Dodaj do ulubionych

Karski: PiS nie zerwał koalicji

05.08.07, 16:01
chłopaki zdecydujcie się.

jesteście żałośni
Obserwuj wątek
    • stasi1 może PiS niezerwał koalicji ale powierzenie 05.08.07, 16:10
      funkcji leppera jego największemu wrogowi(większemu niż Balcerowicz a nawet
      jeszcze kilka lat temu kaczory) to było upokorzenie dla niego. Jakby miał on
      choć trochę honoru to powinien wyzwać kaczora na udeptaną ziemie
      • jola_z_dywit6 PIS to Psychiczni Infantylni Sodomici? 05.08.07, 16:15
        Tylko taki skrót wam pozostał!
        • kontestujacy Jolu daj spokój... Lepper jest wart Kaczora 05.08.07, 16:18
          Spokojnie Jolu, Samoobrona znakomicie wpisała się w klimat tworzony przez Jarka
          i jego kota, który rządził z tylnego siedzenia :)
          Warci siebie aż nadto
          • stasi1 ale w sumie tylko Jolka została z tych co 05.08.07, 16:20
            popierali ten okropny rząd! Wszyscy inni gdzieś się pochowali! Więc trzeba
            pogratulować Jolce że choć postawiła na złą kartę, jednak nie wycofuje się z
            tego!
            > Spokojnie Jolu, Samoobrona znakomicie wpisała się w klimat tworzony przez
            Jarka
            > i jego kota, który rządził z tylnego siedzenia :)
            > Warci siebie aż nadto
            • krzych.korab Jolka nie tak dawno udowadniała że PIS to cudowna 06.08.07, 06:56
              partia.Tylko krowa nie zmienia zdania mówią zdrajcy.
              • stasi1 jolka cały czas pisała jaka ta samoobrona jest 06.08.07, 09:50
                wspaniała, bez wzgledu na temat. A przy tej wspaniałej samoobronie może ogrzać
                się też PiS
      • kontestujacy Honor? Kaczyński i Lepper nie znają tyego pojęcia 05.08.07, 16:16
        Ale oni nie mają honoru! Dla wladzy i Kaczor i Lepper zrobią wszystko!
        • stasi1 to szkoda, tak to by tylko jeden został.A tak 05.08.07, 16:18
          to niestety nadal we dwóch będą w Polsce bruździć!
          W ogóle ciekawe czy ktoś myslał jeszcze dwa lata temu że kaczory jak dostaną
          władzę takiego bagna nam zrobią?

> Ale oni nie mają honoru! Dla wladzy i Kaczor i Lepper zrobią wszystko!
          • jantar15 Re: to szkoda, tak to by tylko jeden został.A tak 05.08.07, 17:20
            Byli tacy, czytałem ich wypowiedzi. Ale mówiono na nich, że to sługusy
            Michnika, komuchy itp. A oni po prostu znali temat.....
            • koloratura1 To m.in. ja! 05.08.07, 17:45
              jantar15 napisał:

> Byli tacy, czytałem ich wypowiedzi. Ale mówiono na nich, że to sługusy
              > Michnika, komuchy itp. A oni po prostu znali temat.....

Nie, żebym się chwaliła, ale ja naprawdę znałam temat.
              Nigdy nie zapomnę co Kaczory (zwłaszcza Jarek) wyprawiali na początku lat
              dziewięćdziesiątych.
              • pos3gacz Re: To m.in. ja! 05.08.07, 18:46
                koloratura1 napisała:

> jantar15 napisał:
                >
                > > Byli tacy, czytałem ich wypowiedzi. Ale mówiono na nich, że to sługusy
                > > Michnika, komuchy itp. A oni po prostu znali temat.....
                >
                > Nie, żebym się chwaliła, ale ja naprawdę znałam temat.
                > Nigdy nie zapomnę co Kaczory (zwłaszcza Jarek) wyprawiali na początku lat
                > dziewięćdziesiątych.
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                No teraz,żeś odwaliła koloraturę.Oj,nieładnie tak się chwalić,a do tego jeszcze
                pisać nieprawdę.Zawsze jak pamiętam to chwaliłaś PiS,a teraz się potrafisz bez
                żenady zapierać.Oj,brzydko,brzydko.
                • funia81 Re: To m.in. ja! 05.08.07, 19:44
                  Wiesz, nie chce mi sie grzebac po forumie, ale chyba mylisz z kims kolorature1.
                • koloratura1 Re: To m.in. ja! 05.08.07, 20:48
                  pos3gacz napisał:

