Dodaj do ulubionych

POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!!

IP: *.proxy.aol.com 06.12.01, 03:47
Heil Hitler mr.Maminski! Sam pan sie przyznal,na czyjej ziemii panska dupa
smierdzaca siedzi od lat!!! Wiecej wodki polac,to w szczegolach dowiemy sie
prawdy bardziej w przeszlosc cofnietej!!! Prawdy,byc moze,tej
najczarniejszej,ze ziemie tego Pana ,do kogos innego nalezaly i za to Hitlerowi
dziekuje! Ciekawe,jak Austria na to zareaguje? Kraj neutralny!!! A moze
jednak pan Lepper nie klamie? Mysle, ze jednak trzeba mu
wierzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • niunieczka Re: a narod podatki placi!!! 06.12.01, 08:44
      a te sejmowe ciule, tak sie bawia, za nasze pieniadze,
      • Gość: wilow Re: a narod podatki placi!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 12:48
        Za nasze to malo powiedziane. Maj 10 000 zl na telefony komorkowe i to
        przekraczaja - gdzie oni dzwonia. Utrzymanie jednego z nich to fortuna. Wywalic
        3/4 i nie dedzie dziury.
    • Gość: Mały Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.chello.pl 06.12.01, 09:05
      Nie zrozumieliście o co chodziło w tym incydencie. Mamiński zakpił sobie z
      Samoobrony, która mu przypomina NSDAP. Ten gest był skierowany do Rutkowskiego,
      czyli faceta któy dostarczył papiery Lepperowi. Dziś się okazało (Olejnik
      powiedziała rano w Zetce) że kolejne oskarżenie Leppera jest nieprawdziwe - w
      dniu w któym Tusk miał sie spotkać z Pershingiem w hotelu czy restauracji, ten
      ostatni był w więzieniu.
      • Gość: Janusz2 Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: 194.92.234.* 06.12.01, 09:23
        Gość portalu: Mały napisał(a):

> Nie zrozumieliście o co chodziło w tym incydencie. Mamiński zakpił sobie z
        > Samoobrony, która mu przypomina NSDAP. Ten gest był skierowany do Rutkowskiego,
        > czyli faceta któy dostarczył papiery Lepperowi. Dziś się okazało (Olejnik
        > powiedziała rano w Zetce) że kolejne oskarżenie Leppera jest nieprawdziwe - w
        > dniu w któym Tusk miał sie spotkać z Pershingiem w hotelu czy restauracji, ten
        > ostatni był w więzieniu.

Tak, tak...

Głębia wypowiedzi pijanego posła Maminskiego poraża.
        Dno widać na pierwszy rzut oka. Sugerowanie, że jest tam drugie, albo i trzecie
        dno, to juz jednak przesada.

PAP w taki sposób informuje o incydencie:
        dziennik.pap.com.pl/polska/20011206002223.html

""W środę wieczorem, gdy udzielałem wywiadu w języku niemieckim dzienikarzowi
        austriackiego tygodnika 'News', przy sąsiednim stoliku siedzieli pijani
        mężczyźni, m.in. poseł Tomasz Mamiński" - relacjonował PAP Rutkowski.

Powiedział, że w pewnym momencie Mamiński zaczął krzyczeć "heil hitler" zwracając
        się do niego i dziennikarza. "Odpowiedziałem, na to: pan poseł obraża mojego
        gościa" - dodał poseł Samoobrony.

Zaznaczył, że Mamiński zarzucał mu, iż dziennikarz "jest nieproszonym gościem w
        Sejmie i z jakiej racji rozmawia się tu po niemiecku".
        (...)

Poinformował też, że redaktor naczelny tygodnika "News" złoży oficjalną skargę do
        ambasady austriackiej w Warszawie. Wpłynąć ma też osobista skarga austriackiego
        dziennikarza Andreasa Zeppelzauera do ambasady polskiej w Wiedniu.
        (...)
        Mamiński w rozmowie z PAP w hotelu sejmowym powiedział jedynie niewyraźym głosem,
        że krzyczał "heil hitler" nie do dziennikarza, tylko do "swojego kolegi, który
        wygląda na Hitlera".

