mareks111 22.07.07, 16:24 Nawet w obliczu tak wielkiej tragedii potrafią tylko toczyć pianę swojej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Chodzi o tych obłudników co udają współczucie? 22.07.07, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=66305632 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:24 mareks111 napisał: > Nawet w obliczu tak wielkiej tragedii potrafią tylko toczyć pianę swojej > nienawiści. Ich toczy rak nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 przekraczanie granic przyzwoitości i podłosci 22.07.07, 16:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=66298510&a=66305417 Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:29 Popatrz kto i jakie hieny polityczne tam pojadą(polecą)by na tej tragedii zbijac kapitał polityczny.Najwyżsi z PiSu znów obiecają pomoc rodzinom ofiar,a skończy się tak jak zawsze,na obiecankach.Wide:Halemba,Hala Targowa w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
mareks111 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:32 440417mz napisał: > Popatrz kto i jakie hieny polityczne tam pojadą(polecą)by na tej tragedii zbija > c > kapitał polityczny.Najwyżsi z PiSu znów obiecają pomoc rodzinom ofiar,a skończy > się tak jak zawsze,na obiecankach.Wide:Halemba,Hala Targowa w Katowicach. To premier Francji też robi popisówę. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:39 Niemożliwe by premier Francji chciał popisywać się wobec Polaków.To jest jego ludzki obowiązek bo tragedia wydarzyła się na terenie jego kraju!!A Kaczory niech zadbają w swoim kraju o żyjących jeszcze emerytów. Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniony.zomowiec Re: jakie hieny polityczne tam pojadą 22.07.07, 17:07 Obecność francuskiego premiera jest zrozumiała - takoż polskiego prezydenta (choćby po to, by odebrać kondolencje od Sarko); ale po jaką cholere swoje d..y wiozą tam Polaczek i Piecha ? Co tam chcą reformować ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 [...] 22.07.07, 16:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hieny forumowe - cytat 22.07.07, 16:44 Ofiary i ich rodziny nie potrzebują widzieć i słyszeć prezydenckiego mlaskania i mamrotania.Lepiej niech sprawi by pomóc rodzinom,a nie popisywać się bezpłodną manifestacją propagandową swej osoby.Niech spełni swe obietnice pomocy ofiarom poprzednich tragedii.Bo z jego obiecanek został jeno smród. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 [...] 22.07.07, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Hieny forumowe? 22.07.07, 16:37 ja się tylko zastanawiam , czy równie chętnie tam pojechali , gdyby na miejscu tych pielgrzymów byli np. pijani kibole wracający z meczu. Polscy kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Hieny forumowe - henio i jadbady 22.07.07, 16:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=66306732&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:53 mareks111 napisał: > Nawet w obliczu tak wielkiej tragedii potrafią tylko toczyć pianę swojej > nienawiści. Rozumiałbym Twoje "święte" oburzenie gdyby nie mały szczególik/zgrzycik; czyżbyś zapomniał o podobnej kampanii "rydzykowych" - tu na FK, w TV Trwam, na falach RM i nie tylko - kiedy to piany goowniarz wypadł z pociągu, jadąc na "Przystanek Woodstock" Owsiaka?! Czy wtedy też tak Cię to bulwersowało??? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=66298510&a=66305417 Odpowiedz Link Zgłoś
mareks111 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 16:56 don.kichote napisał: > mareks111 napisał: > > > Nawet w obliczu tak wielkiej tragedii potrafią tylko toczyć pianę swojej > > nienawiści. > > Rozumiałbym Twoje "święte" oburzenie gdyby nie mały szczególik/zgrzycik; > czyżbyś zapomniał o podobnej kampanii "rydzykowych" - tu na FK, w TV Trwam, na > falach RM i nie tylko - kiedy to piany goowniarz wypadł z pociągu, jadąc na > "Przystanek Woodstock" Owsiaka?! > Czy wtedy też tak Cię to bulwersowało??? Każda ludzka tragedia jest tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Hieny forumowe 22.07.07, 17:04 mareks111 napisał: > Każda ludzka tragedia jest tragedią. Nie o to pytałem. Widzę, że nagle masz kłopot, z odpowiedzią na proste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mareks111 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 17:20 Jeżeli uważasz że utworzyłem taki wątek bo jestem słuchaczem RM to jesteś w błedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Hieny forumowe ? 