Dodaj do ulubionych

Kaczor rozpoczął rozstrzeliwanie przystawek!!!

27.07.07, 21:39
Podoba mi się ten styl rządzenia.
Kaczor, co godzinę odstrzeliwuje dygnitarza z SO i LPR.
Ciekawe kiedy przystawki poproszą na kolanach o litość.
Przepraszamy za niestosowne żądanie sejmowej komisji w sprawie afery CBA - tak ma wyskamleć Lepper na kolanach przed Kaczorem i mediami.
Obserwuj wątek
    • cassidy_i Re: Kaczor rozpoczął rozstrzeliwanie przystawek!! 27.07.07, 21:50
      A Żakowski twierdzi że to niemoralne traktować tak SO.

Ja jeszcze nie mam zdania na ten temat.
      Ale zastanawiam się co bym zrobiŁa na miejscu Leppera.
      • 440417mz Re: Kaczor rozpoczął rozstrzeliwanie przystawek!! 27.07.07, 21:56
        Żakowski się myli w kwestii moralności.Bo co ma moralnośc do gryzienia się
        jamniczków pod politycznym dywanem.To najwyżej sprawa dla weterynarza,po co
        zatrudniać do oceny tej watahy(sfory)etyków.Znajmy poczucie proporcji!
        • koperczak5 Re: Kaczor rozpoczął rozstrzeliwanie przystawek!! 28.07.07, 09:58
          Protestuję w imieniu jamniczków i mojej suczki! To są bulteriery!
    • cassidy_i Re: Kaczor rozpoczął rozstrzeliwanie przystawek!! 27.07.07, 21:57
      jedno wiem , jak sie słusznie dostaje kopa w tyłek i jest wyrzucanym za drzwi ,
      to chyba nie ma sensu pchać się oknem i jeszcze chrzanić , ze to dla dobra
      Polski.

Nie wiem jak reszta towarzystwa, ale Lepper może niech wezmie urlop i zniknie.
      Zrobi nam wszystkim przysługę.
    • sawa.com To rzeczywiście wygląda jak rozstrzeliwanie zakład 27.07.07, 22:12
      przyznam się, że patrzę na to z satysfakcją i bez zgrozy moralnej.
    • cassidy_i Jest co rozstrzeliwać 28.07.07, 00:39
      --------------------------------------------------------------------------------
      "Obrońcy ludu" na wakacjach
      2007-07-28 00:31
      Maksymiuk i Lewandowska znów razem w Egipcie

"Fakt" znów przyłapał znaną poselską parę z Samoobrony - Janusza Maksymiuka i
      Sandrę Lewandowską - na wspólnym wylegiwaniu się na plażach Egiptu. Dziennik
      opublikował kipiący drwiną artykuł, z którego wynika, że "obrońcy ludu" wolą
      leżeć na plaży niż pracować w polu lub w Sejmie
      "Rolnicy harują, bo są żniwa. Posłowie Samoobrony drżą o swoje posady, bo
      rozpada się koalicja. Tymczasem Sandra Lewandowska i Janusz Maksymiuk mają się
      świetnie. Właśnie wrócili z Egiptu, gdzie byczyli się przez cały tydzień" -
      pisze "Fakt".

To już ich drugi w tym roku wypad do słonecznego ekskluzywnego kurortu w Sharm
      el Sheikh. Ostatnio bawili tam w Wielkanoc. Zdjęcia posłanki, która opalała się
      wtedy topless obok swego "generała" (tak pieszczotliwie nazywa Maksymiuka)
      obiegły całą Polskę.

Posłanka Lewandowska zgodziła sie nawet opowiedzieć "Faktowi" o ostatnim
      wypadzie. Twierdzi, że przede wszystkim nurkowali, by podziwiać rafy pod wod.

"Zapuściliśmy się z posłem Maksymiukiem na 12 metrów. Tam są śliczne widoki.
      Janusz to doskonały pływak i ma świetną kondycję" - mówi Sandra Lewandowska.

Poselskiej parze towarzyszył w Egipcie wnuczka wiceprzewodniczącego Samoobrony
      Aleksandra. "Wszędzie chodzili we trójkę. Wyglądali jak prawdziwa rodzina" -
      powiedział "Faktowi" anonimowy informator.
      "Dziennik" -zródło.
      • cassidy_i Re: Jest co rozstrzeliwać 28.07.07, 00:57
        A uczciwych Polakówe nie stac na wczasy w Polsce , bo trzeba placic grabierzczy
        podatek na takich własnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka