cassidy_i 07.09.07, 22:25 Okazało sie ze konstruktywne wotum nieufnosci byłoby niezgodne z konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassidy_i Re: Komu się okazało? 07.09.07, 22:34 jola_iza napisała: > Tak się pytam :) Ja przewaznie nia słucham tego co mówi premier , ale skoro niektórzy forumowicze często cytuja słowa premiera że PO to czy PO tamto , bo premier powiedział , nicka nie będę wymieniać.To i ja raz posłuchałam. Skoro premier mówi , ze nie zgodne z konstytucją to pewnie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Słowo Prezesa? 07.09.07, 22:42 wlodzimierz.ilicz napisał: > Cha, cha. > To Kaczor, cały on. Słowa prezesa pasują tylko wtedy , gdy sie chce opluć PO. WIDZISZ , niektorzy potrafią pisac frazesy na temat pychy innych itd. Puste frazesy łatwo pisac jak sie nie ma nic innego w zyciu do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Poczekamy zobaczymy 07.09.07, 22:40 cassidy_i napisała: Skoro premier mówi , ze nie zgodne z konstytucją to pewnie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Poczekamy zobaczymy 07.09.07, 22:48 Ano zobaczymy. Teraz trzeba zadbać o uczciwe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś