wanda43 30.08.07, 16:24 stoi przed bardzo waznym egzaminem. Musi pokazac, czy jest Marszalkiem Sejmu, czy tylko PiS. Jezeli opowie sie za PiS, musi odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Marszalek Dorn 30.08.07, 16:27 wanda43 napisała: > stoi przed bardzo waznym egzaminem. Musi pokazac, czy jest Marszalkiem Sejmu, c > zy tylko PiS. Jezeli opowie sie za PiS, musi odejsc. ================================================================ Wandziu,czy zrobiłaś już zapasy na okoliczność ewentualności wprowadzenia stanu ... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Marszalek Dorn 30.08.07, 16:31 skleroze masz? Przeciez ci juz pisalam,ze jestem w trakcie robienia przetworow na zime. Zawsze robie. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Marszalek Dorn 30.08.07, 16:39 wanda43 napisała: > skleroze masz? Przeciez ci juz pisalam,ze jestem w trakcie robienia przetworow > na zime. Zawsze robie. ================================================================ Niemiła jesteś,ja wiem,że Ty robisz przetwory,pytałam o zapasy typu krzesiwo,nafta i łuczywo. Co Ci po ogórkach i konfiturach skoro po ciemku będziesz spożywać. Bez wizji nie ten smak. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś