iznota33 30.06.03, 13:56 podobno w Poznaniu pojawiły sie plakaty na których są między innymi zdjęcia Stalina,Hitlera i Giertycha?!?! o co chodzi w tym szokującym zestawieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierwszy sekretarz Re: dziwne plakaty IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 14:00 iznota33 napisał: > podobno w Poznaniu pojawiły sie plakaty na których są między innymi zdjęcia > Stalina,Hitlera i Giertycha?!?! > o co chodzi w tym szokującym zestawieniu? Dziwne jest to, że nie pamietasz, że w tym zestawieniu jest jeszcze Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: dziwne plakaty 30.06.03, 14:04 to zestawienie jest tym bardziej dziwne. każdy ma pamięć wybiórczą.u bardzo wielu osó dochodzi do tego jeszcze amnezja ale to nie powinno dziwić,prawda Towarzyszu Pierwszy Sekretarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: dziwne plakaty IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 14:08 iznota33 napisał: > to zestawienie jest tym bardziej dziwne. > każdy ma pamięć wybiórczą.u bardzo wielu osó dochodzi do tego jeszcze amnezja > ale to nie powinno dziwić,prawda Towarzyszu Pierwszy Sekretarzu? Rzeczwiście, nie powinno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Re: dziwne plakaty IP: 212.14.60.* 30.06.03, 14:26 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > iznota33 napisał: > > > podobno w Poznaniu pojawiły sie plakaty na których są między innymi zdjęci > a > > Stalina,Hitlera i Giertycha?!?! > > o co chodzi w tym szokującym zestawieniu? > > > Dziwne jest to, że nie pamietasz, że w tym zestawieniu jest jeszcze Miller. I Michnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCJ Faszysta broni faszystow, to jasne, LPRaku ! IP: *.gen.twtelecom.net 30.06.03, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Faszysta broni faszystow, to jasne, LPRaku ! IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 14:51 Kto tu broni faszystów? Ty sie posługujesz komuszo-faszystowskimi metodami. Przyznałem już Pętak, że do Lotniczego Pogotowia Ratunkowego (LPR)należe. Przyznałem też, że to moja wina, że wypadłeś nam z helikopteru na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: dziwne plakaty 30.06.03, 14:02 Plakaty (a był tam jeszcze Bush Jr) zaopatrzone były podpisem "Bez aborcji rodzą się potwory". Firmowała je lokalna Nowa Lewica. Wg mnie było to dosyć głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: dziwne plakaty IP: *.biaman.pl 30.06.03, 14:04 indris napisał: > Plakaty (a był tam jeszcze Bush Jr) zaopatrzone były podpisem "Bez aborcji > rodzą się potwory". Firmowała je lokalna Nowa Lewica. Wg mnie było to dosyć > głupie. Owszem. Nie dosyc, a bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 To wewnętrzna rozgrywka czerwonych. 30.06.03, 14:09 To "dzieło" Nowej Lewicy. Odpady z SLD + świry i anarchosyndykaliści od Ikonowicza (szef tego całego bałaganu.) Próbują walczyć z SLD, ale szans nie mają. Ot takie lustrzane odbicie gnojków z Młodzieży Weszpolskiej tylko o innym zwrocie politycznym. Apoteoza komunizmu w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: To wewnętrzna rozgrywka czerwonych. IP: *.biaman.pl 30.06.03, 14:33 ok, to ma sens. tony.soprano3 napisał: > To "dzieło" Nowej Lewicy. Odpady z SLD + świry i anarchosyndykaliści od > Ikonowicza (szef tego całego bałaganu.) > Próbują walczyć z SLD, ale szans nie mają. Ot takie lustrzane odbicie gnojków > z Młodzieży Weszpolskiej tylko o innym zwrocie politycznym. > Apoteoza komunizmu w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: To wewnętrzna rozgrywka czerwonych. 30.06.03, 15:04 można chyba też dołączyć do tej listy świrów z naszości - to chyba poznańska specjalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: To wewnętrzna rozgrywka czerwonych. IP: *.biaman.pl 30.06.03, 15:07 podobaja ci sie te plakaty? no to biegnij i domaluj tam jeszcze tych, ktorzy obsmiewaja Lenina. To byl w koncu rowny gosc, prawda? iznota33 napisał: > można chyba też dołączyć do tej listy świrów z naszości - to chyba poznańska > specjalność? Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: To wewnętrzna rozgrywka czerwonych. 30.06.03, 15:08 podoba ci się naszość? mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: dziwne plakaty 30.06.03, 14:58 Gdyby w wyniku aborcji na świat nie przychodziły wyłacznie potwory to można byłoby odmienić ten świat.Ale to niemożliwe. Nie kwalifikuję Giertych do potworów - prowincjonalny politykier o demagogicznym zacięciu i licznych kompleksach.Przeciętny narodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: dziwne plakaty IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 15:08 iznota33 napisał: > Gdyby w wyniku aborcji na świat nie przychodziły wyłacznie potwory to można > byłoby odmienić ten świat.Ale to niemożliwe. > Nie kwalifikuję Giertych do potworów - prowincjonalny politykier o > demagogicznym zacięciu i licznych kompleksach.Przeciętny narodowiec. Twój post źle zrozumiałem-jako pytanie "co szokującego jest w zestawieniu". Napisałem o Millerze bo to robiło zestawienie mniej szokującym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: dziwne plakaty IP: *.multicon.pl 04.07.03, 21:02 iznota33 napisał: > podobno w Poznaniu pojawiły sie plakaty na których są między innymi zdjęcia > Stalina,Hitlera i Giertycha?!?! > o co chodzi w tym szokującym zestawieniu? ==To skutek walk wewnatrz LPR. Giertych wypadl z lask ojca malwersanta i przywodztwo w tej partii przejmuje J.R. Nowak , ludzie zwiazani z tyg."Niedziela" i prof. Broda. Odpowiedz Link Zgłoś