czarny.dziobak 14.10.07, 19:44 ode mnie piosenka "Ta ostatnia niedxziela" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 19:55 Kapela:Trzeci oddech kaczuchy-Ostatni walc! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Przeproście i Spie...cie 14.10.07, 19:55 Jedyna dedykacja jaką mam dla tej pisbolszewickiej hołoty... Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Przeproście i Spie...cie 14.10.07, 19:59 zostawcie Fotygę i jej „yp yp” z wytrzeszczem. To lepsze niż Jaś Fasola Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wszystkiego naj i Pis ich 14.10.07, 20:02 revelstein.blox.pl/2007/10/627-seksdebata.html Odpowiedz Link Zgłoś
babilon6661 Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:20 w mogile ciemnej Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja Idź i nie wracaj... 14.10.07, 20:21 Upływa szybko życie, Jak potok płynie czas, Za tydzień, za małą chwilę Pisu nie będzie wśród nas Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:28 Nareszcie won w ......... i niech te 2 lata znikną z mej pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
babilon6661 Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:46 Idź precz! Na nocniczek Mama da ci possać cycek Masz tu gotówkę Leć po ciężarówkę I pakuj jak leci, bo ty kochasz te rzeczy, Ach bierz bez skrupułów Lecz zostaw mi ściany, przytrzymam się muru, Gdy będę pijany Idź precz fragment piosenki Pefect- idź precz Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:32 My ze spalonych WSI,my z głodujących miast,za znój,za krew(Blidy),za 2 lata łez,już zemsty nadszedł czas.Więc zarepetuj strzelbę i w kaczy kuper mierz,za znój etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:37 440417mz napisał: > My ze spalonych WSI,my z głodujących miast,za znój,za krew (Blidy),za 2 lata > łez,już zemsty nadszedł czas.Więc zarepetuj strzelbę i w kaczy kuper mierz,za > znój etc.... jesteś pewien że nie w PO , CHCESZ MIERZYĆ? OJ ŻEBY CIĘ TYLKO ZA TEN WPIS Z PISU NIE WYWALILI. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:43 Będę strzelał z dubeltówki-gwintówki do głupich makówek z Platformy jak narysują grubą kreskę Ziobrowatym kaczorom.POPiS no pasaran!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:02 440417mz napisał: > Będę strzelał z dubeltówki-gwintówki do głupich makówek z Platformy jak narysuj > ą > grubą kreskę Ziobrowatym kaczorom.POPiS no pasaran!! Pasaran jak wygra twój PiS PIZDZIELCU. a tobie nie muszę niczego udowadniac zasrany pizdzielcu , tylko czekasz az cos napisze na pis żeby twoi pisowcy idole mnie dalej przesladowali".Spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:05 Ty naprawdę nie czytasz, cassidy:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:06 Cassidy stultus stulta loquitur. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:10 Stultum facit fortuna, quem perdere vult. Ale juz więcej nie bedę się wypowiadac za Ciebie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:22 Danke za pomoc!Ale Cassidy to Sorceress,Znam to w innej wersji:Quod vult perdere Jupiter dementat prius.Inspitientis est in errore perseverare. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:37 won lewacki pizdzielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:38 ee POfurio, w trans wpadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:40 moher.rycha.pl napisała: > ee POfurio, w trans wpadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:40 moher.rycha.pl napisała: > ee POfurio, w trans wpadasz? won bolszewicka pisdo Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:41 Chyba zacznę ją cytowac. Jest lepsza niż kiko:) cassidy_i napisała: > moher.rycha.pl napisała: > > > ee POfurio, w trans wpadasz? > > won bolszewicka pisdo Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:43 jdbad napisała: > Chyba zacznę ją cytowac. Jest lepsza niż kiko:) > cassidy_i napisała: > > > moher.rycha.pl napisała: > > > > > ee POfurio, w trans wpadasz? > > > > won bolszewicka pisdo > Lepiej wspieraj swoich sojuzkich pisdackich braci w atakach na mnie. Przecież NIGDY NIC DLA INNYCH NIGDY NIE ZROBILI POZA PI..LENIEM NA FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:45 O rany!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:45 POfuria na glowke kiko.o POpapranstwem bije?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:42 no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:44 moher.rycha.pl napisała: > no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) > > kTORY TO TWOJ NICK biomum ? 45? Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:47 no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) a-siek mowi ci cos? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:48 moher.rycha.pl napisała: > no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) > a-siek mowi ci cos? tak.biomum też. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:50 no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) a-siek mowi ci cos? a asienka32, twoja ukochana PiSdzienka POpaprancze? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:52 moher.rycha.pl napisała: > no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) > a-siek mowi ci cos? > a asienka32, twoja ukochana PiSdzienka POpaprancze? > > Lecz się wariatko. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:55 no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) a-siek mowi ci cos? a asienka32, twoja ukochana PiSdzienka POpaprancze? > Lecz się wariatko. tak do 32pisdzienki? no wiesz POfurio, ona cie tak wielbi i POwaza:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:58 moher.rycha.pl napisała: > no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) > a-siek mowi ci cos? > a asienka32, twoja ukochana PiSdzienka POpaprancze? > > Lecz się wariatko. > > tak do 32pisdzienki? > no wiesz POfurio, ona cie tak wielbi i POwaza:-)) > > Cieszę się choc jej nie znam. Masz biomum schizofrenie paranoidalną? