siedem71 05.10.07, 22:28 Podpisze się ktoś pod tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: Kurski won! 05.10.07, 23:07 Jacek Kur..ski cos takiego napisal? Przeciez Giertych go straszliwie porazil. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Dlaczego won ? 05.10.07, 23:12 marouder napisał: > Kur..ski won Dobry wieczór. czym Ci zawinił brat Jarosława? Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Protestuję 05.10.07, 23:26 marouder napisał: >Szujowaty jest, jakis taki sliski/nt a na czym ta jego śliskość polega? o szujowatości dysput prowadzić nie mam zamiaru jako ,że nikt jak Polacy nie potrafi splugawić własnych świętości. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kur..wski swietosciom, ale pani pojechala, pani... 05.10.07, 23:31 ...Manstyso, hehe:) Sliskosc tego czlowieka, nieco ode mnie tylko mlodszego polega na probie dostosowywania sie do kazdego prawie srodowiska, w jakim sie znajduje. Czyni to przy tym nieumiejetnie, zanim zdobedzie zaufanie, juz mruga oczkiem, ze niby my tu zgrani kompanionowie itd. Przy tym jest osoba o nieuwewnetrznionym, moze niespojnym systemie wartosci. Raz po raz rozmijaja sie w jego wypadku czyny z deklaracjami. Piers tez potrafi wypiac w oczekiwaniu na medal za nie swoje zaslugi. Mowie pani, sliski szuja po prostu:) mahabone napisała: > a na czym ta jego śliskość polega? > o szujowatości dysput prowadzić nie mam zamiaru jako ,że nikt jak > Polacy nie potrafi splugawić własnych świętości. > > Odpowiedz Link Zgłoś
berevelly Wzywam Cię Mahabone 05.10.07, 23:54 Mahabone, co Cię wstrzymuje, byś coś z tym zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone a cóż to za nick pospolity 06.10.07, 00:03 który wydaje się być dla gawiedzi tajemniczym? Odpowiedz Link Zgłoś
berevelly Re: Mahabone, chcesz zostać myszą ? 06.10.07, 00:08 Przecież nie możesz udawać, że jesteś Mantysą. Odpowiedz Link Zgłoś
berevelly Re: a cóż to za nick pospolity 06.10.07, 00:13 Staropolszczyznę do lamusa odłóż. Dbaj o swoje imię, inaczej czeka Cię podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I franka fanka i takie tam..z pol strony musialbym 06.10.07, 00:00 ...wypisywac, nie chce mi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tez.slyszalam sus15? dlaczego Ziemia Matka takie 06.10.07, 00:03 guano elperackie jeszcze nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Czy dalej towarzysz Kurski chwali się swoim 05.10.07, 23:09 napletkiem na spotkaniach partyjnych? Czy może towarzyszka Szczypińska opowiedzieć jaki ma napletek? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kurski won! 05.10.07, 23:35 Ja się podpisuję i bardzo mi wstyd, że takie cUsiś ulęgło się w moim mieście. Cóż, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Panie H., czy moglby pan zatelefonowac do K... 06.10.07, 00:27 ...i dac nam znac, co i jak? D. panu zostawila numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kurski won! 06.10.07, 02:49 pl.youtube.com/watch?v=IoptCA6jRag Odpowiedz Link Zgłoś