h.c.baron 30.08.07, 19:15 dzisiejsze wydarzenia utwierdzają mnie tym. Obiecał Lechowi,że za wcześniejsze wybory , nie będzie tykał Jarosława i jego przekrętów. ciekawe czy kochaś jareczka ,też paktem o nie agresji objęty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassidy_i Re: Tusk się sprzedał ! !! 30.08.07, 19:17 Czy wy inaczej nie potraficie jak tylko kłamać? Przeciez dobrze wiesz że kłamiesz , to dlaczego to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Tusk się sprzedał ! !! 30.08.07, 19:18 oskarżasz go,że naśladuje pisuarowców? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Tusk się sprzedał ! !! 30.08.07, 19:19 venus99 napisał: > oskarżasz go,że naśladuje pisuarowców? Autor wątku? Tak , nie widzę różnicy, Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Tusk się sprzedał ! !! 30.08.07, 19:28 zawsze mówiłem,że głosując na PO wybierasz PiS.więc o co ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Tusk się sprzedał ! !! 30.08.07, 19:25 Chyba Tusek rozpisał sobie już scenariusz:PO wygrywa wybory tak by rządzić samodzielnie.Premier z Krakowa a Donald będzie rządził z tylnego siedzenia przygotowując się do wyborów prezydenckich.Gdzie mu tam będzie w głowie rozliczyć Kaczorów.Nigdy nie głosowałem na lewicę,teraz jednak będę zmuszony.A L Wałęsa powinien cofnąć swoje poparcie PO.Przecież to widać jasno że władza przejdzie tylko z rąk do rąk a nie z głowy do głowy.Kaszub zdrajca robi tylko tyjater! Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Tusk się sprzedał ! !! 30.08.07, 19:31 440417mz napisał: > Chyba Tusek rozpisał sobie już scenariusz:PO wygrywa wybory tak by rządzić > samodzielnie.Premier z Krakowa a Donald będzie rządził z tylnego siedzenia > przygotowując się do wyborów prezydenckich.Gdzie mu tam będzie w głowie > rozliczyć Kaczorów.Nigdy nie głosowałem na lewicę,teraz jednak będę zmuszony.A > L > Wałęsa powinien cofnąć swoje poparcie PO.Przecież to widać jasno że władza > przejdzie tylko z rąk do rąk a nie z głowy do głowy.Kaszub zdrajca robi tylko > tyjater! Żeby się nie obudził z ręką w nocniku. Bo może się okazać ,że pisdzielce wygrają drugi będzie lid a popłuczyny po liberałach będą walczyć o trzecie miejsce z so. Odpowiedz Link Zgłoś