doc.holliday 12.08.07, 14:09 www.newsweek.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=19668 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:13 www.newsweek.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=19668 Gdyby jeszcze to samo i więcej powiedział w stosownym czasie przed komisją śledczą i sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:49 Wczoraj wieczorem w TVN24 dal wyraznie do zrozumienia , ze gdy powstanie komisja sledcza to przed jej obliczem zlozy wyczerpujace informacje .... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 15:03 Słyszałem tę wypowiedź Kaczmarka. Skompromitował się w moich oczach gdy tylko wstąpił w szeregi pisiaków. Teraz jest jego czas żeby naprawić część swoich błędów. Szkoda, że tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Kolejny sprawiedliwy he he he 12.08.07, 14:15 doc.holliday napisał: > > www.newsweek.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=19668 A gdzie byl do tej pory ? Kaske bral i usmiechal sie do kamer TVN24 dzis udaje tego jedynego sprawiedliwego. Rzyg ................ Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kolejny sprawiedliwy he he he 12.08.07, 14:18 całkowite dno moralne miał byc rewolucja moralna a mamy taka sytuacja jaka nie bylo nigdy w 3RP Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Kolejny sprawiedliwy he he he 12.08.07, 16:33 rzewuski1 napisał: > całkowite dno moralne > miał byc rewolucja moralna a mamy taka sytuacja jaka nie bylo nigdy > w 3RP Naprawde ? A ku....a zapomniales o Rywinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kolejny sprawiedliwy he he he 12.08.07, 14:21 Kiedy sie jest politykiem a kiedy prawnikiem,to jakas schizofrenia! Ale wylania sie obraz IVRP,zaciska sie petla na Ziobro i Kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Kolejny sprawiedliwy he he he 12.08.07, 16:34 lumpior napisał: > Kiedy sie jest politykiem a kiedy prawnikiem,to jakas schizofrenia! > Ale wylania sie obraz IVRP,zaciska sie petla na Ziobro i Kaczorow. Jesli sie cos zaciska to tylko twoj mozg z wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kolejny sprawiedliwy he he he 12.08.07, 17:30 Milcz spiku chlewny.gnido wszawa,na kolana szmato podlogowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wbrew1 Re: Mylisz się, poprostu skruszony 12.08.07, 14:32 Siedzi we Włoszech i doskonale wie co to za instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:24 Ja sadziłem, że to kaczor rezydencki bezpośrednio kierował i akceptował działania tego zboczeńca Ziobry. Myliłem się, to ten sk- syn Jaruś ma łapy po łokcie we krwi Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:41 haen1950 napisał: > Ja sadziłem, że to kaczor rezydencki bezpośrednio kierował i > akceptował działania tego zboczeńca Ziobry. Myliłem się, to ten sk- > syn Jaruś ma łapy po łokcie we krwi Blidy. > > ... a ja myślę, że Zbigi wyskakiwał przed szereg... Co nie znaczy, że Kaczojarek wolny jest od odpowiedzialności.... Łatwo mógł krzyknąć: wróć gó..arzu...! do szeregu...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:51 Tu nie ma zmiłuj się. Wiedział, jakie cienkie są przesłanki tej prowokacji. I zaakceptował. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:53 haen1950 napisał: > Tu nie ma zmiłuj się. Wiedział, jakie cienkie są przesłanki tej > prowokacji. I zaakceptował. Dlatego też mówię... ;) Nic go nie zwalnia od odpowiedzialności ani jej nie rozmydla... Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r tragedia 12.08.07, 14:49 nie ma wyjścia, teraz Ziobro musi odejść, a Kaczor podać się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kaczmarek: nie było dowodów przeciw Blidzie 12.08.07, 14:54 Kaczmarek, mówiąc to, co powiedział, musiał się liczyć z tym, że Ziobro i Jarek mogą go podać do sądu. Jak myślicie, podadzą? To baaardzo poważne oskarżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Za doprowadzenie do samobójstwa osoby trzeciej 12.08.07, 15:01 grozi kara pozbawienia wolności do lat 15. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Za doprowadzenie do samobójstwa osoby trzecie 12.08.07, 15:05 Sprawa mi przypomniała prześladowanie tej małej Ani z Pomorza - ale tam były bezmyślne i okrutne małolaty. Tu zwyczajni zboczeńcy polityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Trybnał Stanu, sąd i długi wyrok 12.08.07, 15:03 w głowie mi się to nie mieści przez łajdackie, durne gry psychopatów straciła ŻYCIE i DOBRE IMIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Pekne ze smiechu, z komunistki zrobia swieta :-) 12.08.07, 16:36 joella.r napisała: > w głowie mi się to nie mieści > przez łajdackie, durne gry psychopatów straciła ŻYCIE i DOBRE IMIĘ Nikt normalny lub niewinny nie popelnia samobojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Pekne ze smiechu, z komunistki zrobia swieta 12.08.07, 16:38 Zdajesz sobie sprawę, że za to, co napisałeś, jest odpowiedni paragraf? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Pekne ze smiechu, z komunistki zrobia swieta 12.08.07, 16:40 mietowe_loczki napisała: > Zdajesz sobie sprawę, że za to, co napisałeś, jest odpowiedni > paragraf? > Konkretnie prosze, i nie probuj mnie zastraszyc olewam takie oszolomstwo jak ty he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Pekne ze smiechu, z komunistki zrobia swieta 12.08.07, 16:44 :)) Ależ nie zastraszam cię, słonko :) Nie wiesz, że w Polsce obowiązuje zasada domniemania niewinności? Nie boisz się, że trafisz w internecie na osobę, która będzie miała po dziurki w nosie anonimowych gnojków łamiących prawo i poda cię do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Pekne ze smiechu, z komunistki zrobia swieta 12.08.07, 16:48 mietowe_loczki napisała: > :)) Ależ nie zastraszam cię, słonko :) Masz na mysli moja dupe ? dzieki jestes mila he he he ak masz o niej Nie wiesz, że w Polsce > obowiązuje zasada domniemania niewinności? Nie boisz się, że trafisz > w internecie na osobę, która będzie miała po dziurki w nosie > anonimowych gnojków łamiących prawo i poda cię do sądu? A teraz mozesz > Skocz mi na .... tutaj sobie wpisz dowolna czesc ciala he he he Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Smiech to zdrowie 12.08.07, 16:41 joella.r napisała: > samobójstwo też stoi pod znakiem zapytania Pewniue aniolki ja uniosly do niebiesiech he he he Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r tylko prawdziwy Polak i katolik 12.08.07, 16:47 może mieć uciechę z czyjejś niepotrzebnej, tragicznej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Kolejna klamczucha 12.08.07, 16:50 joella.r napisała: > może mieć uciechę z czyjejś niepotrzebnej, tragicznej śmierci Jak zwykle lzesz, nie jestem katolikiem he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kolejna klamczucha 12.08.07, 16:55 Ale ciężkim idiotą niewątpliwie (he he he). Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Kolejna klamczucha 12.08.07, 17:07 mietowe_loczki napisała: > Ale ciężkim idiotą niewątpliwie (he he he). > Natomiast ty jestes taka lekka ze potrafisz fruwac z tej glupoty. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Smiech to zdrowie 12.08.07, 16:47 nie jest to aby (i przypadkiem), twój śmiech przez łzy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Dlaczego? 18.08.07, 12:28 woda.woda napisała: > Cieszy go, że ktos stracił zycie. > > Bo to gnida PiSowska ! Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Smiech to zdrowie 12.08.07, 16:51 sclavus napisał: > > nie jest to aby (i przypadkiem), twój śmiech przez łzy ?? Moze chcesz wiedziec cos o moim stolcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda " Nikt normalny lub niewinny nie popelnia samobojs 12.08.07, 16:46 Mozna wiedzieć, ską to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: " Nikt normalny lub niewinny nie popelnia sam 12.08.07, 16:49 woda.woda napisała: > Mozna wiedzieć, ską to wiesz? > Z wykopalisk wodo.wodo. Adres znajdziesz tutaj. www.google.pl/webhp?hl=pl&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda A, jeśli z wykopalisk, 12.08.07, 16:51 to nie mam więcej pytań. Bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: A, jeśli z wykopalisk, 12.08.07, 16:53 woda.woda napisała: > to nie mam więcej pytań. > > Bo i po co? > > Jesli "bo i po co" to szkoda bylo twojego czasu na odpowiedz. Szanuj go bo z tego co pamietam nie jestes juz mloda. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie ma obaw. 12.08.07, 16:55 Mam nadzieję, że z czasem zmądrzejesz, choć i tu szanse są niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t I slusznie 12.08.07, 17:04 woda.woda napisała: > Mam nadzieję, że z czasem zmądrzejesz, choć i tu szanse są > niewielkie. > Widzisz madrosc nie ma tutaj nic do rzeczy. Dla mnie czlowiek ktory popelnia samobojstwo jest tchorzem. Natomiast kazdy kto wykorzystuje ten fakt do celow politycznych jest zwyczajna menda. ps. pozwole sobie zapolemizowac z twoim pogladem z wczesniejszego postu w ktorym wyrazilas zdziwienie ze mozna sie cieszyc z cudzej smierci. Czy ciebie nie ucieszylby np. fakt smierci Osamy Bin Ladena ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Doczytaj 12.08.07, 17:21 woda.woda napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Samob%C3%B3jstwo Nie ma w tym linku nic o tym ze popeleniaja samobojstwo ludzie normalni i zdrowi. Postaraj sie lepiej poszukac. Przykład jest demagogiczny i nie mam zamiaru z nim dyskutować. Dla ciebie smierc najwazniejszego terorysty jest demagogiczna. Powiedz to ludziom ktorzy utracili swoich bliskich 11 wrzesnia 2001 roku. Ja mam odwage to napisac, tak bede sie cieszyl jak ten bydlak zostanie zabity. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Koorwy z PiS mają rew Blidy na rękach !!! 18.08.07, 10:15 Kanalie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Polowali na kogos z SLD. Jutro Newsweek 18.08.07, 13:10 To, co mowil Kaczmarek, potwierdzil tez Kornatowski. Wcale sie nie dziwie, ze tak boją sie komisji sledczej. Jest czego. Odpowiedz Link Zgłoś