Wersję Rutkowskiego potwierdziło PAP trzech niezależnych świadków, którzy
        przebywali w tym czasie w restauracji sejmowej."

• Gość: Kwasek Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: 10.0.100.* 06.12.01, 10:08
          Siedziało tych ciołów z SLD kilka i się zachlali.
          • Gość: U Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: 216.41.50.* 06.12.01, 21:34
            Gość portalu: Kwasek napisał(a):

> Siedziało tych ciołów z SLD kilka i się zachlali.

Ludzie.Jesli Pre.wszytkich Polakow wolno,to czemu nie
            jego dziatwie?
      • Gość: BONIEK PODSUMOWANIE ! IP: *.*.*.* 06.12.01, 10:34
        1. Placimy za matolow z Sejmu. I nie chodzi tu tylko o srodki pieniezne ale
        rowniez o stosunek Austriakow do Polakow (i tak juz nie za dobry). Najwyzej
        jakis turysta dostanie wpierdol od jakis neonazistow.

2. OLEJNIK to stronnicza pizda i popiera SLD a jest przeciw Samoobronie!
        • Gość: ??? Re: PODSUMOWANIE ! IP: 194.92.239.* 06.12.01, 11:40
          Gość portalu: BONIEK napisał(a):

> 1. Placimy za matolow z Sejmu. I nie chodzi tu tylko o srodki pieniezne ale
          > rowniez o stosunek Austriakow do Polakow (i tak juz nie za dobry). Najwyzej
          > jakis turysta dostanie wpierdol od jakis neonazistow.
          >
          > 2. OLEJNIK to stronnicza pizda i popiera SLD a jest przeciw Samoobronie!

Sam jestes glupim chujem, palancie.
    • Gość: Adolf Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 10:31
      Ich gratuliere herr Mamiński! Zehr gut.
      • Gość: BOSKY Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.sggw.waw.pl 06.12.01, 12:59
      • Gość: BOSKY A TY ADOLF, DALEJ SWOJE... IP: *.sggw.waw.pl 06.12.01, 13:03
        Adolf, Ty chyba buszujesz po internecie wyłącznie po to aby ukazać swój
        nacjonalizm i urojoną wyższość nad innymi...
      • Gość: ANA Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: 141.84.141.* 06.12.01, 13:46
        Gość portalu: Adolf napisał(a):

> Ich gratuliere herr Mamiński! Zehr gut.

To, ze nie znasz jezyka niemieckiego to nie problem. Ale jednak kiedy decydujesz
        sie jego uzywac, to zajzyj przynajmniej do slownika. Wiedza nie boli.
      • Gość: Ariel Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.15.vie.surfer.at 06.12.01, 17:33
        Gość portalu: Adolf napisał(a):

> Ich gratuliere herr Mamiński! Zehr gut.

Adolf, cholera, znowu robisz bledy w niemieckim ! "herr" pisze sie zawsze z duzej
        litery; "zehr" pisze sie przez "s" czyli - sehr; A w ogole to cale zdanie powinno
        byc napisane: > Ich gratuliere Ihnen, Herr Maminski ! Sehr gut. < tzn.. Gratuluje
        panu, panie Maminski ! Bardzo dobrze.

A teraz do rzeczy: Co jest "bardzo dobrze", Adolf ? Skonkretyzuj (o ile
        potrafisz) !
    • Gość: GMR Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 13:38
      Zobaczycie że ten skandal będzie zatyszowany bądź wręcz przemilczany przez
      liberalne media z Olejnik i Michnikiem na czele. Nie pierwszy raz okazało się
      że nie jest ważne że się bluzga ale kto bluzga. Na Lepperze wiesza się psy a
      Piskorskiego i Cimoszewicza się usprawiedliwia alebo udaje się że tego co oni
      zrobili w ogóle nie było. Tu konieczna jest lustracja i dekomunizacja
      massmediów!! I szybko!
    • Gość: GMR Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 16:15
      Kopiuje tu poniższy tekst by przedstwaić wam w jak żałosny sposób zachowuje się
      poseł Mamiński....
      Tomasz Mamiński (SLD) nazwał "stekiem bzdur" zarzucanie mu, że zwrócił się do
      austriackiego dziennikarza słowami "heil Hitler!". Krzysztof Rutkowski
      (Samoobrona) zapowiedział, że złoży skargi do komisji etyki poselskiej na
      Mamińskiego, za zwrócenie się do austriackiego dziennikarza słowami "heil
      Hitler!".

