haen1950 11.10.07, 11:47 Czego to z człowiekiem nie wyprawia nalewka na chininie? Każdą indonezyjską zarazę wyleczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 11:49 Jak to w chorobie - raz lepiej, raz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj jesteś pewien 11.10.07, 11:51 bi.gazeta.pl/im/2/4558/z4558012X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: jesteś pewien 11.10.07, 11:55 Kaczynski na tym nowym zdjeciu paszportowym to zapelnia pewnie cale zdjecie bo oczka musza byc na pewnej wysokosci i wielkosc od brody do czubka glowy. Cala szerokosc zdjecia bez uszu? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To zdjęcie jakiegoś paskudnego oligarchy 11.10.07, 12:00 zapijaczony_ryj napisał: > bi.gazeta.pl/im/2/4558/z4558012X.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: To zdjęcie jakiegoś paskudnego oligarchy 11.10.07, 12:03 W Gwiezdnych Wojnach byl taki zapasiony, podobny oligarcha - Jabadaba cycos! Odpowiedz Link Zgłoś
chateau A z takim 11.10.07, 12:03 oligarchą trzeba twardo a nie cackać się z pulardą :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:07 Czy dogadał się z Kaczyńskim , że obaj się będą migać od debaty z Tuskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:19 Oluś raczej nie może. Musi ratować resztki swego image. To ostatnia okazja, żeby jeszcze raz błysnąć. To może być o wiele ciekawsze od pyskówki Tuska z Kaczorem. Bo prawdę mówiąc, Kaczor tępy jest. Klepie swoją mantrę jak Lepper. Czasem tylko coś dorzuci, cyfry, cytacik, żeby intelektualnie było. Po jutrzejszej debacie spodziewam się tylko wdeptania Kaczora przez Tuska w ziemię. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:22 haen1950 napisał: > Oluś raczej nie może. Musi ratować resztki swego image. To ostatnia > okazja, żeby jeszcze raz błysnąć. To może być o wiele ciekawsze od > pyskówki Tuska z Kaczorem. > > Bo prawdę mówiąc, Kaczor tępy jest. Klepie swoją mantrę jak Lepper. > Czasem tylko coś dorzuci, cyfry, cytacik, żeby intelektualnie było. > > Po jutrzejszej debacie spodziewam się tylko wdeptania Kaczora przez > Tuska w ziemię. Nic więcej. Kaczynski moze w desperacji odczytac jakies oswiadczenie i uciec cieknac z lewej nogawki. Tusk wtedy spoooooookojnie ..... Dhrodzy Panstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:36 Róznica między Olkiem,a np.Tuskiem jest taka,że to co Tuska zabiłoby na miejscu, od Olka się odbija. Po jutrzejszej debacie spodziewam się,że wszyscy,którzy jeszcze istnieją w nieświadomości, zobaczą czym jest POPiS - kłótnią,nieudolnością, niekomeptencją,dziecinadą i kpiną z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:43 Oczywiście. Dlatego żadnego POPISu z Kaczorami nie będzie. Z prądem płyną tylko martwe ryby - powiedział Pawlak. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:56 Skonsultuj się z centralą :) - Tusk, a dziś Męzydło mówią coś zupełnie innego. A na urlopie, ale ciągle w grze, jest jeszcze proPOPISman -Rokita. Pawlak jeszcze niedawno proponował PPP - POPiSPSL. Uważasz,że ktoś kto chce odsunąć PiS od władzy, i ma dwie szare komórki na chodzie, będzie głosował, po takich deklaracjach - na PO i ryzykował dopuszczenie PiSujów do stołków, restaurację AWSUW ? