Gość: Lolek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 18:59 Ratujmy Leppera, bo skorumpowani polityczni gangsterzy sie do niego dobierają! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gogo Re: Ratujmy Leppera IP: *.chello.pl 09.12.01, 11:55 Ciecia "buraka" trzeba jedynie pograzyc,oby nie pokazywa swej parszywej mordy zwlaszcza na salonach."Cham,chamem na wieki i amen!" Fanow leppera obrzydliwie pozdrawiam i zycze na te swieta upodabniajcie sie do swego idola,bo juz dzis jestescie mu bliscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Ratujmy Leppera IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 09.12.01, 12:07 Wlasnie. Moze ktos widzial, a najlepiej sfilmowal, jak jakis Kielbasa, Parowa albo inny Dziad wrecza cos np. gruba koperte, albo neseser (czarny) np. Tuskowi. Pogrzebcie w pamieci i domowych archiwach. Trzeba wspomoc Leppera;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dffgnb Re: Ratujmy Leppera IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.01, 14:17 TAK! TAK! Pogrzebcie ale w kalesonach zoboczymy co znajdziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Ratujmy Leppera IP: *.acn.waw.pl 09.12.01, 16:58 Gość portalu: noe napisał(a): > Wlasnie. Moze ktos widzial, a najlepiej sfilmowal, jak jakis Kielbasa, Parowa > albo inny Dziad wrecza cos np. gruba koperte, albo neseser (czarny) np. > Tuskowi. Pogrzebcie w pamieci i domowych archiwach. Trzeba wspomoc Leppera;-) Ja mam dowód na to, że Lepper 12 listopada 2001 roku w restauracji w hotelu Forum dostał 15.000 USD od ambasadora rosyjskiego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Ratujmy Leppera IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 01:55 Gość portalu: snajper napisał(a): > Ja mam dowód na to, że Lepper 12 listopada 2001 roku w restauracji w hotelu For > um > dostał 15.000 USD od ambasadora rosyjskiego. ;) > Jaki dowód? Proszę o szczegóły! (może to były ruble?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Ratujmy Leppera IP: *.waw.cdp.pl 11.12.01, 17:39 Gość portalu: Joanna napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > > Ja mam dowód na to, że Lepper 12 listopada 2001 roku w restauracji w hotel > > u Forum dostał 15.000 USD od ambasadora rosyjskiego. ;) > > > > Jaki dowód? Proszę o szczegóły! (może to były ruble?) Dowód pierwszy: moje oświadczenie jest oczywiście dowodem. Dowód drugi: zeznanie świadka. Niestety, jest on w tej chwili na badaniach w Pruszkowie. Oprócz tego jest oskarżony w kilku sądach o oszustwa, malwersacje i kradzieże, ale dał mi słowo honoru, że tym razem mówi prawdę. To nie były ruble, to były niemieckie marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi ratujmy rodziny rolników IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 20:47 Urban wyliczył 16 chłopa, którzy się powiesili bo posłuchali wodza tj. niespłacali kredytów bankowych = komornik = egzekucja = gołodupiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ratujmy dobre imie naszej ojczyzny IP: *.ppp1-4.had.worldonline.dk 11.12.01, 21:05 Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Wstyd mi za was nie za tego durnia Leppera. Bo nie to mnie dziwi, ze TAKI LEPPER ISTNIEJE ale to, skad ten idiota bierze ludzi. Trzeba miec kompletna pustke w glowie, zeby sluchac bredni sprzedawanych przez taka karykature. Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Ratujmy Leppera 11.12.01, 22:56 miejsce Leppera jest albo w pierdlu albo w psychiatryku, ciekawe na czyje zlecenie i za czyje pioeniadze ten palant probuje zniszczyc w kraju demokracje? Odpowiedz Link Zgłoś
aboy Re: Ratujmy Leppera 11.12.01, 23:04 ludzie o jakiej tu mówicie demokracji ? To jest demokracja?? igrzyska zamiast chleba tylko tyle jest u nas i kariera kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Ratujmy Leppera IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 00:29 joolz napisał(a): > miejsce Leppera jest albo w pierdlu albo w psychiatryku, ciekawe na czyje > zlecenie i za czyje pioeniadze ten palant probuje zniszczyc w kraju demokracje? A kto jest zainteresowany, aby Polska odwróciła sie od zachodu i zwróciła na wschód ? Kto jest zainteresowany, aby Polska nie wstąpiła do UE ? Kto finansuje instytut Schillera ? Odpowiedz Link Zgłoś
slonisko Chama trzeba batozyc. Inaczej dziczeje. To jest dl 12.12.01, 01:01 Gość portalu: Lolek napisał(a): > Ratujmy Leppera, bo skorumpowani polityczni gangsterzy sie do niego dobierają! Batozenie chama jest dla niego zbawienne. Cham nie batozony nie wie jak sie zachowac. Wystepuje u iego sprzeznie dupy z glowa. Postrzeganie Swiata dupa jest fundamentalnym cecha chama. Odpowiedz Link Zgłoś