Dodaj do ulubionych

Kochamy pana panie prezydencie !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 12:05
www.trybuna.com.pl/200307/d.htm?id=0701
Obserwuj wątek
    • Gość: bratek świat na opak IP: *.biaman.pl 07.07.03, 12:13
      Do czego, kurwa, doszło?
      Tow. bandyta Barański potrafi skonfrontować opinie Kwasniewskiego sprzed 10 lat
      z obecnymi deklaracjami i czarno na białym pokazać, że to krętacz, który
      wymyśla sobie chwalebną przeszłość. Czy Michnik, doświadczony i niezależny
      redaktor ma iść po naukę do Baranskiego???
      • Gość: trybunie tutki Załoga dżi bis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 12:57
        A może kancler z ancesestorami z wczesnych 80' oraz z innymi kamaraden z
        trybuny jakąś małą huntkę preparują i chcieliby wiedzieć jasno co o tym el
        prezydente sądzi ? I taką małą korespondencje przez organ prowadzą?

:))) Bo przecież społeczeństwo coraz bardziej niesubordynowane.
        • Gość: bratek :) IP: *.biaman.pl 07.07.03, 12:59
          Gość portalu: trybunie tutki napisał(a):

> A może kancler z ancesestorami z wczesnych 80' oraz z innymi kamaraden z
          > trybuny jakąś małą huntkę preparują i chcieliby wiedzieć jasno co o tym el
          > prezydente sądzi ? I taką małą korespondencje przez organ prowadzą?
          >
          > :))) Bo przecież społeczeństwo coraz bardziej niesubordynowane.

Dats pasible
          • Gość: trybunie tutki Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:02
            in' it ? ;)))
            • Gość: bratek good talkin to ya IP: *.biaman.pl 07.07.03, 13:05

> in' it ? ;)))

Indianie napisaliby : "innit" :)
              • Gość: trybunie tutki Re: and so to ya ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 13:15
                ja nie wczuty jeszcze w indianerskie zwyczaje, do Indii wybieram się niebawem
                to nadgonię (o ile dysgrafia mnie nie pochłonie) :))
                • Gość: bratek Onen! (założe sie, że nie wiesz, co to :)) IP: *.biaman.pl 07.07.03, 14:06

> ja nie wczuty jeszcze w indianerskie zwyczaje, do Indii wybieram się niebawem
                  > to nadgonię (o ile dysgrafia mnie nie pochłonie) :))

jak jusz dotrzesz do Indii, to keep going w tym samym kierunku przez
                  paredziesiat nastpnych tysiecy mil. Jak trafisz na kontynent Ameryka, to tam
                  szukaj Indian, zwnaych tez Native Americans. I ich posluchaj, niektorzy fajnie
                  godojo.
                  a jak nie zechce Ci sie zasuwać tak daleko, to sięgnij po ksiązki niejakiego
                  Shermana Alexiego, fajny gościu, Indianin (nie z Indii, tylko z Ameryki) i on
                  takiego slangu używa uroczo.
                  • Gość: trybunie tutki Re: Onenon! Interesting person you are.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:17
                    Chodziło oczywiście o Indie Zachodnie, sanskryt odkładam na później :)))))
                    a moje in'it było z serca cockneya :)))
                    • Gość: bratek i think you too IP: *.biaman.pl 07.07.03, 14:20
                      you missed! "Onen" (aż mnie korci, żeby się podzielić tą wiedzą :)) oznacza "do
                      następnego spotkania", "dobrze było porozmawiać" albo "see ya" w jęz. Indian
                      Mohawk (NY i Kanada) :)
                      Onen!
                      B.
                      • Gość: trybunie tutki Re: i think you too IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:29
                        ok in dat case onen ! abo cheeryo !
                        l (!)
                        do not take me serious... never !
                        • Gość: SLD-UPek Nasz prezydent i nasz premier. IP: 195.205.230.* 07.07.03, 18:31
          • Gość: ` Re: :) IP: 195.205.230.* 07.07.03, 20:23
            Gość portalu: bratek napisał(a):

> Gość portalu: trybunie tutki napisał(a):
            >
            > > A może kancler z ancesestorami z wczesnych 80' oraz z innymi kamaraden z
            > > trybuny jakąś małą huntkę preparują i chcieliby wiedzieć jasno co o tym el
            >
            > > prezydente sądzi ? I taką małą korespondencje przez organ prowadzą?
            > >
            > > :))) Bo przecież społeczeństwo coraz bardziej niesubordynowane.
            >
            > Dats pasible
            • Gość: Trybun Ludowy Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 23:55
              :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka