Gość: falafel IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 11:16 Jeśli ta Ukrainka zachoruje to ja ja mogę także uleczyc jajkami, nie ma sprawy. A ile ona miała lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robol Ukrainka lecząca jajkami uniewinniona IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 11:16 Glupich nie sieja , oni sami sie rodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Jajeczna terapia IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 11:37 A skąd wiesz że moja sex terpia nie była by skuteczna? Dzięki mnie ta ukrainka uwierzyła by w siebie, odkryła w sobie prawdziwą kobietę, stała by się innym człowiekiem. Dałbym jej więcej niż te 30000 zł które zarobiła. A za skojarzenie tego typu to sorry. Ciekawy jestem jakimi jajkami ona leczyła? Może były to jajka np. wymierającego ptaka z Borneo, które może mają leczniczy wpływ na pewne schorzenia? Czy ja dobrze rozumiem, że ona została uniewinniona to może zatrzymać kasę. czy dopiero cywilnie tzw. pacjencji będą ją po sądach ciągać? Głupich nie sieją sami sie rodzą i na terapię jajeczną przychodzą. Oto moje peunta. Falafel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowojorczyk Re: gdzie nazwisko sedziego? IP: *.proxy.aol.com 23.06.03, 12:48 Gazeto! Gdzie nazwisko Sedziego, ktory wydal wyrok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ukrainka lecząca jajkami uniewinniona IP: *.nll.se 23.06.03, 11:22 Ukrainka nikogo nie zmuszala do korzystania z jajecznej terapii...Rodzina, ktora za ta terapie zaplacila a pozniej, po okazaniu sie, ze jest ona nieskuteczna, poszla na policje, powinna tez zaplacic za koszty sadowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Dokladnie IP: *.40.202.62.dial.bluewin.ch 23.06.03, 15:43 Jak ktos decyduje sie na medycyne niekonwencjonalna, to sam ponosi ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z dala Re: Ukrainka lecząca jajkami uniewinniona IP: *.ocs.mq.edu.au 23.06.03, 11:27 Wyrok sie uprawomocni jak sedziemu tez ktos posmaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arabiszon Jakimi jajkami IP: 217.165.83.* 23.06.03, 11:31 No coz, gdyby to Ukrainiec pocieral jajkami to moglbym sie zgodzic, ze nie bylo oszustwa, ale skad Ukrainka wziela jajka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Re: Jakimi jajkami IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 11:38 Może kupiła po 12 groszy za 1 sztukę w hiperze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arabiszon Niemozliwe IP: 217.165.83.* 23.06.03, 11:45 No to niemozliwe, zeby ludzie sie nabrali na takie bzdury. Co najmniej czlowieczymi jajkami powinna pocierac, to byloby cos. No ale ze to Ukrainka a nie Ukrainmiec, to pewnie dlatego kurzych uzywala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sędzia=MAG IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 13:00 skoro sędzia stwierdził, że w chwili pocierania jajkami-cała seria za 30 tys. Ukrainka nie miała zamiaru popełnienia oszustwa, to znaczy, że powinna dalej naciągać ludzi. Może sędziemu przydałaby się taka kuracja, zwłaszcza pocieranie po głowie. Może od pocierania mózg by mu się powiększył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek A ty wierzysz w moc pocieranych jajek? IP: *.40.202.62.dial.bluewin.ch 23.06.03, 15:48 Jak frajer przychodzi na pocieranie jajkami i mysli, ze mu tp pomorze, to jest to w porzadku? Ja mysle, ze tobie moglby powiekszyc sie mozg od pocierania jajkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Ukrainka lecząca jajkami uniewinniona IP: 195.136.60.* 23.06.03, 12:56 Gość portalu: falafel napisał(a): > Jeśli ta Ukrainka zachoruje to ja ja mogę także uleczyc jajkami, > nie ma sprawy. A ile ona miała lat? Nieważne ile ona ale ile ty masz lat :-) stare zbuki nie leczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartezz Re: Ukrainka lecząca jajkami uniewinniona IP: *.man.polbox.pl 23.06.03, 12:56 ja lecze moczem... kogucim moczem... zapraszam wszystkich chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz stare zbuki nie leczą IP: 195.136.60.* 23.06.03, 12:57 Gość portalu: falafel napisał(a): > Jeśli ta Ukrainka zachoruje to ja ja mogę także uleczyc jajkami, > nie ma sprawy. A ile ona miała lat? Nieważne ile ona ale ile ty masz lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: stare zbuki nie leczą IP: *.40.202.62.dial.bluewin.ch 23.06.03, 15:49 Trzeba sie bylo spytac, czy on wogole je ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: A może znacie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.03, 17:16 Ukrainkę co jajka leczy albo przerabia zbuki na niedawno zniesione lub chłodnicze, ostatecznie mogą byc wapniaki? Dla mnie to bardzo pilna sprawa. Swat znalazł mi fajną partię, a z nieświezym towarem trudno być członkiem. Odpowiedz Link Zgłoś