cassidy_i 09.07.07, 23:41 Co o tym sądzicie?Co to oznacza? Czy to jedyna szansa na milion, żeby było wkrótce normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:42 tonn napisała: > co ty gadaSZ, JAK NIC NIE KUMASZ Jak ty kumasz to wyjaśnij. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:43 Sugerujesz, że Lech odwoła premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:46 gryziec napisała: > Sugerujesz, że Lech odwoła premiera? Ja nic nie sugeruję , ja pytam. OLEJNICZAK MÓWIŁ O WOTUM NIEUFNOŚCI, I O TY ŻE OPOZYCJA POWINNA POROZMAWIAĆ NA TEN TEMAT , TO WSZYSTKO CO WIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:51 tonn napisała: > kto pyta, nie błądzi... jAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA TO SPADAJ , ja pytam, bo chcę się czegoś dowiedzieć, ale normalnych ludzi, a nie ciebie, co jak widze nie masz nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tonn Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:55 kulturką od ciebie jedzie na odległość, brakiem munia także! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:56 tonn napisała: > kulturką od ciebie jedzie na odległość, brakiem munia także! "spieprzaj dziadu" i wez ze soba leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:48 tylu mądrych na tym forum , więc pytam co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:51 Olejniczak mówił o konstruktywnym wotum nieufności, czyli wnioskiem o odwołanie premiera z jednoczesnym wskazaniem nowego. DO tego potrzeba zwykłej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:52 pit_44 napisał: > Olejniczak mówił o konstruktywnym wotum nieufności, czyli wnioskiem o odwołanie > > premiera z jednoczesnym wskazaniem nowego. DO tego potrzeba zwykłej większości. No i co wy na to ? To jest możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:49 W dziejach ludzkości nikt nie widział aby karpie dążyły do przyspiszenia świat Bożego Narodzenia.Zresztą szatana tez nikt nie widział a często się o nim mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:56 tonn napisała: > cassidy i tak tego nie ponia won żabo. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 09.07.07, 23:59 tonn napisała: > pocałuj mnie królewno, wiesz dzie!!! pacałuj siem sama (sam) Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Wotum nieufności 10.07.07, 00:04 Niestety PO nie jest zdolne do konstruktywnego wotum nieufności. Oni tańczą jak im Genialny Strateg gra. I nie widać szans na zdanie przez PO egzaminu dojrzałości. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Wotum nieufności 10.07.07, 00:50 pav2 napisał: > Niestety PO nie jest zdolne do konstruktywnego wotum nieufności. Oni tańczą jak > > im Genialny Strateg gra. I nie widać szans na zdanie przez PO egzaminu > dojrzałości. tak to wygląda . Odpowiedz Link Zgłoś