>
                  > No teraz,żeś odwaliła koloraturę.Oj,nieładnie tak się chwalić,a do tego jeszcze
                  >
                  > pisać nieprawdę.Zawsze jak pamiętam to chwaliłaś PiS,a teraz się potrafisz bez
                  > żenady zapierać.Oj,brzydko,brzydko.

Jeśli znajdziesz choć jeden post, w którym ja chwaliłam PiS, to jeszcze tego
                  samego dnia przeleję 100 zł. na wskazane przez Ciebie konto.
                  • koloratura1 Re: To m.in. ja! 05.08.07, 23:26
                    koloratura1 napisała:

> pos3gacz napisał:
                    >
                    > >
                    > > No teraz,żeś odwaliła koloraturę.Oj,nieładnie tak się chwalić,a do tego j
                    > eszcze
                    > >
                    > > pisać nieprawdę.Zawsze jak pamiętam to chwaliłaś PiS,a teraz się potrafis
                    > z bez
                    > > żenady zapierać.Oj,brzydko,brzydko.
                    >
                    > Jeśli znajdziesz choć jeden post, w którym ja chwaliłam PiS, to jeszcze tego
                    > samego dnia przeleję 100 zł. na wskazane przez Ciebie konto.
                    • koloratura1 Uzupełnienie: 05.08.07, 23:32
                      koloratura1 napisała:

> koloratura1 napisała:

>
                      > > Jeśli znajdziesz choć jeden post, w którym ja chwaliłam PiS, to jeszcze
                      > > tego samego dnia przeleję 100 zł. na wskazane przez Ciebie konto.

Masz czas do poniedziałku do północy.
                      • koloratura1 Czas minął. 07.08.07, 06:36
                        koloratura1 napisała:

> koloratura1 napisała:
                        >
                        > > koloratura1 napisała:
                        >
                        > >
                        > > > Jeśli znajdziesz choć jeden post, w którym ja chwaliłam PiS, to
                        > > > jeszcze tego samego dnia przeleję 100 zł. na wskazane przez
                        > > > Ciebie konto.
                        > Masz czas do poniedziałku do północy.

Rozumiem, że nie znalazłeś.
            • stasi1 Re: to szkoda, tak to by tylko jeden został.A tak 06.08.07, 09:53
              ale chyba w tak czarnych barwach to nikt tej naszej obecnej rzeczywistości nie
              malował? Mówiono o gospodarce ale kto pomyslał że taki totalny rozpi..
              będzie? A gospodarka mimo kaczorów ma sie dobrze. Ja zacząłem tutaj pisać
              dopiero jak kaczory swoje porządki robić zaczeli

> Byli tacy, czytałem ich wypowiedzi. Ale mówiono na nich, że to sługusy
              > Michnika, komuchy itp. A oni po prostu znali temat.....
          • ml2403 Re: to szkoda, tak to by tylko jeden został.A tak 05.08.07, 22:04
            Oczywiście,że 2 lata temu myśłałem, że kaczory jak dostaną władzę takiego bagna
            nam zrobią. Co prawda nie myślałem, że aż takiego. Ale fakty były jasne
            1. Żaden Kaczyński jak dotąd nie zrobił niczego pożytecznego. Zapytjcie
            warszwiaków co zrobił Lechu dla miasta.
            2. Oboje są niskiego wzrostu. To tyko pozornie bez znaczenia. Tacy ludzie
            zawsze posiadają wspólne cechy wmawiane im przez rodziców, rozpychaj się
            łokciami bo albo się będą ziebie bala, albo z ciebie śmiali. Tacy dla władzy
            zrobią wszystko. Myślę, że gadanie o przyśpieszonych wyborach to tylko pic na
            wode i straszak. Wizja utraty władzy jest zbyt poważna by to traktowaźć serio.
            3.To ich ciągłe mówienie o układzie i spisku, sitwach korupcji itp musi być
            objawem co najmniej zwichrowania psychicznego jak nie poważniejszej coroby.
            4. W programie PiS, sprawy gospodarcze, ochrony zdrowia, oświaty czy inne tego
            typu były potraktowane tak pobieżnie, że każdy kto to uważniej przeczytał od
            razu widział, że to puste deklaracje. Klasyczn przykład lekkarze, którzy mówią
            dajcie 6% PKB na ochronę zdrowia, a JK, mając lepszą sytuację gospodarczą niż
            mógł sie podziewać mówi, że to rozwali budżet ( czysta paranoja)