W czwartek Mamiński odpowiadał na pytania dziennikarzy w tej sprawie.

Poseł SLD mówił, że przeczytał czwartkową prasę i w tej sprawie jest - jak
      mówił - "szereg faktów, które zakrawają na typową fałszywkę i pomówienie go o
      to, że był pijany". "To jest stek bzdur po prostu" - powiedział Mamiński.

"W środę wieczorem jadłem kolację w restauracji sejmowej i siedziałem przy
      stoliku z dwoma kolegami, a przy sąsiednim stoliku siedział pan, który się
      okazuje detektywem Rutkowskim" -

relacjonował Mamiński.

"My rozmawialiśmy z kolegami przy stoliku o faszyzacji życia, o różnych
      problemach związanych z ekstremalnymi nurtami politycznymi, może padło nazwisko
      Hitler, ale myśmy rozmawiali we własnym gronie" - mówił. "A ten pan podszedł do
      nas i powiedział, że w tym budynku nie można mówić na takie tematy" - dodał
      Mamiński.

- A więc nie krzyczał pan heil Hitler! - pytali dziennikarze
      Mamińskiego. "Oczywiście, że nie" - odparł.

"Czy pił pan alkohol?" - chcieli wiedzieć dziennikarze. "Alkohol był na
      stoliku, koledzy pili i ja wypiłem kieliszek czy dwa" - tłumaczył Mamiński.

Pytany, jak ocenia całą sprawę, Mamiński odpowiedział: "to człowiek żądny
      sensacji i moim zdaniem z jego wypowiedzi wynika, że nie jest zrównoważony w
      pełni".

Poseł Krzysztof Rutkowski (Samoobrona) zapowiedział złożenie skargi do komisji
      etyki poselskiej na Tomasza Mamińskiego (SLD) za zwrócenie się do austriackiego
      dziennikarza słowami "heil Hitler".

"W środę wieczorem, gdy udzielałem wywiadu w języku niemieckim dziennikarzowi
      austriackiego tygodnika News, przy sąsiednim stoliku siedzieli pijani
      mężczyźni, m.in. poseł Tomasz Mamiński" - relacjonował Krzysztof Rutkowski
      (Samoobrona).

Powiedział, że w pewnym momencie Mamiński zaczął krzyczeć "heil Hitler!"
      zwracając się do niego i dziennikarza. - Odpowiedziałem na to: pan poseł obraża
      mojego gościa - dodał poseł Samoobrony.

Zaznaczył, że Mamiński zarzucał mu, iż dziennikarz "jest nieproszonym gościem w
      Sejmie i z jakiej racji rozmawia się tu po niemiecku". Rutkowski zapewnił w
      rozmowie z PAP, że austriacki

dziennikarz wszedł na teren parlamentu na podstawie przepustki prasowej.

W rozmowie z dziennikarzem PAP w środę w hotelu sejmowym Mamiński powiedział
      jedynie niewyraźnym głosem, że krzyczał "heil Hitler!" nie do dziennikarza,
      tylko do "swojego kolegi, który wygląda na Hitlera".

