joannabarska 31.08.07, 14:13 ...ale on mówi! Histeryk, nie historyk! Nie dziwię się: czołowy propagandzista PiS-u! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rickky Re: J.Kaczyński w Lubinie 31.08.07, 14:22 joannabarska napisała: > ...ale on mówi! Histeryk, nie historyk! Nie dziwię się: czołowy > propagandzista PiS-u! Kampania wyborcza czystej wody. Zastanawiam się jak on może, w rocznicę zamordowania związkowców.... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: J.Kaczyński w Lubinie 31.08.07, 14:27 ON może wszystko: nawet zapukac do drzwi Twoich o szóstej rano i skuć Ci rączki kajdankami. No,nie dosłownie ON sam, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: J.Kaczyński w Lubinie 31.08.07, 14:32 joannabarska napisała: > ON może wszystko: nawet zapukac do drzwi Twoich o szóstej rano i > skuć Ci rączki kajdankami. No,nie dosłownie ON sam, ale... Jak to dobrze, że na mam "swoich" drzwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: J.Kaczyński w Lubinie 31.08.07, 14:34 rickky napisał: > joannabarska napisała: > > > ON może wszystko: nawet zapukac do drzwi Twoich o szóstej rano i > > skuć Ci rączki kajdankami. No,nie dosłownie ON sam, ale... > > Jak to dobrze, że na mam "swoich" drzwi.... Kaczmarek tez nie byl u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: J.Kaczyński w Lubinie 31.08.07, 15:04 pl.wikipedia.org/wiki/Lubin Prawie 80 tys.mieszkańców i tu mimo obecnosci Premiera, mimo obecnosci antycastrowskich Kubanczyków ludzi malutko... To, co mowi przestawiciel Kuby, smieszy. Przed Fidelem Kuba miała Batistę i wie, ze gdyby nie embargo amerykańskie byłaby dalej w rozwoju. Takiej nędzy jak w niektorych republikach Ameryki Południoej i Srodkowej to na Kubie jednak nie ma. A inteligencji, ludzi po wyżsych studiach, tylko pozazdroscic. Byłam i cos wiem nie z ksiązek tylko... Odpowiedz Link Zgłoś