Dalej nie będę wymieniał, ale ci którzy głosowali na PiS bo im się podobało co
            mówi, a nie chciało się trochę sprawdzić tych obietnic z rzeczywistością muszą
            mieć solidnego kaca moralnego. Najlepszy pzykład to sławny dr G., który
            głosował na Zbigniewa Ziobrę, ni wiadomo czy śmiać się czy płakać.

• stasi1 co do punktu drugiego to już Michałowi Wołodyjowsk 06.08.07, 10:00
              iemu ojcciec mówił żto że jak nie będą się jego bali to będą się śmieli. Ale on
              zaczął robić szabelką co nie przeszkadzało tym którzy jego nie znali, śmiać się
              z niego.
              lech kaczyński też marnie działał w ministerstwie sprawiedliwości , wystarczy
              przeczytać poważną prasę z tamtego okresu, ale dobre PR miał
    • caius1 Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 16:10
      obseerwator napisał:

> chłopaki zdecydujcie się.
      >
      > jesteście żałośni

Czekaja az Endrju powie im wyraznie zeby wy...li na drzewo. Uposledzeni jacys
      czy co?

NiePis
    • mark6 Karski nie rób se jaj!!! 05.08.07, 16:16
      To nieudacznik Kaczor rządzący od PROWOKACJI do PROWOKACJI zerwał koalicję.
      Zrobił to już dawno i tylko cud , że "Jędrek" tak długo wytrzymał.
      • darkraj Re: Karski nie rób se jaj!!! 05.08.07, 19:10
        mark6 napisał:

> To nieudacznik Kaczor rządzący od PROWOKACJI do PROWOKACJI zerwał koalicję.
        > Zrobił to już dawno i tylko cud , że "Jędrek" tak długo wytrzymał.
        ========================= He, he. Lepper pobil kwaczystow ich wlasna bronia:
        udawanie glupka i pozoranckimi podchodami, potrzasaniem szabelka i zwyklym
        wyczekiwaniemba blad przeciwnika. Jak narazie, wygrana jest zdecydowanie po
        stronie Leppera. Najweselsze jest danie po nosie renegatom spod wezwania
        Czarneckiego i Dudnera. Teraz w rewanzu, kwaczysci sie po nich przejada. Az
        milo.
    • jan3211 Kury wyprowadzać PiS-owi szcz.. , a nie rządzić 05.08.07, 16:16
      Koalicja jest możliwa tylko bez premiera Kaczyńskiego, który nie nadaje się do
      polityki. On słucha mocodawców którzy chcą Polskę ustawić w roli jamnika
      szczekającego na sąsiadów.
      • akkj Re: Kury wyprowadzać PiS-owi szcz.. , a nie rządz 05.08.07, 16:20
        Towarzysz Karski, zasłuzony działacz ZSMP, PZPR i PRON-u to prawdziwie
        inteligentny, błyskotliwy człowiek. Nie dziwie się, ze pełno takich komuchów w
        PiSie, godnej kontynuatorce PZPR.
        • lwowiak5 Re: Kury wyprowadzać PiS-owi szcz.. , a nie rządz 05.08.07, 18:36
          Karski gdzie ty baranie się ubierasz,na ciebie nie można się patrzeć.
    • uwencjusz_82 Ankieta 05.08.07, 16:32
      Proponuje ankietę: Kto zerwał koalicję?

Według mnie koalicję zerwał PiS (powołanie Mojzesowicza na ministra rolnictwa)

P.S
      Ankieta to oczywiście sprawa drugorzędna, najważniejsze, że tej kulawej koalicji
      już nie ma. :)
      Koniec kropka
      • swoboda_t Re: Ankieta 05.08.07, 23:39
        Koalicji nie ma, ale jest i jeszcze jakiś czas będzie. Może nawet bardzo długo.
        Nie tak latwo oderwać świnie od koryta. Ad meritum to PiS de facto zerwał
        koalicję nominując Mojzesowicza, bo umowa koalicyjna przewiduje, że szef MR
        jest w wylącznej gestii Samoobrony.
    • krzych.korab P.Karski jesteście dziećmi w piaskownicy? Wstyd 05.08.07, 16:32
      • jankbh Re: P.Karski jesteście dziećmi w piaskownicy? Wst 05.08.07, 20:50
        Nalezy przestac pieprzyc o koalicji, a zwlaszcza czy istnieje czy nie i kto ja
        zerwal. Jest to temat zastepczy na lato, pieski sobie poszczekaja, a czy
        koalicja istnieje to sie przekonamy przy pierwszych glosowaniach w Sejmie.
        Wazniejsze jest, co ma Lepper do powiedzenia o Kaczynskim - jezeli wie cos
        istotnego, to powinien to niezwlocznie przekazac spoleczenstwu, prokuraturze i
        lekarzom, bowiem ukrywanie tego w celach politycznych moze byc przestepstwem.
    • 1michal23 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 16:34
      Pan Karski chyba ma wszystkich za idiotow. Otoz PIS powolalo na ministra
      rolnictwa bohatera afery tasmowej, bez konsultacji z Samoobrona. Zgodnie z
      umowa koalicyjna PISuary musialy to konsultowac z partia Leppera. Polityczna
      gra PIS z calym panstwem Polskim i Polakami dobiega konca... na szczescie.
      • zigzaur Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 18:20
        Aferą samą w sobie jest to, że właściciel gospodarstwa rolnego jest ministrem
        rolnictwa. Będzie pchał pieniądze budżetowe do własnego gospodarstwa. Podobnie
        jak niegdyś Roman Jagieliński czy Artur Balazs.

To ministerstwo należałoby zlikwidować. W jego miejsce należy powołać
        ministerstwo zajmujące się bezpieczeństwem żywnościowym (kontrole sanitarne,
        zwalczanie lewego eksportu i importu, obrona interesów konsumentów).
    • konrad9955 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 16:43
      Cyrk,cyrk i jeszcze raz cyr.
    • big23 Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 16:43
      Przecież to jasne jak słońce, koalicje zerwała......PO....szkoda cokolwiek
      więcej pisać....cyrk, cyrk, cyrk...
    • stek22 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 16:44
      A kogo to obchodzi kto zerwał. Wart pac pałaca. Jedni i drudzy przyspawani do
      stołków z mniejszą dozą honoru niż komuniści
    • sarhenziel Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 16:46
      Panie Kaeski pan jesteś dureń .Czy pan myśli,że zgodnie z dktryną
      Kurskiego "durny naród" wszystko kupi i we wszystko uwierzy.Nie
      wiem o co chodzi PiS-owi,ale jest jasne,że wasze postępowanie
      rozwala tą koalicję.
      • pisubek A durnowaty Czarnecki nadal ujada jak jakis pi(e)s 05.08.07, 16:48
        Co za straszna kreatura z wazeliny.
        • krzych.korab Tego "niedomówienie" Lepper zaprosił do partii 06.08.07, 06:54
          teraz ma co chciał.
    • california07 Re:Czarnecki-wedrownik 05.08.07, 16:58
      Panie Czrnecki-ile partii politycznych juz pan "zaliczyl"?Nie pora juz przejsc
      na polityczna emeryture??
    • jaroslaw_nieomylny Kadry PISdu: posel Karski...jako prawnik nic nie o 05.08.07, 17:01
      siagnac, grzeje dupsko na cieplym stoleczku na UW i jest tam chyba tylko
      dlatego ze lesnym dziadkom rzadzacym UW nie zalezy na niczym procz na stolku
      dla siebie, emeryturce
      • krzynia.c Koalicja dozgonnej wierności 05.08.07, 17:10
        Nikt i nic nie jest w stanie naruszyć tej sielanki,to chciał powiedzieć nam
        poseł Karski.Kasa i władza nadrzędną wartością IVRP,to nasze motto.PiSuarze
        twój honor to wierność.Kiedyś już tak było i żle się skończyło.
    • grabarz_pis ludzie zerwą tą żałosną koalicję ! 05.08.07, 17:03
      przy urnach wyborczych !
    • piotrjakub11 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 17:03
      Takiego kłamstwa jak teraz głosi PIS nie słyszałem od czasu ekspoze Kaczyńskiego
      jak został premierem.
      Od pewnego czasu widać było że PIS robi wszystko żeby zerwać koalicje
    • i.drozdowska Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 17:21
      to nieprawda, ze czarne jest czarne, a biale jest biale...
    • pisubek My wszyscy tez nadal spokojnie popieramy PiS. 05.08.07, 17:25
      Stowarzyszenie Kretynow, Idiotow i Debili.
    • grali1 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 17:32
      To są skutki tolerancji nieuctwa w szkołach.
      Imbecyle dostają matury i potem nie potrafią rozróżnić co jest tak - a co nie.
      Co jest białe, a co czarne.
      O co tym p osłom chodzi w tych rozgrywkach?!
      Przecież wiadomo z góry - w tych realiach będą trwać zgodnie z tym pokrętnym
      radiem: trwam trwam trwam.
    • konryk Koalicja zerwana, więc ... SO zostaje w koalicji 05.08.07, 17:44
      NIE JEST ŁATWO ODERWAĆ RYJ OD KORYTA, GDY TYLE ŻARCIA JESZCZE ZOSTAŁO !!!
      Koalicjant pokazał PiS-owi, jak należy wzorcowo wdrażać T.K.M ;)
      • jama.314 Te fotki, to główny zestaw kretynów...... 05.08.07, 18:12
        brak Kurskiego i jeszcze paru debili...
        • meritum3 Re: Te fotki, to główny zestaw kretynów...... 05.08.07, 18:20
          jama.314 napisał:

