Gość: Egoista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 18:39 j/w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: "JESTEM EGOISTĄ"-cóż za wymowny nick!!!!!!!!! 05.01.04, 18:41 Wymowny byłby gdyby brzmiał tak JESTEM EGOISTA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Jestem Anton - co za nick! Na kolana, wieprze! IP: *.acn.waw.pl 05.01.04, 18:41 nt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egoista Re: "JESTEM EGOISTĄ"-cóż za wymowny nick!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 21:22 Tak,jestem egoistką i jestem z tego dumna!!!Lubię pić wino i porządny koniak,palę grass,czasem wezmę "Białą wróżkę",uprawiam seks dla przyjemności.Lubię czytać dobre książki,iść do filharmonii i posłuchać Mahlera,bo przy nim płaczę,nie rozczulają mnie rozdeptane gołąbki na ulicy ,w przeciwieństwie do bezdomnych w śmietniku.Mam swoje lata ,nie będę mieć dzieci,bo nie chcę i to wszystko jest tylko i wyłącznie moja sprawa!!!Egoizm również i Wam polecam jako życiowe credo. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: "JESTEM EGOISTĄ"-cóż za wymowny nick!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 23:54 Sądząc z odzewu,to Polacy są wcielonymi altruistami!!!Widać na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzonny egoistka- bez kometarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:49 gdyby wszyscy pojmowali swiat w taki sposob dawno bysmy znikneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: egoistka- bez kometarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:54 i nie byłoby to dla tak beznadziejnego gatunku złym pomysłem! Odpowiedz Link Zgłoś