kiikoo 09.09.07, 15:07 - zjeżdzaj. Dosyć już takiej mowy-trawy przez całe lata..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tambar [...] 09.09.07, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.dziobak Re: Szymanek-Deresz 09.09.07, 15:15 Biedaczka chyba nie rozumie, że b.prezydent został soczyście obrażony Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Szymanek-Deresz 09.09.07, 16:41 trudno jest obrazić byłego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Szymanek-Deresz 09.09.07, 16:43 Prawda, to akurat kaczki obrażają się o byle co Odpowiedz Link Zgłoś
mao.tse.tse kikoo w kazdej postaci: odbieram ci prawo glosu... 09.09.07, 16:47 ... dopóki nie ujawnisz: a) swojego wyglądu (porównamy z Szymanek-Deresz) b) swojego wykształcenia (porównamy z Szymanek-Deresz) Bo sama składnia zdania wskazuje na to, że możesz brylowac co najwyżej w melinie pijackiej. Twój Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: kikoo w kazdej postaci: odbieram ci prawo glo 09.09.07, 16:55 meliny jak widzę to raczej twoja specjalność, mao Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Szymanek-Deresz-malowana lala 09.09.07, 16:50 Przecież ta kobieta niczego złego nie powie o swoim Aleksandrze Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Szymanek-Deresz-malowana lala 09.09.07, 16:53 mnie wystarczy,że mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: kiikoo - dosc Ciebie! 09.09.07, 16:53 jołasiu, co za obyczaje starej komunistki? Swoiste dla środowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 barska-targowicka precz 09.09.07, 16:59 nie spełnia wymogów elementarnego dobrego wychowania - chamica po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
mao.tse.tse No pokaż swoje zdjęcie, pliiis! Inaczej pomyślę... 09.09.07, 17:01 ... kikoo (pod każdą postacią), że jesteś niezadbaną, porzuconą starą panną ze słabym wykształceniem (które to wykształecenie lewica oferowała Ci za darmo, ale ze wstrętem jak rozumiem odrzuciłaś). Kiko, kochanie, zmityguj się. Onanizujesz się PiS-em, Twoja wola, ale rób to w ciszy i nie na forum może, bo to jest dla oka bardzo aseksualne. Twój Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Drogi Mao! 09.09.07, 17:07 Jeśli znikną wulgarne, chamskie i głupie posty skierowane przeciwko PiS z pewnością ograniczę swoją forumową działalność. Życze miłego wieczoru. Serdeczne pozdrowienia łączę Twoja Kiko Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: kiikoo zazdrości jech chyba urody i inteligen 09.09.07, 17:10 cóz z tego że ładna, skoro taka załgana? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe to ty kikoo zjeżdzaj 09.09.07, 17:07 przez takich jak ty forum schodzi na psy. zero dyskusji tylko zjeżdżaj albo wiwat PIS. założ se blog i tam sie wyżywaj Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 sam se zjeżdzaj wujaszku 09.09.07, 17:09 karawana jedzie, pieski i wujaszki szczekają .... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe ku uciesze Towarzysza Jasińskiego 09.09.07, 17:14 rozdającego posady, rady nadzorcze itd itp. spółce nomenklaturowej srebrna wiedzie sie świetnie, a lud to kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mao.tse.tse Nie karawana, Kiko Moja Kochana, tylko karawan. 09.09.07, 17:14 Ponieważ chcę cię uwieść powiedz mi parę słów o sobie, proszę. Nosisz moher? A jesli nie, to czy masz piękne kasztanowe włosy, czy też własnie moherowe kłaczki? Powiedz mi ile dioptrii mają twoje okulary? Ile wazysz? (ach te wafelki!) Nosisz pończochy czy rajtuzy? Szpilki czy sandały? Napisz coś sexy o sobie. W końcu jesteśmy ludźmi :) Twój Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Drogi Mao! 09.09.07, 17:24 Rozumiesz chyba, że bardzo zaskoczyły mnie Twoje intencje. Czyż mogłabym splątać swój los z przeciwnikiem politycznym??? Nawt myśleć o tym spokojnie nie mogę. Natomiast mogę Ci zdradzić, że jestem oczywiście blondynką :)) i nigdy nie miałam problemów z fryzurą! Oczywiście będzie mi miło, jeśli zechcesz napisać kilka słów o sobie, mimo wszystko... Pozostańmy przyjaciółmi! Kiko Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone odczep się od Kiko 09.09.07, 17:12 wujaszek_joe napisał: ````````````````````````````````````````````````````````````````````` pacynko,to forum już dawno jest na dnie (nie obrażaj psów). Odpowiedz Link Zgłoś