> brak Kurskiego i jeszcze paru debili...
          to prawda Ku..ki to naprawdę PiS-dzielec ale nie szmata jak papuśny Rysio
    • meritum3 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 18:18
      Przestancie już w końcu cytować ta szmatę papuśnego Rysia -rzygać się chce na
      widok tej partyjnej ku.. co to nie jedną partię sprowadził na manowce
    • meritum3 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 05.08.07, 18:25
      Co na ten temat mówi "dyżurna blondynka" ze Słupska ???
      • ml2403 Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 05.08.07, 22:18
        meritum3 napisał:

> Co na ten temat mówi "dyżurna blondynka" ze Słupska ???
        Ja także popieram dalej PiS, ale z powodów bardziej złożonych. Otóż demokracja
        jak każdy przejaw działalności ludzkiej potrzebuje pewnych wyraźnych punktów
        odniesienia. Jak dotąd nie mieliśmy takiego punktu, żeby powiedzieć, to jest
        właśnie dno demokracji, wiemy do czego nie można dopuścić. Np. tacy Niemcy od
        70 lat mają taki wzorzec. Wybrany demokratycznie Hitler, notabene także
        obiecujący wszystkim wszystko, jest dla nich klarownym punktem odniesienia
        jakie może być dno demokracji i do czego nie wolno dopuścić, Na naszych oczach
        taki wzorzec mozolnie wykuwa dla Polski "wspaniały" PiS. Dlatego marzę by
        dotrwał do końca kadencji i ten wzorzec był jasny, piękny i klasyczny jak
        wzorzec metra w Sevres.
        • swoboda_t Re: a ja dalej spokojnie popieram PiS 05.08.07, 23:46
          Na tej samej zasadzie i ja życzę jak najdłuższego trwania tej koalicji i
          kadencji parlamentu. Sądząc po wynikach sondaży lud w znacznej części wciąż nie
          zrozumiał swych błędów. Potrzebne jeszcze kolejne dwa lata farsy, żeby
          przejrzał na oczy. Albo i nie...
    • login.gazeta1 Grunt że bydło nie psuje gospodarki bo się jej nie 05.08.07, 18:25
      dotyka.
      • login.gazeta1 Dopiero informacja Leppera o pedalstwie Jarka będz 05.08.07, 18:43
        ie prawdziwym rzuceniem rękawicy. I wtedy się zacznie...
        • tetlian Re: Dopiero informacja Leppera o pedalstwie Jarka 05.08.07, 19:00
          Czyli ciąg dalszy politycznego kabaretu.
          • kot9999 Ale kartofle przechytrzyly leppera. mam nadzieje z 05.08.07, 19:09
            Ale kartofle przechytrzyly leppera. Mam nadzieje ze wszystkie te oszolomy z
            koalicji, a karduple przede wszystkim, polamia sobie zeby na tej sprawie
            • sumienie.lk Kaczyński "zapłaci" Lepperowi za zerwanie koalicji 05.08.07, 19:22
              A cena będzie wysoka, bo przekroczy 85 mln złotych (wysokość dotacji jakiej nie
              otrzyma PiS). Wystarczy, że opozycja wraz z Szambobroną nie zagłosuje za
              samorozwiązaniem Sejmu i Kaczyński będzie ugotowany, bo tylko wcześniejsze
              wybory (w 2007 roku) dają mu szansę uniknięcia kary nałożonej przez PKW.
              • jola_z_dywit6 Re: Kaczyński "zapłaci" Lepperowi za zerwanie koa 05.08.07, 20:24
                sumienie.lk napisał:

