prawie_magister 13.10.07, 09:56 a Tuskopodobne będą sie pasły na oślej łączce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warczacy_z_wilkami Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:00 PiS wygra jak będziemy wybierać najbardziej żałosny i żenujący rząd w historii Polski Odpowiedz Link Zgłoś
pisam Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:06 Za pomocą służb specjalnych, sądów i prokuratorów??? Sorry, ale ja chce normalnego kraju a nie powtórzenia rok 1933 w sąsiednim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:04 PiS wygra tak samo, jak wczoraj w debacie kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:08 PSL wygra. Pozostanie na scenie i to jako najbardziej pożądany koalicjant. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:16 wariant_b napisał: > PSL wygra. > Pozostanie na scenie i to jako najbardziej pożądany koalicjant. --- To taka dziwka, która da liberałom, komuchom, chciała dać PiSowi ale bez jednoczesnego udziału konkurencyjnej Chamobrony. Da każdemu :-) Czym te stare postkomuchy budzą twoje pożądanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: A co sądzi o tym GW? 13.10.07, 10:19 serwisy.gazeta.pl/wybory2007/0,85056.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:39 a pis wygra mimo że warczący będą warczeć, tańczący na grobach będą tańczyć itp. itp Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: PiS wygra ! 13.10.07, 10:54 Wygra, tak jak wasz fuehrer, który wczoraj zwołał konferencję po debacie, żeby poinformować, że ją wygrał. Od żłoba zostaniecie odpędzeni, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: PiS wygra ! 13.10.07, 11:09 Polska przegra , niezdecydowani moga zaczac pakowac walizki , na wyjazd do krajow liberalnych zgnilego kapitalizmu ;) w kraju zostana ludzie ,ktorym nie wystarczylo dwa lata lustracji i pieprzenia o ukladach i szarych sieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: PiS wygra ! 13.10.07, 11:16 nautilus.pompilius napisał: > Wygra, tak jak wasz fuehrer, ------------- Widzisz, kaczor Donald nie jest moim fuehrerem. Ja mam normalnego premiera Kaczyńskiego. A co do żłoba czy raczej koryta.... Przy korycie są równi i równiejsi a kaczor donald maluśki.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiko.o Re: PiS wygra ! 13.10.07, 11:47 PiS ma ideę a pltforma tylko chuć na władzę Odpowiedz Link Zgłoś