Ten palant nie odróżnia Niemca od Austriaka! Ten szef emerytów ma kompletnie z
      deklem! Na oddział zamknięty tego ochleja!
      • Gość: Ogorek Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: 158.234.143.* 06.12.01, 16:46
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Kopiuje tu poniższy tekst by przedstwaić wam w jak żałosny sposób zachowuje się
        >
        > poseł Mamiński....
        > Tomasz Mamiński (SLD) nazwał "stekiem bzdur" zarzucanie mu, że zwrócił się do
        > austriackiego dziennikarza słowami "heil Hitler!". Krzysztof Rutkowski
        > (Samoobrona) zapowiedział, że złoży skargi do komisji etyki poselskiej na
        > Mamińskiego, za zwrócenie się do austriackiego dziennikarza słowami "heil
        > Hitler!".
        >
        > W czwartek Mamiński odpowiadał na pytania dziennikarzy w tej sprawie.
        >
        > Poseł SLD mówił, że przeczytał czwartkową prasę i w tej sprawie jest - jak
        > mówił - "szereg faktów, które zakrawają na typową fałszywkę i pomówienie go o
        > to, że był pijany". "To jest stek bzdur po prostu" - powiedział Mamiński.
        >
        > "W środę wieczorem jadłem kolację w restauracji sejmowej i siedziałem przy
        > stoliku z dwoma kolegami, a przy sąsiednim stoliku siedział pan, który się
        > okazuje detektywem Rutkowskim" -
        >
        > relacjonował Mamiński.
        >
        > "My rozmawialiśmy z kolegami przy stoliku o faszyzacji życia, o różnych
        > problemach związanych z ekstremalnymi nurtami politycznymi, może padło nazwisko
        >
        > Hitler, ale myśmy rozmawiali we własnym gronie" - mówił. "A ten pan podszedł do
        >
        > nas i powiedział, że w tym budynku nie można mówić na takie tematy" - dodał
        > Mamiński.
        >
        > - A więc nie krzyczał pan heil Hitler! - pytali dziennikarze
        > Mamińskiego. "Oczywiście, że nie" - odparł.
        >
        > "Czy pił pan alkohol?" - chcieli wiedzieć dziennikarze. "Alkohol był na
        > stoliku, koledzy pili i ja wypiłem kieliszek czy dwa" - tłumaczył Mamiński.
        >
        > Pytany, jak ocenia całą sprawę, Mamiński odpowiedział: "to człowiek żądny
        > sensacji i moim zdaniem z jego wypowiedzi wynika, że nie jest zrównoważony w
        > pełni".
        >
        > Poseł Krzysztof Rutkowski (Samoobrona) zapowiedział złożenie skargi do komisji
        > etyki poselskiej na Tomasza Mamińskiego (SLD) za zwrócenie się do austriackiego
        >
        > dziennikarza słowami "heil Hitler".
        >
        > "W środę wieczorem, gdy udzielałem wywiadu w języku niemieckim dziennikarzowi
        > austriackiego tygodnika News, przy sąsiednim stoliku siedzieli pijani
        > mężczyźni, m.in. poseł Tomasz Mamiński" - relacjonował Krzysztof Rutkowski
        > (Samoobrona).
        >
        > Powiedział, że w pewnym momencie Mamiński zaczął krzyczeć "heil Hitler!"
        > zwracając się do niego i dziennikarza. - Odpowiedziałem na to: pan poseł obraża
        >
        > mojego gościa - dodał poseł Samoobrony.
        >
        > Zaznaczył, że Mamiński zarzucał mu, iż dziennikarz "jest nieproszonym gościem w
        >
        > Sejmie i z jakiej racji rozmawia się tu po niemiecku". Rutkowski zapewnił w
        > rozmowie z PAP, że austriacki
        >
        > dziennikarz wszedł na teren parlamentu na podstawie przepustki prasowej.
        >
        > W rozmowie z dziennikarzem PAP w środę w hotelu sejmowym Mamiński powiedział
        > jedynie niewyraźnym głosem, że krzyczał "heil Hitler!" nie do dziennikarza,
        > tylko do "swojego kolegi, który wygląda na Hitlera".
        >
        > Ten palant nie odróżnia Niemca od Austriaka! Ten szef emerytów ma kompletnie z
        > deklem! Na oddział zamknięty tego ochleja!

Jestem ciekaway jak sie dalej potoczy ten cyrk.
        Jezeli Maminski dalej pozostanie poslem - bardzo przegra na tym pan Miller (a
        moze Müller?).

Mam propozycje: Maminski winien w czujnym towarzystwie towarzysza Millera (to dla
        zdyscyplinowania) wypijac po "dwa kieliszki" a nastepnie cwiczyc glosnym i
        dobitnym glosem "Heil Miller" - i tak do 72 kieliszka. W tym czasie sam juz
        zauwazy, ze jest stara faszystowska zdzira bez przyszlosci w demokratycznej
        Polsce.

Ogorek Stroz Demokracji i Dekoracji Ludowej
      • Gość: tomku Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.pcz.czest.pl 06.12.01, 17:37
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Ten palant nie odróżnia Niemca od Austriaka! Ten szef emerytów ma kompletnie z
        > deklem! Na oddział zamknięty tego ochleja!