> A cena będzie wysoka, bo przekroczy 85 mln złotych (wysokość dotacji jakiej nie
                >
                > otrzyma PiS). Wystarczy, że opozycja wraz z Szambobroną nie zagłosuje za
                > samorozwiązaniem Sejmu i Kaczyński będzie ugotowany, bo tylko wcześniejsze
                > wybory (w 2007 roku) dają mu szansę uniknięcia kary nałożonej przez PKW.

Coś w tym guście i po PISuarze nie będzie nawet uryny.
            • jola_z_dywit6 Re: Ale kartofle przechytrzyly leppera. mam nadzi 05.08.07, 20:25
              karduple przede wszystkim, polamia sobie zeby na tej sprawie
              Już sobie połamały lecz o tym jeszcze nie wiedzą.
          • jola_z_dywit6 Re: Dopiero informacja Leppera o pedalstwie Jarka 05.08.07, 20:21
            OJ Oj to jarek jest Sodomitą?
            To straszne!
            Powinien zapisać się do SLD oni tam "lubią" takich.
            Pewnie będzie gościem honorowym wszystkich Parad.
            • login.gazeta1 Re: Dopiero informacja Leppera o pedalstwie Jarka 05.08.07, 20:32
              Nie przesadzaj, pedalstwo to jeszcze nie sodomia. Ale, ale, przy okazji, poparcie dla kogoś z taka mordą i gadką jak Lepper swiadczy o Twojej oryginalności. Podobasz mi się...
              • uchachany Bo Jolka jest masochistką... 06.08.07, 00:18
                login.gazeta1 napisała:

> ...
                > poparcie dla kogoś z taka mordą i gadką jak Lepper swiadczy o Twojej
                > oryginalności.
                > Podobasz mi się...
            • krzych.korab Jolka trochę umiaru.Wszak byłaś gorącym zwolenni- 06.08.07, 06:59
              kiem tej koalicji.
    • lwowiak5 Re: Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 18:34
      Jesteście wszyscy jak jeden mąż cepami,takimi po niemieckimi,topornymi i
      grubymi.Czarnecki,ty gudłaju lepiej głosu nie zabieraj,mlaskasz,oblizujesz się
      jak kundel,kiedy widzi suczke która ma cieczkę.niedługo będziesz wiepszku
      grzebał po śmietnikach,które jeszcze będą wolne.Tacy jak ty kanalio na to
      zasługują.Przestancie w telewizji tego smiecia pokazywać,bo polakom gule
      wyskakują.
    • piotrjakub11 Karski: PiS nie zerwał koalicji 05.08.07, 18:54
      Co za kolekcja zdjęć sami zdrajcy.
      Mordy jak z kryminału , brakuje jeszcze Kaczyńskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka