Gość: dominik IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 22:21 Ogladam teraz TVP1 i sluchalem tow.Jakubowskiej i Jaskierni pier... takie glupoty,ze az rzygac sie chce.Juz przelaczylem na inny kanal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ordzyk Re: SLD ...?Tygodnik polityczny jedynki. IP: 80.72.34.* 03.07.03, 22:25 to żle że przełączyłeś,usłyszałbyś Lepera, melioracja Polski to miljony miejsc pracy!!! MELIORACJA TO JEST TO !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Aleksandra Jakubowska 03.07.03, 22:41 Właśnie powiedziała, że w kwestii przygotowania Polski do absorbcji środków rolniczych bardziej wierzy politykom SLD z komisji rolnictwa niż komisji europejskiej. Ta kobieta jest gotowa oddać życie za tę partię. Prawdziwa lwica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turnau Re: Aleksandra Jakubowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 00:43 Ja nie mogę tego znieść idzie ocipieć jak się towarzyszy słucha ! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Aleksandra Jakubowska 04.07.03, 00:59 Gość portalu: Turnau napisał(a): > Ja nie mogę tego znieść idzie ocipieć jak się towarzyszy słucha ! No, no. Jesteś w niebezpieczeństwie. Grozi Ci zmiana płci. Ordynuję trzymać się w odległości 100 m od jakiegokolwiek odbiornika tv. Odpowiedz Link Zgłoś