belkot.belkot.belkot 08.07.07, 13:14 wiadomosci.onet.pl/1568077,11,item.html Lepper, Giertych i Kaczyński na pielgrzymce u sekciarzy. Ciekawe czy dostąpią zaszczytu całowania wielegnego Ojca Manipulatora w rękę. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: Wstyd 08.07.07, 13:18 wiadomosci.onet.pl/1568077,11,item.html Na zdjęciu, od lewej: Dorn, Giertych, Lepper i... obraz klęski i rozpaczy.Kobieta wygląda jakby miała się za chwilę rozpłakać i była tam za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wstyd 08.07.07, 13:31 tez mi wyglada na sfotygowana, ale pono ona siedzi w jednej z nieobsadzonych ambasad, poza UE... odpoczywa po wielkim wysilku jakim bylo niespanie dwoch nocy pod rzad... powinna na miesiac zamienic sie z pielegniarkami, wiedzialaby czym sie to je... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Wstyd 08.07.07, 13:39 Ta fotka z pewnością nie jest z tej uroczystości o której mowa w artykule tylko z jakiegoś posiedzenia Rady Ministrów lub jakiejś nominacji. scoutek napisała: > tez mi wyglada na sfotygowana, ale pono ona siedzi w jednej z nieobsadzonych > ambasad, poza UE... odpoczywa po wielkim wysilku jakim bylo niespanie dwoch > nocy pod rzad... powinna na miesiac zamienic sie z pielegniarkami, wiedzialaby > czym sie to je... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wstyd 08.07.07, 13:42 tak myslalam, bo fryz najjasniejszej fotygi tez z poprzedniej epoki tej pani zwanej przez moja przyjaciolke "skrzyzowaniem karpia z nalesnikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wstyd 08.07.07, 14:23 scoutek napisała: > tak myslalam, bo fryz najjasniejszej fotygi tez z poprzedniej epoki tej pani > zwanej przez moja przyjaciolke "skrzyzowaniem karpia z nalesnikiem" Jezus Maria - skąd taka krzyżówka? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wstyd 08.07.07, 14:25 sie przyjrzyj - buzka jak u karpia, fryz jak nalesnik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wstyd 08.07.07, 14:27 scoutek napisała: > sie przyjrzyj - buzka jak u karpia, fryz jak nalesnik:))) Wszystko się zgadza. Ale mnie rozbawiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wstyd 08.07.07, 14:30 scoutek napisała: > nie ja > fotyga > :)))))))))))))))))))))))) To prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wstyd 08.07.07, 14:33 mam nadzieje, ze za to, ze sie z niej smiejemy nie zostaniemy wykluczone z ... hm, no wlasnie skad? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wstyd 08.07.07, 14:43 scoutek napisała: > mam nadzieje, ze za to, ze sie z niej smiejemy nie zostaniemy wykluczone z ... > hm, no wlasnie skad? A bo ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
edgar.z.wloszczowy Re: Wstyd 08.07.07, 13:19 No cóż. Jak poparcie i notowania spadają, to do Częstochowy. Józiu Gadatliwy, obecnie na banicji też swego czasu tam zanosił modły. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: Wstyd 08.07.07, 13:23 Czysty pragmatyzm, żeby nie powiedzieć cynizm Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Wstyd 08.07.07, 13:39 belkot.belkot.belkot napisał: > Czysty pragmatyzm, żeby nie powiedzieć cynizm Ano. Stosunek Leppera do OjDyra jest z rozpędu pragmatyczny. Skoro współkoalicjanci wchodzą OjDyrowi w zad, to on postanowił poasystować chociaż. Giertych to cynik nad cyniki. Taka endecja do której odwołuje się ten pseudo-endek także traktowała kościół instrumentalnie. Więc Giertych jako cynik ze śladowym poparciem szuka poparcia tam właśnie - gdzie indziej go nie znajdzie. Kaczyński to oczywiście pragmatyk. OjDyr pewnie go brzydzi, ale póki nie wykończy przystawek, póty będzie udawał że moher mu bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar.z.wloszczowy Re: Wstyd 08.07.07, 13:40 venus99 napisał: > wątpisz a żar wiary panów premierów??? Wszyscy zachowują sie jednakowo. Dla nich niezależnie od opcji liczą się tylko notowania i władza. Np.: do "białego miasteczka" zjeżdżali się wszyscy obłudnicy na czele z Bezą i Kaliszem, Lepperem. Obiektywizm nie jest bolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Wstyd 08.07.07, 13:26 No rzeczywiście, popaprańce nie mogą tego znieść LOL Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: Wstyd 08.07.07, 13:38 Bo to wstyd chłopie. Wstyd i tyle. Podpieranie się w polityce sekciarzem z Torunia to zwyczajnie WSTYD!! popapraniec Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Wstyd 08.07.07, 15:50 Jakim tam sekciarzem... To wyłącznie twoja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
mich.999 Re: Wstyd 08.07.07, 13:27 Oni nie na pielgrzymce ale z obowiązku służbowego.Rozpaczliwie szukają elektoratu bo coraz mniej naiwnych,którzy chcą na nich głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Wstyd 08.07.07, 13:33 mich.999 napisał: > Oni nie na pielgrzymce ale z obowiązku służbowego.Rozpaczliwie szukają elektora > tu bo coraz mniej naiwnych,którzy chcą na nich głosować. Nawet moherow dzisiaj w Czestochowie o polowe mniej , a wiec cus siem dzieje niedobrego . Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Wstyd i zażenowanie 08.07.07, 13:33 Żeby kierownik sekty miał taki wpływ na polityków. Ciekaw jestem kto z tej trójcy pierwszy da sobie spokój z włażeniem w zadek OjDyrowi? Lepper czyni to, bo czynią to inni. Giertych, bo tonie. JarKacz, bo ma plan połknięcia przystawek. Kto popadnie w niełaski? Stawiam na Kaczyńskiego. Na którymś z jego zakrętów na drodze po władzę wyleci OjTad i się potłucze. Mam nadzieję że mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: Wstyd i zażenowanie 08.07.07, 13:47 Układ Typowy układ Dla wszystkich czterech stron korzystny A mnie brzydzi wykorzystywanie Jasnej Góry i KK do takiej hucpy Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Wstyd i zażenowanie 08.07.07, 13:50 KK wykorzystuje polityków, oni wykorzystują KK. Układ, jak Szanowny był uprzejmy zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
oxat Re: Wstyd 08.07.07, 13:34 belkot.belkot.belkot napisał: > wiadomosci.onet.pl/1568077,11,item.html > Lepper, Giertych i Kaczyński na pielgrzymce u sekciarzy. > Ciekawe czy dostąpią zaszczytu całowania wielegnego Ojca Manipulatora w rękę. > Wstyd ============================================== W jaka rękę ? W nogę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: Wstyd 08.07.07, 13:40 Ojca Chrzesnego zazwyczaj całuje się w rękę, albo po pierścieniach. Każdy "cyngiel" to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wstyd 08.07.07, 14:26 belkot.belkot.belkot napisał: > wiadomosci.onet.pl/1568077,11,item.html > Lepper, Giertych i Kaczyński na pielgrzymce u sekciarzy. > Ciekawe czy dostąpią zaszczytu całowania wielegnego Ojca Manipulatora w rękę. > Wstyd A mieli zezwolenie... na taką manifestację ??? Odpowiedz Link Zgłoś