Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 11:00 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20030614&id=my41.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: pryskają unijne mity IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 11:02 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20030614&id=my41.txt Lepiej żebyś to ty zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: pryskają unijne mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 20:21 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20030614&id=my41.txt > > Lepiej żebyś to ty zniknął. - Jak dasz mi lepszą pracę prosze bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig von Falkenstein Re: pryskają unijne mity IP: *.it-net.pl 15.06.03, 01:54 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20030614&id=my41.txt > > > > Lepiej żebyś to ty zniknął. > > - Jak dasz mi lepszą pracę prosze bardzo! Lepszą niz wklejanie linków do ND na wszystkich mozliwych forach? A tak wogóle czy Padre Rhydzick ci płaci, czy robiśz to dla "większej chwały Rydzyka i jego mafii..., to jest..., er..., chciałem powiedzieć... i jego radia też" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: pryskają unijne mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 12:22 Gość portalu: Rodrig von Falkenstein napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > > > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20030614&id=my41.txt > > > > > > Lepiej żebyś to ty zniknął. > > > > - Jak dasz mi lepszą pracę prosze bardzo! > > Lepszą niz wklejanie linków do ND na wszystkich mozliwych forach? > A tak wogóle czy Padre Rhydzick ci płaci, czy robiśz to dla "większej chwały > Rydzyka i jego mafii..., to jest..., er..., chciałem powiedzieć... i jego radia > > też" - płaci mi Nasz Dziennik ale i tak pracę te robię na chwałę bożą i chwałę Polski Odpowiedz Link Zgłoś