al.1 03.02.10, 06:57 Bladym świtem piszę z nudów Choć nie będzie z tego cudów Na twórczość jest dobra nuda Jak się nudzisz, to pisz cuda Każdy w to uwierzyć musi Jeśli w sobie nudę zdusi Nudę najlepiej zanudzić To nie będzie ci marudzić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Nuda 03.02.10, 12:43 Mój kot z nudów dziś wariuje taśmę spod drzwi wydłubuje co uszczelki pełni rolę ukróciłam te swawole więc legł sobie na kanapie i znudzony smacznie chrapie. Odpowiedz Link
pluskotka Re: Nuda 03.02.10, 14:07 A ja niestety nie mam kota, i siedzę w domu jak ta sierota. Właśnie obiad ugotowałam, pomidorową z ryżem zaserwowałam. Bo gdy rodzina w pracy i szkole, ja kuchenne uprawiam swawole. Mówię na siebie rodziny żywicielka, póki żyją, jeszcze nie trucicielka. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Nuda 03.02.10, 14:52 Ja też w domu urzęduję sama sobie dziś gotuję danie chińskie przyrządziłam makaronik w to wrzuciłam oczywiście ten sojowy bo go lubię i jest zdrowy. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Nuda 03.02.10, 15:48 Ryż to produkt wschodni, chiński Polski rarytas to paprykarz szczeciński Jak Pluskota prawo karne dyplomem wylata Może producenta za ten ów rarytas Wsadzi na trzy lata. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Nuda 03.02.10, 16:02 Ja paprykarz szczeciński kupuję czasami kojarzy się z młodością oraz ze studiami. Odpowiedz Link
pluskotka Re: Nuda 03.02.10, 19:50 Pluskotka nie będzie na szczęście prawniczką, i paprykarzu szczecińskiego przeciwniczką. Bo mnie wskazane być administratywistą, co jak widzę dla niewielu jest sprawą oczywistą. I mam ty na myśli taką jedną panią, co Beata Kempa wołają na nią. Odpowiedz Link
azaheca Re: Nuda 10.02.10, 00:40 A ja z nudów grywam w kulki piwo piję,kopcę lulki kawę żłopię cały dzień to frustracja? bardziej leń..;P Odpowiedz Link
alice0553 Re: Nuda 15.02.10, 23:31 Nie ma tutaj z kim pogadać więc dobranoc,będę spadać. Odpowiedz Link
azaheca Re: Nuda 16.02.10, 00:15 Minął szewski poniedziałek więc napiszę tu kawałek olimpiada wszystkich trzyma a poza tym śnieg i zima daje nastrój minorowy więc ucichły tu rozmowy... Odpowiedz Link
scand Re: Nuda 17.02.10, 13:48 Snieg jest piękny cóż za zima biel ta ducha nam rozwija gdyż te białe krajobrazy oczyszczają z telezdarzeń. Odpowiedz Link
al.1 Re: Nuda 19.02.10, 20:11 W zimie najgorsze są gołoledzie Po gołoledzi twe auto jedzie Tak bez kontroli i cię zaboli Gdy ktoś w twoje auto przy...rdoli I upierdliwe jest szyb skrobanie Oraz szyby tylnej rozmrażanie Odpowiedz Link
azaheca Re: Nuda 19.02.10, 20:54 W zimie najgorsze jednak są sople bo chevrolety ,skody i ople od nich ciężko obrywają a śnieg z dachu gdy zrzucają to dosięga old's mobila wystarczyła krótka chwila... już po szybie,straszna strata bo to antyk,koniec świata! Odpowiedz Link
al.1 Re: Nuda 26.03.10, 23:00 Nuda cię opanowała? I w tej nudzie siedzisz cała? Nie wiesz czym tu się rozerwać? Możesz ze śmiechu popękać Nie oglądaj więc horroru Odwiedź Muzeum Humoru Odpowiedz Link