Gość: trybunie tutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 12:05 www.trybuna.com.pl/200307/d.htm?id=0701 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bratek świat na opak IP: *.biaman.pl 07.07.03, 12:13 Do czego, kurwa, doszło? Tow. bandyta Barański potrafi skonfrontować opinie Kwasniewskiego sprzed 10 lat z obecnymi deklaracjami i czarno na białym pokazać, że to krętacz, który wymyśla sobie chwalebną przeszłość. Czy Michnik, doświadczony i niezależny redaktor ma iść po naukę do Baranskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybunie tutki Załoga dżi bis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 12:57 A może kancler z ancesestorami z wczesnych 80' oraz z innymi kamaraden z trybuny jakąś małą huntkę preparują i chcieliby wiedzieć jasno co o tym el prezydente sądzi ? I taką małą korespondencje przez organ prowadzą? :))) Bo przecież społeczeństwo coraz bardziej niesubordynowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek :) IP: *.biaman.pl 07.07.03, 12:59 Gość portalu: trybunie tutki napisał(a): > A może kancler z ancesestorami z wczesnych 80' oraz z innymi kamaraden z > trybuny jakąś małą huntkę preparują i chcieliby wiedzieć jasno co o tym el > prezydente sądzi ? I taką małą korespondencje przez organ prowadzą? > > :))) Bo przecież społeczeństwo coraz bardziej niesubordynowane. Dats pasible Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybunie tutki Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:02 in' it ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek good talkin to ya IP: *.biaman.pl 07.07.03, 13:05 Gość portalu: trybunie tutki napisał(a): > in' it ? ;))) Indianie napisaliby : "innit" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybunie tutki Re: and so to ya ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:15 ja nie wczuty jeszcze w indianerskie zwyczaje, do Indii wybieram się niebawem to nadgonię (o ile dysgrafia mnie nie pochłonie) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Onen! (założe sie, że nie wiesz, co to :)) IP: *.biaman.pl 07.07.03, 14:06 Gość portalu: trybunie tutki napisał(a): > ja nie wczuty jeszcze w indianerskie zwyczaje, do Indii wybieram się niebawem > to nadgonię (o ile dysgrafia mnie nie pochłonie) :)) jak jusz dotrzesz do Indii, to keep going w tym samym kierunku przez paredziesiat nastpnych tysiecy mil. Jak trafisz na kontynent Ameryka, to tam szukaj Indian, zwnaych tez Native Americans. I ich posluchaj, niektorzy fajnie godojo. a jak nie zechce Ci sie zasuwać tak daleko, to sięgnij po ksiązki niejakiego Shermana Alexiego, fajny gościu, Indianin (nie z Indii, tylko z Ameryki) i on takiego slangu używa uroczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybunie tutki Re: Onenon! Interesting person you are.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:17 Chodziło oczywiście o Indie Zachodnie, sanskryt odkładam na później :))))) a moje in'it było z serca cockneya :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek i think you too IP: *.biaman.pl 07.07.03, 14:20 you missed! "Onen" (aż mnie korci, żeby się podzielić tą wiedzą :)) oznacza "do następnego spotkania", "dobrze było porozmawiać" albo "see ya" w jęz. Indian Mohawk (NY i Kanada) :) Onen! B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybunie tutki Re: i think you too IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:29 ok in dat case onen ! abo cheeryo ! l (!) do not take me serious... never ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: :) IP: 195.205.230.* 07.07.03, 20:23 Gość portalu: bratek napisał(a): > Gość portalu: trybunie tutki napisał(a): > > > A może kancler z ancesestorami z wczesnych 80' oraz z innymi kamaraden z > > trybuny jakąś małą huntkę preparują i chcieliby wiedzieć jasno co o tym el > > > prezydente sądzi ? I taką małą korespondencje przez organ prowadzą? > > > > :))) Bo przecież społeczeństwo coraz bardziej niesubordynowane. > > Dats pasible Odpowiedz Link Zgłoś