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 14:14 > Oczywiście. Dlatego żadnego POPISu z Kaczorami nie będzie. ależ będzie i niektórzy działacze PO już głośno o tym mówią Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 14:45 rewers10 napisał: > > Oczywiście. Dlatego żadnego POPISu z Kaczorami nie będzie. > > ależ będzie i niektórzy działacze PO już głośno o tym mówią > >Jak wygra PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:44 Jarkacz Kaczorowi Donaldowi oka nie wykole.Dwie najsilniejsze partie chcą rządzić wspólnie(POPiS).Chyba bardziej tego chce Platforma,jest już za długo z dala od rządowego cycka.Postawię dolary przeciwko orzechom,że po wyborach będzie PiSPO.Przedwyborcze różnice,to taki pic na wodę,czyli robienie siwego teatralnego dymu.Socjotechnika! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 12:58 "Spod prysznica słychać plusk, to Kaczora kąpie Tusk" (Pudelsi,"Wolność słowa",sprzed paru lat). Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 13:07 W tym kwadracie sejmowym tylko jeden bok się trzyma - PO-PSL. Reszta boków i przekątne wzajemnie się znoszą. W każdej kombinacji. Jedno jest prawie pewne - z bandą Kaczorów tylko druga banda może się dogadać. Mało prawdopodobne, ale tak jest. Kierując się zwykłym rachunkiem prawdopodobieństwa obstawiam po wygranej platformy koalicję PO-LiD-PSL. Tusk jest romantycznym wizjonerem. On na serio zaproponuje Wielką Koalicję. Tylko Kaczory się nie zgodzą, bo będą musieli zgodzić się na komisje, śledztwa, sądy i więzienia. Zostaje PO-LiD-PSL. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 13:28 PO dogadywała się z Kaczorami całkiem dobrze,przez ostatnie 2 lat - stemplowali razem, albo przy neutralności puszczającej oczko PO, co się tylko PiSowi zamarzyło. "Romantycznym wizjonerem", to był Byron, a Tusk jest cynicznym, cholernie nieudolnym, grajkiem politycznym. JUż ja widzę te sądy,wiezienia i śledztwa - nie wiem z kogo sobie jaja robisz : ze mnie, z siebie, czy ze wszystkich wyborców... Ale, dobry żart tynfa wart. PO, nawet rządząc samodzielnie - nikogo nie rozliczy. Nie zależy jej na tym, bo niby dlaczego miałoby ? POPIS - tym bardziej. Jedyną partią, której zależy na rozliczeniu PiSowskich rządów jest LiD. Zaczynam się zastanawiać, czy najlepszym rozwiązaniem nie byłoby, to co Waldiemu tak się marzy : POPiSPSL. Rok-półtora Polska jakoś by przetrwała, a zysk w postaci ostatecznego samozniszczenia AWSUW i, przy okazji, tych pazernych kmieci - bezcenny. Huk z jakim by to wszystko piee..ęęło, byłby czymś wartym usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 14:10 Nic nie poradzę. Masz pisowski ogląd świata. Nie czujesz ludzi, nie odróżniasz łobuzów od przyzwoitych. To twój problem, nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 16:26 Nazywaj sobie jak chcesz - dałem już tyle przykładów na to,że Platforma, to cyniczni karierowicze polityczni, że każdy następny byłby już kopaniem leżącego. Nie, nic co piszę nie jest moim problemem - ja chcę koniecznie,żeby PiS,Ziobro,Kaczyńscy,Dorn,Macierewiecz i ich szajka nie była przy żłobie po wyborach, nie podałbym im nawet palca u nogi. A PO nie dośc,że poważnie rozważa koalicję z tymi burakami,deklaruje się jako współtowarzysz, to jeszcze przez 2 lata z nimi kooperowała przy najbardziej żenujących i szkodliwych akcjach. Pomijam wszystko inne - te dwie rzeczy sprawiają,że dla mnie wyborcy PO, to ludzie tak samo otumanieni jak PiSowscy. Kto tu jest ślepy jak mały krecik ? Ja ? Gdyby Olek albo Borowski powiedzieli,że chętnie wejdą w koalicję z PiSem, to bym 21 głosował na Partię Kobiet. A ty, mimo,że PiS obrzucasz najgorszymi kalumniami, nawet się nie zająkniesz,że twoja partia opowiada,że z chęcią POPIS założy. Na empiryczne dowody współpracy PO z PiS przez ostatnie 2 lata - nie odpowiadasz, w ogóle głuchy na to jestes. I ty mi mówisz o "pisowskim oglądzie świata", o "przyzwoitości" ? :) Twoja partia sika ci w twarz, a ty mówisz,że deszcz pada - przykro mi, ale tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 16:32 To zorbe lepiej zatańcz, a nie pieprz Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 16:50 Tobie się wszystko kojarzy - najpierw "q...", teraz "pieprz"... Rozumiem,że jest ci przykro - wszyscy dookoła PO dopingują, zachowują polityczną poprawność mówiąc o jej wyczynach, pełna dyplomacja i kunktatorstwo, a tutaj nagle ktoś próbuje wmawiac,że czarne nie jest białe, a białe nie jest czarne, podczas gdy wy wiecie na 100 %,że białe jest czarne, a czarne białe. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 16:33 Nie PiS tylko Katschorenhaus, bandę Kaczorów. Nie wciskaj ludziom kitu w żywe oczy. Ja obserwuję ludzi i pożytek z ich pracy, ty wroga i sposób na niego. Nie będzie żadnej koalicji z bandą Kaczorów, zapamiętaj to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 16:56 Jeśli chcesz powiedzieć,że PO chce POPiSu,ale bez Kaczyńskiego,i uważasz,że to realne i możliwe,to masz za durnia nie tylko mnie,ale i siebie i tych, którzy to czytają. "Pożytek z pracy" - czyjej ? Państwa z PO ? Przecież wy nic nie zrobiliście przez te 6 lat,poza pouczaniem wszystkich dookoła, mówieniem,ze wy byście wszystko lepiej zrobili i w ogóle bez was nie ma Polski. "Nie będzie żadnej koalicji z bandą Kaczorów" - co ty powiesz,a Donald i Męzydło mówią,ze będzie; że nie będzie, to mówią tylko LiDowcy. Powiedz mi, bom ciekaw - jak to jest, tańczyć tak jak szefostwo partii zagra ? To musi być jazda - ciągle ustawiać swoje poglądy podług tego co danego dnia powie Tusk... :))) Twoi mentalni bracia z PiSu, robią to samo, tylko,że oni nasłuchują Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 13:13 grek.grek napisał: > "Spod prysznica słychać plusk, to Kaczora kąpie Tusk" (Pudelsi,"Wolność słowa", > sprzed paru lat). > > Były sobie kaczki dwie,obie głupie z Kaczorem Donaldem w tle.Też durnym z wytrzeszcz oczu chmurnym.(Animals?) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 13:01 Standarty polityczne a la Kwach i a la LiD. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 13:28 Twoje standarTy jezykowe są nie tyle przykre, co żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 13:36 PO-amantes,amentes!(z rozumu obrani). Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 14:44 Strach myśleć co by było gdyby został sekretarzem generalnym ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 15:55 W ONZ nic by się nie stało. Najwyżej na mównicę by nie wpuścili. Mają tam surowe przepisy bezpieczeństwa wewnętrznego. Ale mówiło się o sekretarzu generalnym NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oluś szybko wyzdrowiał 11.10.07, 16:29 Byłby to zaszczyt dla Polski. Wyobrażasz sobie Tuska albo Kaczyńskiego,że już o innych nie wspomnę, choćby wymienianych w gronie kandydatów na takie stanowisko ? Wyobrażasz sobie Tuska,Kaczyńskiego,że już o innych nie wspomnę, o ktorych Washington Post pisze,że nalezy im się pokojowa nagroda Nobla ? Wyobrażasz sobie Tuska,Kaczyńskiego,że już o innych nie wspomnę, honorowanych nagrodą dla europejskiego męża stanu ? Bo ja NIE. Odpowiedz Link Zgłoś