juinka 28.03.06, 12:31 Poszukuje dobrej i sprawdzonej wrozki z krakowa, slyszalam o basi wlodek ale nie wiem czy warto i jeszcze o pani lidce miron czy ktos moze byl i moze powiedziec cos na ich temat? z gory serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bidulka13 Re: Dobra jest też Alicja 28.03.06, 13:37 Spróbuj się skontaktować z Alicją - sama korzystam od czasu do czasu i jestem zadowolona. Telefon to 656 15 02, widziałam też jej strone w internecie, powinnaś znalezc w googlach jak wpiszesz wróżka Alicja. Co się zas tyczy wróżek które wymieniasz - słyszałam że sa niezłe, ale sama nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezy_oddech Re: Wrozka krakow 29.03.06, 09:39 Mogę dać Ci namiary (mailem) na bardzo dobrą wróżkę, porównywalną do Aidy czy Klary Olszewskiej. Wszystko sprawdza się co do joty. Odpowiedz Link Zgłoś
juinka Re: Wrozka krakow 29.03.06, 10:55 Witaj bardzo prosze cie o tego meila na adres gazety.pl juinka@NOSPAM.gazeta.pl i jak mzoesz blizsze info na temat ile sie placi gdzie przyjmuje itp z gory serdeczne dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
allenaa Re: Wrozka krakow 23.09.06, 21:34 Ja też mogę prosić o namiar? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: Wrozka krakow IP: *.autocom.pl 24.09.06, 03:27 bede bardzo wdzieczna za przeslanie namiarow na maila :calineczka50@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagaaga Re: Wrozka krakow IP: *.ists.pl 24.09.06, 14:36 ja też proszę o namiary jagaaga@gazeta.pl. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Wrozka krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:05 nikt nie słyszał o p.basi włodek lub p.lidce miron?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Wrozka krakow IP: *.chello.pl 19.12.06, 22:46 owszem...bylam u Lidii Miron i porazka...ale nie chodzi o to, ze cos sie nie zgadzalo lub nie sprawdzilo...ta Pani po prostu mi NIC nie powiedziala. Na konkretne 4 zagadnienia odpowiadala zdawkowo, ze wszystko bedzie ok i musze poczekac...hmmm...tylko wlasnie nie wiem na co. Na moje dodatkowe pytania zawsze odpowiadala ze nic nie moze mi wiecej powiedziec, bo moge sie zasugerowac tym co moglaby owa wrozka rzec. Siedzialam u Pani ponad godzine...zrobila mi wyklad z psychologii w ogolnym zarysie... w 4 zdaniach skwitowala moje 4 problemy ( duzo nawet nie bierze...jak pamietam to chyba 60 zeta czy cos okolo ) i wyszlam stamtad zdumiona jak male dziecko. Pierwszy raz w zyciu bylam o osoby wrozacej, ktora na pytania klientki odpowiada tylko: TAK, NIE albo MOZE. Tylko to ja sama moge powiedziec przyjmujac teorie prawdopodobienstwa. No nie wiem juz...albo ta osoba nie miala dnia albo ma taki styl tylko, ze w takim razie nie jest to w zadnym wypadku wrozba ( w mniemaniu mojej skromnej osoby ). Az chetnie bym pogadala z kims kto tez byl u niej bo do dzisiaj dnia nie zapomne tej wizyty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debbie11 Re: Wrozka krakow 29.05.13, 20:00 ma ktos jeszcze kogos do polecenia? Albo opinie o p. Basi Wlodek, albo p. Miron? Odpowiedz Link Zgłoś