22.07.07, 17:23 A co powiesz o tych, którzy do tej pory nie zapewnili opieki psychologicznej rodzinom? Jak ich nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Hieny forumowe 22.07.07, 17:42 mareks111 napisał: > Jeżeli uważasz że utworzyłem taki wątek bo jestem słuchaczem RM to jesteś w > błedzie. O to też nie pytałem. Powtórzę zatem, że pytanie brzmi: czy nagonka "radiomaryjnych" na Owsiaka - wykorzystująca jako pretekst, śmierć pijanego małolata, który wypadał z pociągu jadącego "Przystanek Woodstock" - bulwersowała Ci tak samo? Czy otworzyłeś może jakiś wątek potępiający takie zachowania? I nie wykręcaj się już! Odpowiedz Link Zgłoś
mareks111 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 18:56 Oczywiście ale to nie znaczy że musiałem od razu zakładać watek. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Hieny forumowe 22.07.07, 19:44 mareks111 napisał: > Oczywiście ale to nie znaczy że musiałem od razu zakładać watek. Oczywiście! Co zatem, skłoniło cię do założenia wątku dziś?! Odpowiedz Link Zgłoś
mareks111 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 19:50 To jest tragedia narodowa a niektóre wątki na tym forum świadczą o zdziczeniu obyczajów.Jest okazja żeby dokopać i byle dokopać przeciwnikom poitycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hieny forumowe 22.07.07, 19:52 A kaczory bez żenady próbują na tragedii coś ugrać.To jest dopiero ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
mareks111 Re: Hieny forumowe 22.07.07, 20:01 440417mz napisał: > A kaczory bez żenady próbują na tragedii coś ugrać.To jest dopiero ohyda! Taką prowokację to rób wśród swoich kolegów z klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hieny forumowe 22.07.07, 20:14 A śmierć B Blidy to jak kaczory wykorzystywały prowadząc jeszcze przeciwko niej przez 3 miesiące śledztwo.Próbując tragicznie zmarłej kobiecie przypisać różne zbrodnie.Tu pokazali swą prawdziwą twarz swego współczucia do śmierci człowieka.A jak traktują kaczory żywych jeszcze ludzi?Mściwie i bezwzględnie,podobno według przez nich pojętego szacunku do bliżniego.Niech swe szopki odwalają w kabarecie,ciemny lud już nie kupuje ich hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Hieny forumowe 22.07.07, 20:01 ludziom nie dogodzisz jak by Kaczyński nie pojechał to niektórzy by płakali,że ma gdzieś ofiary. Tak żle i tak niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Hieny forumowe 22.07.07, 20:03 mareks111 napisał: > To jest tragedia narodowa a niektóre wątki na tym forum świadczą o zdziczeniu > obyczajów.Jest okazja żeby dokopać i byle dokopać przeciwnikom poitycznym. Chcesz powiedzieć, że "tragedii narodowej" nie wolno wykorzystywać dla "dokopania przeciwnikom politycznym", bo to "zdziczenie obyczajów", za tragedia pijanego małolata to coś zupełnie innego?! Ją wolno?! A może, chodzi tu o to kto wykorzystuje? Miej odwagę i powiedz to! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Gdyby to byli lewacy 22.07.07, 17:28 to na salonie24 zapanowałaby euforia. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gdyby to byli lewacy 22.07.07, 17:34 dalibyście ludzie spokój to naprawdę niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Hieny forumowe 22.07.07, 17:33 Jakoś sobie nie przypominam by prezydenci lub premierzy innych krajów latali na miejsca tragedii do innych państw.Czy ktoś by ich oskarżył o bezduszność?Nie,oni w swoich krajach organizują pomoc rodzinom ofiar.Czy władze rządzącego brudnoPiSu wydały jakieś polecenia w tym wzgędzie?Na pewno nie!Ale medialnie będą grać rolę wstrząśniętych.A w kraju umieraja ludzie z powodu braku środków na leczenie.Skuteczniejszym gestem współczucia byloby gdyby koszty przejażdżki(lotu)chyba ze 200 tys euro,przeznaczyc na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Hieny forumowe 22.07.07, 20:09 Trudno mnie posądzić o jakiekolwiek sympatie dla kaczek i kaczystów. Ale w tym wypadku, nie widzę nic złego w wyjeździe Prezydenta na miejsce katastrofy. A to, że nabije sobie tym dodatkowych punktów? No cóż, ubolewam nad tym, ale nikt mi nie obiecywał, że wszystko będzie szło po mojej myśli! Odpowiedz Link Zgłoś