pla_cebo 05.10.07, 08:42 W Warszawie pis dogonil juz po. Teraz czekamy na Gdansk gdzie na przeciwko Plazynskiego wystawiono niejakiego GIGANTA Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 08:48 cat8cat napisał: > PiSowi stale rośnie .... Fuj! Niech wyjma rece z kieszen! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 08:51 cat8cat napisał: > PiSowi stale rośnie .... Rosnie w Gdansku podobno tez, bo Tusk nie wyklucza koalicji z tymi ktorzy w Gdansku strzelali do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 08:58 pla_cebo napisała: > Rosnie w Gdansku podobno tez, bo Tusk nie wyklucza koalicji z tymi > ktorzy w Gdansku strzelali do ludzi... PiS powinien stanowczo zwolnić, tych co strzelali. Wystarczą ci, co sadzali. Rewolucja moralna też powinna mieć granice. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:10 SLD przeprowadza rewolucje moralna? chce zabrac ministrowi obrony narodowej z 1970 roku legitymacje partyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 08:51 Zaczynam lubić PiS. Taka fajna partia nowej totalnej inwigilacji i podporzadkowania. Weż placebo to pod uwagę, jak będziesz wypisywać polecenia dla CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 08:54 haen1950 napisał: > Zaczynam lubić PiS. Taka fajna partia nowej totalnej inwigilacji i > podporzadkowania. Weż placebo to pod uwagę, jak będziesz wypisywać > polecenia dla CBA. Misiu, z Nowakiem mozesz sobie polecenia wyPiSywac:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 08:58 W przeciwieństwie do ciebie, piszę całkiem serio. Nie chce mi się wyjeżdżać na wyspy. Lubię Chiny, ale tam nie można z europejską gębą pokazać się na ulicy. Od razu paru żebraków zatruwa życie. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:04 haen1950 napisał: > W przeciwieństwie do ciebie, piszę całkiem serio. Nie chce mi się > wyjeżdżać na wyspy. Lubię Chiny, ale tam nie można z europejską gębą > pokazać się na ulicy. Od razu paru żebraków zatruwa życie. Pozostaje ci tylko Korea, ta polnocna:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A skąd ten Gigant startuje 05.10.07, 08:56 www.ooops.pl/blog/images/gosiewski2006.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: A skąd ten Gigant startuje 05.10.07, 08:57 Z peronu we Wloszczowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A skąd ten Gigant startuje 05.10.07, 10:16 pla_cebo napisała: > Z peronu we Wloszczowej:) Jeszcze lotniska we Włoszczowej nie wybudował ? a to Wstyd... S. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: A skąd ten Gigant startuje 05.10.07, 10:32 > Jeszcze lotniska we Włoszczowej nie wybudował ? a to Wstyd... Lotnisko bedzie w nastepnej kadencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Jest i gigant:) 05.10.07, 09:23 fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/news/jest-nasza-v-kolumna-w-platformie,988556 V kolumna:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Jest i gigant:) 05.10.07, 09:24 pla_cebo napisała: > <a href="fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/news/jest-nasza-v-kolumna-w-platformie,988556" target="_blank">fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/news/jest-nasza-v-kolumna-w-platformie,988556</a> > V kolumna:) W PISie to byłby nepotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Jest i gigant:) 05.10.07, 09:26 Nie wiem jak w pisie ale dobrze pamietam jaki byl powod usuniecia Zyty:) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:28 pla_cebo napisała: > W Warszawie pis dogonil juz po. Teraz czekamy na Gdansk gdzie na > przeciwko Plazynskiego wystawiono niejakiego GIGANTA Nowaka. I na wszelki wypadek budują nowe więzienia. Dla opozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:34 > I na wszelki wypadek budują nowe więzienia. Dla opozycji? Tak, Zakowski juz zszedl do podziemia, nie slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:36 najbardziej zafascynowal mnie fakt przejscia Plazynskiego z PO do PiS czytalam kombinowala i dopiero jak zobaczylam jego nazwisko w spisie podsluchiwanych przez obecna wladze zrozumialam widac maja cos na pana Macieja takie sa metody walki politycznej wg pis Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:39 scoutek napisała: > i dopiero jak zobaczylam jego nazwisko w spisie podsluchiwanych przez obecna > wladze > Witaj s'Kotku. Kto opublikował ten spis?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:47 > Witaj s'Kotku. Kto opublikował ten spis?:) Czy to nie "goebels stanu wojennego", przyjaciel Adasia? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:51 pla_cebo napisała: > > Witaj s'Kotku. Kto opublikował ten spis?:) > > Czy to nie "goebels stanu wojennego", przyjaciel Adasia? nie pamietam, znalazlam w necie ale gdyby to nawet byl Jerzy Urban to jakos nie zauwazylam by wyladowal w sadzie za szkalowanie dobrego imienia PiS? albo sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:56 S'Kotku nazywasz Urbana "Goebelsem stanu wojennego"? Ty? Superpoprawna demokratka? Nie wierzę własnym oczom.:) Jak jeszcze moja ulubiona H2O coś takiego popełni przestane odwiedzać to forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:01 kubala11 napisał: > S'Kotku nazywasz Urbana "Goebelsem stanu wojennego"? nie do mnie te teksty nie ja go tak nazywam i nie nazwalam go w ten sposob wiec sie, wacus, odczep Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:09 scoutek napisała: > kubala11 napisał: > > > S'Kotku nazywasz Urbana "Goebelsem stanu wojennego"? > > > nie do mnie te teksty > nie ja go tak nazywam i nie nazwalam go w ten sposob > wiec sie, wacus, odczep > Przeczytaj sobie post Placebo z 9.47 i Twoja odpowiedź na niego.:)) Mogło sie zdażyć, że nie wiedziałem kto jest "Goebelsem stanu wojennego", po tamtej Twojej odpowiedzi już wiem s'Kotku.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:13 kubala11 napisał: > Przeczytaj sobie post Placebo z 9.47 i Twoja odpowiedź na niego.:)) > Mogło sie zdażyć, że nie wiedziałem kto jest "Goebelsem stanu wojennego", po > tamtej Twojej odpowiedzi już wiem s'Kotku.:)) to nie kwestia nazw tylko kwestia wiedzy byla sprawa w sadzie w sprawie nazywania Urbana "goebbelsem" i ja o niej czytalam a ty jak zwykle niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:15 scoutek napisała: > a ty jak zwykle niedoinformowany > I jak się zakończyła?:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:16 kubala11 napisał: > I jak się zakończyła?:) az tyle gotowych info na talerzu, wacus, nie dostaniesz wysil sie Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:20 scoutek napisała: > kubala11 napisał: > > I jak się zakończyła?:) > > az tyle gotowych info na talerzu, wacus, nie dostaniesz > wysil sie No wiesz co? Ja do Ciebie z gałązką oliwną, a Ty taka oschła s'Kotku.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:56 > ale gdyby to nawet byl Jerzy Urban to jakos nie zauwazylam by wyladowal w sadzi > e Po co robic reklame darmowa? Naklad szmatlawca co sie "Nie" nazywa spada i spada i spada... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:01 pla_cebo napisała: > Po co robic reklame darmowa? tak se to tlumacz Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:08 scoutek napisała: > pla_cebo napisała: > > Po co robic reklame darmowa? > > tak se to tlumacz Tlumacze sobie tak, ze czlowiek ktory uczestniczyl w systemie ktory rzeczywiscie inwigilowal wszystko i wszystkich nie jest zadnym autorytetem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:15 pla_cebo napisała: > Tlumacze sobie tak, ze czlowiek ktory uczestniczyl w systemie ktory > rzeczywiscie inwigilowal wszystko i wszystkich nie jest zadnym > autorytetem:))) paradoksalnie Urban teraz musi byc wiarygodny w swojej gazecie, bo by go zjedli na sniadanie (a to co o nim mysle prywatnie nie nadaje sie do publikacji) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:22 > paradoksalnie Urban teraz musi byc wiarygodny Paradksalnie on juz nigdy nie bedzie wiarygodny:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:40 scoutek napisała: > najbardziej zafascynowal mnie fakt przejscia Plazynskiego z PO do PiS To musieli go juz podsluchiwac przed 2005 roku. Te Kaczory sa naprawde skuteczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:48 Posłuchaj, placebo. Może i uda ci się wykończyć Polskę i jej niezależne myślenie. Może te twoje Kaczory swoją skuecznością mafijną przerobią Polaków na gó...o, zmuszając ich do opłacania tej mafii. Ale pamiętaj o jednym: w momencie, kiedy mi groziłaś konsekwencjami za moje posty zamieniłaś się w zwyczajną swołocz polską. Jesteś niegodna bycia Polką. Jesteś zwyczajnym kaczym gów..m. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 09:54 Misiu kto by ci grozil i sie toba przejmowal? Zobacz lepiej sondaz warszawski. Na pis chca glosowac przedsiebiorcy. Czyzby mnieli dosyc koalcji lid-po w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:10 Jesteś dobrze wytrenowana. Nie wiem, czy cię pocieszę, Kaczory przegrają te wybory. A ty po prostu: dalej będziesz się pętać. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:12 Nie wiem, czy cię pocieszę, Kaczory > przegrają te wybory. Nowak ci to powiedzial? Ps. Tusk byl dzisiaj bardzo blady rano co zauwazyla Monika Olejnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 10:10 Jeszcze dwa "eseje" Adasia w GW, dwa wywiady drogiego Bronka dla Coriere della Srerra, dwa wyklady Rolexandra dla studentow i 200 nowych watkow haena i pis bedzie mial 60%:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 05.10.07, 11:32 Dzisiaj znowu kilka punktow dla pisu: www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4549131.html Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Bedzie pogrom:) 06.10.07, 12:12 Dzisiaj juz 41% wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4553395.html Odpowiedz Link Zgłoś