Dodam jeszcze, ze ten zachlany czerwony wieprz
        powinien raczej pomyslec o zbrodniarzach z wlasnej
        formacji politycznej.
        • Gość: Mosiek Hitler był Austriakiem! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:12
          pochodził z Braunau...
          to tak gwoli ścisłości...
          • radca Re: Hitler był Austriakiem! 06.12.01, 20:14
            Gość portalu: Mosiek napisał(a):

> pochodził z Braunau...
            > to tak gwoli ścisłości...

To nie ma nic wspolnego,aby polski posel wykrzykiwal POZDROWIENIA FASZYSTOWSKIE.

radca
            • Gość: Mosiek ależ oczywiście panie radco! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:24
              napisałem to tylko gwoli wyjaśnienia, żeby przypadkiem mój przedmówca nie
              wyskoczyl z tym tekstem np. na lekcji historii... a co ja o tym sadze napisalem
              poniżej... pan wskoczył akurat jak pisalem swój tekst...
              ciekawe jak go ukaraja...
              czy ja tez moge tak publicznie krzyczec do kolegi?
        • Gość: jojo Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.proxy.aol.com 06.12.01, 23:54
          Gość portalu: tomku napisał(a):

> Gość portalu: GMR napisał(a):
          >
          > > Ten palant nie odróżnia Niemca od Austriaka! Ten szef emerytów ma kompletn
          > ie z
          > > deklem! Na oddział zamknięty tego ochleja!
          >
          > Dodam jeszcze, ze ten zachlany czerwony wieprz
          > powinien raczej pomyslec o zbrodniarzach z wlasnej
          > formacji politycznej.

ja to bym takemu poslu tylko w dupem nakopal,i w slepja naplol,bo tak siem robi z
          czerwonymi swiniami co Polske okradajom i do tego jenzykami sie chwalo.tfuj,kto
          tom Polska zadzi,caly swiat siem smieje z tego rzadu,tylko ludzi zal nam jest co
          w Polsce mieskaja.
          • Gość: tomku Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.pcz.czest.pl 07.12.01, 10:49
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> ja to bym takemu poslu tylko w dupem nakopal,i w slepja naplol,bo tak siem robi
            > z
            > czerwonymi swiniami co Polske okradajom i do tego jenzykami sie chwalo.tfuj,kto
            >
            > tom Polska zadzi,caly swiat siem smieje z tego rzadu,tylko ludzi zal nam jest c
            > o
            > w Polsce mieskaja.

Sadzac po jezyku (styl, gramatyka i ortografia) musial to napisac Styber.
            Tylko odkad ten cwel ma takie poglady? Przeciez to byl zawsze komuch az
            smierdzialo.
      • Gość: Mir Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.fancomp.com.pl 07.12.01, 12:42
        A w Wiadomościach TVP nawet nie powiedziano że był pijany
        • Gość: Logik Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.01, 15:09
          Gość portalu: Mir napisał(a):

> A w Wiadomościach TVP nawet nie powiedziano że był pijany

Jak Ci powiedza jak tv jest caly czas w rekach komuchow jak i wiele innych waznych
          rzeczy majacych wplyw na losy kraju!
          A wszyscy mowili ze ostatnie 4 lata prawica rzadzila cha cha cha
    • radca Gdzie jest Jajacek ? 06.12.01, 20:13
      Ciekawy jestem co na to Jajacek ?-stanowczy obronca socjalistow.
      Moim zdaniem,taki "posel" -nie powinien byc na drugi dzien poslem.
      Ja-jako obywatel Polski ;nie chce by tacy poslowie byli w Sejmie.Nie dosc,ze
      alkoholik-to jeszcze cham.POzdrowienie FASZYSTOWSKIE ? przez polskiego posla w
      sejmowej knajpie ? Moze myslal,ze jest w SPELUNIE wsrod swoich ?

SKANDAL !!!

radca

ps. ilu jeszcze mamy takich "poslow" ? -pijakow i alkoholikow ?
      • Gość: Mosiek Re: Gdzie jest Jajacek ? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:27
        przecież Mamiński to skrajny prawicowiec!!! SOCJALISTA nigdy nie wychwalałby
        narodowego SOCJALISTY!
    • Gość: Mosiek KIM JEST TAKI POSEL? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:20
      Jeśli poseł takie okrzyki wznosi to jest:
      1. Hitlerowcem
      2. (osoby, które nie chcą czytać wulgaryzmów proszeone sa o nie czytanie tego
      punktu) Jebanym złośliwym skurwysynem przynoszacym hańbę swojemu narodowi
      (podobnie jak w przypadku p. 1) i nalezy go usunąć z parlamenyu i życia
      publicznego oraz przykładnie ukarać!

Cikawe co by mi zrobili jabym na Rynku Głównym (lub w knajpie) krzyknął tak do
      kolegi "podobnego" do honorowego obywatela miasta Szczecina? wydaje mi sie ze
      nie sluchano by moich tlumaczen... nieprawdaż?
      • radca Re: KIM JEST TAKI POSEL? 06.12.01, 20:30
        Jesli sie tlumaczy,ze "kolega byl podobny do hitlera i dlatego go pozdrowil"-
        to znaczy,ze jest hitlerowcem.Jakby sie nie tlumaczyl (glupio) -to powinien
        natychmiast byc usuniety na zawsze z sejmu.Oczywiscie swoja droga powinien
        zostac pociagniety do ODPOWIEDZIALNOSCI KARNEJ -jako osoba publiczna.
        FUNCJONARIUSZ PUBLICZNY polega szczegolnej odpowiedzialnosci karnej.

SKANDAL MIEDZYNARODOWY

radca
    • Gość: U Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: 216.41.50.* 06.12.01, 21:31
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> Heil Hitler mr.Maminski! Sam pan sie przyznal,na
      czyjej ziemii panska dupa
      > smierdzaca siedzi od lat!!! Wiecej wodki polac,to w
      szczegolach dowiemy sie
      > prawdy bardziej w przeszlosc cofnietej!!! Prawdy,byc
      moze,tej
      > najczarniejszej,ze ziemie tego Pana ,do kogos innego
      nalezaly i za to Hitlerowi
      >
      > dziekuje! Ciekawe,jak Austria na to zareaguje? Kraj
      neutralny!!! A moze
      > jednak pan Lepper nie klamie? Mysle, ze jednak
      trzeba mu
      > wierzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"..........swinie kwicza
      Na oltarzu jajka licza.,......."Probowalem przypomniec
      sobie,rowniez,chyba-M.Reja.(?)

czyzby autor mial wizje ,(jak Nostradamus)przyszlego
      "polskiego" parlamentu?
      • Gość: Logik Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.01, 11:17
        I gdzie jest p.Piwnik?Teraz to jest dowod ze Lepper i jego partia to jest
        oddzial SLD!
    • Gość: sir wyszło szydło z worka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 12:07
      • Gość: Kwasek Re: wyszło szydło z worka... IP: 10.0.100.* 07.12.01, 15:13
        Wejdżcie na stronęsejmu i napiszcie d o tego pijaczka Mamina.
    • Gość: . Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI!!! IP: *.toya.net.pl 07.12.01, 18:03
      .
      • Gość: jojo Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI!!! IP: *.proxy.aol.com 07.12.01, 23:47
        za to polske ludze moszom mu do dopy nakopacz ile wejdze tej szwini bes wstyduw
    • Gość: Balzer Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 23:57
      Pan Maminski musiał byc niezle na bani.
      • Gość: Logik Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.01, 10:37
        Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Pan Maminski musiał byc niezle na bani.

Jaki pan?Maminski cham!
        • radca Re: POSEL PIJANY HEIL HITLER OKRZYKI WZNOSI !!! 09.12.01, 12:26
          Teraz sie znowu pojawia sprawa IMUNITETU oraz FUNKCJONARIUSZA PUBLICZNEGO-
          dotyczy Poslow.To wlasnie IMUNITET staje sie "pancerzem ochronnym" dla takich
          osob-jak ten wykrzykujacy i wielbiacy Hitlera.

radca

ps. czy nie warto sie nad IMUNITETEM zastanowic ? Czy on jest,az tak potrzebny ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka