marouder11 16.08.07, 23:10 ..w okregu jednomandatowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: Pisdziacy, kto z was zaglosowalby na Lopinski 16.08.07, 23:11 to ten aparatczyk z kancelarii prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Pisdziacy, kto z was zaglosowalby na Lopinski 16.08.07, 23:13 Ten sam, od 71' roku w partii rzadzacej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Pisdziacy, kto z was zaglosowalby na Lopinski 16.08.07, 23:18 to wszystko robota wszechpotęznego układu,który przeniknął do prawych i sprawiedliwych.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Od 71' Uklad drazyl partie.. 16.08.07, 23:19 ...rzadzaca (obecnie PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Pisdziacy, kto z was zaglosowalby na Lopinski 16.08.07, 23:12 ten sam, ten co nie ma szyi i głowa wyrasta mu wprost z obojczyków Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Pisdziacy, kto z was zagłosowalby na Kryże 16.08.07, 23:14 a co ci Suski przeszkadza ? przecież to patriota z AK Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Wybacz chopie 16.08.07, 23:21 a niby dlaczego? Ja bym chętnie tym od PiS też przyłożył , ale argumentacja marna Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kto ci broni uzywac lepszej. Przestrzen publiczna 16.08.07, 23:22 ...czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Za mały staż 16.08.07, 23:29 próbuję znależć a argumentów jak nie ma tak nie ma. PS Dzięki za odpowiedż bo zolennicy konkretnych partii mało konkretni Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Za mały staż 16.08.07, 23:34 PiS miał być partia czystą zwłaszcza od byłych czerwonych,którymi tak podobno się brzydzą,a mają w szeregach byłych PZPR-owców. Czym różni się były komuch ten z PiS-u czy z innej partii. Albo są konsekwentni i są wolni od byłych towarzyszy albo przestaną wytykać innym przeszłość co bardzo chętnie czynią. Czysta hipokryzja i zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Za mały staż 16.08.07, 23:41 Nieco jaśniej piszesz, mnie jednakże zastanawia, dlaczego inne partie podobny skład PZPRowców posiadają w swoim składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Człowieku coś się czepił PZPRu? 16.08.07, 23:46 Chesz się dowiedzic na temat dzisiejszej Polski czy z PiSem po polach ganiać? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Za mały staż 16.08.07, 23:47 no gdzieś przecież byli towarzysze,którym polityka już weszła w krew musieli się podziać. Najwięcej ich jest w SLD co nie dziwi, w Samoobronie co też nie dziwi bo to partie lewicowe,ale w PiS-ie bardzo dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Enta -ariadna 16.08.07, 23:49 A co Cię dziwi? Nie róbmy chłopu wody z mózgu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Enta -ariadna 16.08.07, 23:58 Rzeczony argument miał niby rozjaśnić mi scenę polityczną RP po powrocie? > Nie róbmy chłopu wody z mózgu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Za mały staż 16.08.07, 23:57 Usiłuję zrozumieć, PZPRowcy zalęgli się w Samoobronie, PiS, SLD co nie dziwi, dlaczego o Platformie i jej PZPRowcach nie piszesz, bardziej mnie zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Za mały staż 17.08.07, 00:02 może i sa w PO nie przeczę,ale tylko ci z PiS-u ciągle ględzą o dekomunizacji i prawdziwym patriotyżmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Za mały staż 17.08.07, 00:03 niczego nie mam zamiaru ci rozjaśniać sam kombinuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Za mały staż mam w kraju, 17.08.07, 00:59 dlaczego tak agresywnie próbujesz mi objaśniać wasz skomplikowany układ polityczny? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder PiSdziacy, apeluje sie do was, jak do kogo... 16.08.07, 23:17 ..madregoo, odpowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder PiSdziacy, powiadam wam, ziemia i niebo przemina.. 16.08.07, 23:24 ...a ja i tak was bede pytal o Lopinskiego, Kryze i innych dobrych towarzyszy! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: PiSdziacy, powiadam wam, ziemia i niebo przem 16.08.07, 23:29 to powodzenia bo na razie się pochowali.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wystarczy im zadac proste a konkretne pytanie:) 16.08.07, 23:33 Interesujaca kwestie dla mnie stanowi pytanie, jak PiSdziactwo sobie cala rzecz tlumaczy? Ma Kaczmarku oficjalnie wieszaja psy, choc kazdy od dawna wiedzial, kto on zacz i skad sie wzial. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Wystarczy im zadac proste a konkretne pytanie 16.08.07, 23:35 marouder napisał: > Interesujaca kwestie dla mnie stanowi pytanie, jak PiSdziactwo sobie cala rzecz > tlumaczy? Pisdzielce se nie tłumaczą , oni MUSZĄ wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
kurnapielka Re: Wystarczy im zadac proste a konkretne pytanie 17.08.07, 01:02 Pisdzielce oznacza ludzi z jakiejś określonej partii? Po krótkim rozeznaniu, domyślam się, że chodzi o PO. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Bardzo jestes domyslny. Wzor domyslnosci. 17.08.07, 01:06 kurnapielka napisał: > Pisdzielce oznacza ludzi z jakiejś określonej partii? > Po krótkim rozeznaniu, domyślam się, że chodzi o PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wystarczy im zadac proste a konkretne pytanie 17.08.07, 01:08 dobra znaj moje dobre serce Pisdzielce to PiS(zwróć uwagę na pierwsze trzy litery) i ich zwolennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Pisdziacy, kto z was zaglosowalby na Lopinski 16.08.07, 23:39 Bardzo by mnie rozbawiła informacja, że kaczki tYż upaprały się w PZPR. Skoro pisały o zasługach Lenina...kto to wie...może....To byłby hit sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Hehe, wszystko byc moze:) 16.08.07, 23:44 Dziwi mnie jednak dlaczego PiSdziactwo dla mnie nie laskawe i choc gardluje o okregach jednomandatowych oraz wyraza dume z bohaterow partyjnych, to na proste pytanie bedace lacznikiem miedzy tymi dwoma tematami odpowiadac nie chce?:) Odpowiedz Link Zgłoś