczna. Nie ma sie czego wstydzic. Nalezy sie RATOWAC!!! NATYCHMIAST!!! Nim dojdzie do jakiejs wiekszej tragedii i zlinczowania niewinnych lekarzy w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś