bu2m 07.10.07, 10:56 Niezłe pranie mózgu musiał przejść pan Cezary wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4554302.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Ręce mi opadły :( 07.10.07, 10:58 Za wszystko odpowiedzialny jest Michnik, nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Ręce mi opadły :( 07.10.07, 11:02 Ten człowiek jest niepoważny, czytałem z nim 100-stronicowy wywiad w Krytyce Politycznej... Jakaś dziwna nienawiść do Michnika, rzeczywiście - obsesja, a jednocześnie nic złego nie widzi w swojej agresji i karierze pampersa... a teraz jeszcze usłyszałem, że powiedział coś wyjątkowo sku..elskiego pielęgniarkach gdy te protestowały... przecież to 0 jest. Odpowiedz Link Zgłoś
trala-lala Większość oszołomów ma traumę na punkcie Michnika 07.10.07, 11:11 A już zwłaszcza niespełnieni dziennikarze. Zachowują się jak chrome baletnice obwiniające primabalerinę, ze uniemożliwia im zrobienie kariery. Żałosne kreatury. Nieudacznicy pełni frustracji i nienawiści :( BTW. Czasem podejrzewam, że częśc z tych debili leczy swoje kompleksy na FK. Taki Homoś czy Frau mogliby swoje banialuki śmiało publikować w ND albo innym szmatławcu Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Ręce mi opadły :( 07.10.07, 11:28 grunt to rzeczowy kontrargument ;) A zdaje się że swego czasu pan a.adas opisał taką chorobę, której głównyym objawem jest dopatrywanie się wszędzie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Na punkcie Michnika 07.10.07, 11:35 Cezary ma największą obsesję ze wszystkich razów i semek. Odpowiedz Link Zgłoś