skin.polskii 08.07.07, 13:23 tak brzmi hasło na jednym z transparentów tych co przybyli teraz na Jasną Górę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki zgadza się 08.07.07, 13:25 IIIRP strzegły armia, wywiad, kontrwywiad i wyspecjalizowane słuzby IV RP strzega fale radiowe, w dodatku nie wszędzie docierające Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: zgadza się 08.07.07, 13:30 III RP strzegły niejasne układy i mafijne powiązania a nad IV czuwają niebiosa fakty.interia.pl/kraj/news/radio-maryja-straznik-iv-rp,940458 Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: zgadza się 08.07.07, 13:37 nie powtażaj głupotek produkowanych przez Jarka na uzytek ciemnego ludu przebywasz juz tyle z nami a nic sie nie rozwijasz może nie jesteś w stanie? prawdopodobnie Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: zgadza się 08.07.07, 13:39 przebywanie w towarzystwie michnikoidów wieksze szkody czyni tobie..przynajmniej w sferze ortografii no bo skoro tylko michnikowe dyrdymały powtaŻasz (zamiast powtaRZać)... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: zgadza się 08.07.07, 13:41 ależ naprawde nie musisz tu być sam lgniesz do jaśniepaństwa Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: zgadza się 08.07.07, 13:46 Kiedyś tam podobno niebiosa potopiły prawie wszystkie swoje ukochane dzieci zastawiając na nasienie jednego trochę trunkowego. Co zrobią niebiosa z IVRP? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:42 Idź ty już lepiej wielbić swojego światowita Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud ... a o Rydzyk głownym kapo. 08.07.07, 13:42 skin.polskii napisał: > tak brzmi hasło na jednym z transparentów tych co przybyli teraz na Jasną Górę Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: ... a o Rydzyk głownym kapo. 08.07.07, 13:43 na kilkanascie watków dziennie pzrzez mnie zakłądanych połowa ląduje na oślej Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii bo moje teksty nie podob. sie cenzorom z Czerskiej 08.07.07, 13:47 tu nie ma wolności słowa..ona jest tu selelktywna, wybiórcza Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: bo moje teksty nie podob. sie cenzorom z Czer 08.07.07, 13:55 skin.polskii napisał: > tu nie ma wolności słowa..ona jest tu selelktywna, wybiórcza Masz zbyt wielkie mniemanie o sobie..... Zbyt wygórowane ego! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ... a o Rydzyk głownym kapo. 08.07.07, 13:54 skin.polskii napisał: > na kilkanascie watków dziennie pzrzez mnie zakłądanych połowa ląduje na oślej Powinieneś zatem, zakładać o połowę wątków mniej.... O tę połowę, która nie ląduje na oślej - tak byłoby dla wszystkich lepiej... :| Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:46 fakt.cieszę,że sie przyznali dobrowolnie.może sąd to uwzgledni. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:49 skin.polskii napisał: > tak brzmi hasło na jednym z transparentów tych co przybyli teraz na Jasną Górę ... pomylili się... miało być: "stróżem "czwartej"" Znaczy się - cieciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:51 lepsza taka niż michnikowo rywinowa Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:54 Czyli znowu mamy strażnika jedynie słusznych idei, który nadaje je zza naszej wschodniej granicy?:) Jak to kiedyś powiedział nieodżałowany Jonasz Kofta: "znowu, k... wraca nowe" :) Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:55 katolicyzm nie przyszedł do nas ze wschodu a z południa..pretensje kieruj do naszych braci Czechów Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Re: radio Maryja strażnikiem rosyjskich interesow 08.07.07, 13:57 w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 13:59 skin.polskii napisał: > katolicyzm nie przyszedł do nas ze wschodu a z południa..pretensje kieruj do na > szych braci Czechów Wiem dlaczego przypominasz nieodparcie, takiego jednego... edgara. z. włoszczowej: "niczym nie poskromiona głupota" Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 14:34 a w pape ty chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 14:52 skin.polskii napisał: > a w pape ty chciał? "ultime argument" ???? Ech... skinie - przestałbyś się wystawiać... jak ten gupi jeden... :| Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polskii Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 14:43 jak chcesz to ci moge z glana w pape pociagnąć Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 14:53 skin.polskii napisał: > jak chcesz to ci moge z glana w pape pociagnąć lepiej już nosem pociągnij... bo się zasmarkasz... :| Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: radio Maryja strażnikiem IV RP 08.07.07, 15:22 Ciekawe czy ojdyr za przeproszeniem Rydzyk będzia miał widzenia w więzieniu w celu prowadzenia audycji.Jego proces napewno bedzie transmitowany w TV Trwam.Jeden z najgorszych hipokrytów w Polsce.Buduje swoje księstwo za pieniądze z UE a pluje na nich ,nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Zgroza - to sekta! 08.07.07, 15:34 Obejrzałem (albo wysłuchałem,gdy klikałem na forum) prawie całosc TV TRWAM. Zgroza - to sekta ,a przy Rydzyku to zaczyna blednąc Jan Paweł II. Odpowiedz Link Zgłoś