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:03 cassidy to taka kikusia tylko tamta pisdziacka,a ta Peolubna. język ten sam. dwie furiatki na forum juz mamy Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:04 ariadna-enta napisała: > cassidy to taka kikusia > tylko tamta pisdziacka,a ta Peolubna. > język ten sam. > > dwie furiatki na forum juz mamy ZATROSZCIE SIE LEPIEJ O TE SWOJĄ , BO CHORA NA GŁOWĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:06 JEŻELI MASZ NA MYŚI TEGO KOGOŚ CO JA TO JEST W DOKONAŁYM ZDROWIU:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:08 jdbad napisała: > JEŻELI MASZ NA MYŚI TEGO KOGOŚ CO JA TO JEST W DOKONAŁYM ZDROWIU:))) Widać.n/t. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:09 Szekspir miałby cos na ten temat do powiedzenia, ale nie żyje:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:15 Mam propozycję:wyjdzcie z mojego życia z buciorami, komputera itd. Poprostu zapomnijcie o moim istnieniu i przestańcie mi na każdym kroku udowadnić że niczym sie nie róznicie od pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:17 Ależ moja droga. Bardzo chętnie. Czy to ja zaczęłam? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:11 Cassidy reaguje jak hiszpańska krowa z gąbczastym mózgiem na muletę! Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:13 > Cassidy reaguje jak hiszpańska krowa z gąbczastym mózgiem na muletę! POwariatka znaczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:18 440417mz napisał: > Cassidy reaguje jak hiszpańska krowa z gąbczastym mózgiem na muletę! prymitywny cwoku na wasze denne zaczepki nie powinnam odpowiadać. A z równowagi mnie nie wyprowadzicie , nie uda wam sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:19 Już się udało:( cassidy_i napisała: A z równowagi mnie nie wyprowadzicie , nie uda wam sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:21 Już się udało:( :-) nie trzeba bylo POfuriatce uswiadamiac, jeszcze PO kilka obrotow i biala goraczka pewna i na pol roku spokoj na FK:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:29 moher.rycha.pl napisała: > Już się udało:( :-) > nie trzeba bylo POfuriatce uswiadamiac, jeszcze PO kilka obrotow i > biala goraczka pewna i na pol roku spokoj na FK:-)) Coż za LiDowska , elitarna tolerancja, ha ha ha. Co ci sie udało biomum ? Udało ci się pokazac ze cierpisz na chorobę wściekłej krowy? a może to filipinski wirus , jakas mutacja? Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:34 no to PO kilka obrotow jeszcze?-))) POfuriatko, co POwiesz na - donek mial malego fiutka za konkurenta? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:47 jdbad napisała: > Już się udało:( > cassidy_i napisała: A z równowagi mnie nie wyprowadzicie , nie uda > wam sie to. > > Co się udało? ŻE POKAZALISCIE ŻE LiD=PiS? To wiem nie od dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:05 > dwie furiatki na forum juz mamy Jedna PO druga PiS ??:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:04 cassidy_i napisała: > moher.rycha.pl napisała: > > > no to zaczynamy POidiotko, POfurio, POpaprana fanko PO:-)))))) > > a-siek mowi ci cos? > > a asienka32, twoja ukochana PiSdzienka POpaprancze? > > > Lecz się wariatko. > > > > tak do 32pisdzienki? > > no wiesz POfurio, ona cie tak wielbi i POwaza:-)) > Cieszę się choc jej nie znam. tez sie ciesze POpaprane:-) milo bylo POczytac wasze PO dziobach naparzanie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:06 SKORO NIE MASZ NIC INNEGO DO CZYTANIA, HA HA HA... Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:10 ha ha ha wydalas z ciebie POpaprana? o, moze nie do reszty jestes POwalona jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:39 No pięknie. A niedawno miałas do lewicowców pretensje, ze są niekulturalni:( Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:41 jdbad napisała: > No pięknie. A niedawno miałas do lewicowców pretensje, ze są > niekulturalni:( > przed bolszewią trzeba sie bronić.Złaszcza pisdacką. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:44 hey POwiaczko nieboraczko, POfurii ochloniesz?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:47 moher.rycha.pl napisała: > hey POwiaczko nieboraczko, POfurii ochloniesz?;)))) he he he bomum nie ma odwagi pod nickiem szeptana propaganda tak ludzi atakować. To ty jestes furiatka jak corunia Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:48 PObanale, POkretynko, POsrana PO uszy jestes:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:51 moher.rycha.pl napisała: > PObanale, POkretynko, POsrana PO uszy jestes:-)))) Ulżyj sobie biomum , zebys sie jutro w pracy nie posiusiała w majty. Musisz biedaczko nicki zmieniac zeby mi ublizac , a pod innymi wykazac elokwencja manipulatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:56 PObanale, POkretynko, POsrana PO uszy jestes:-)))) PObudzona PO przejsciach ze starym ktory cie dosyc mial?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:00 moher.rycha.pl napisała: > PObanale, POkretynko, POsrana PO uszy jestes:-)))) > PObudzona PO przejsciach ze starym ktory cie dosyc mial?;-) > Gdyby miał mnie dośc kretynko to by codziennie do mnie nie pisał i nie dzwonił i nie prosił zebym wróciła. ps. lecz się nieszczęsliwa kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:03 cassidy_i napisała: > PObanale, POkretynko, POsrana PO uszy jestes:-)))) > PObudzona PO przejsciach ze starym ktory cie dosyc mial?;-) > Gdyby miał mnie dośc kretynko to by codziennie do mnie nie pisał i > nie dzwonił i nie prosił zebym wróciła. > ps. lecz się nieszczęsliwa kobieto i co, ile lat POwraca i POwrocic POcie nieboze nie moze?:_)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:09 nic ci do tego furiatko. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:12 alez dlaczego POwariatko, sama z buciorami wlazilas innym kobietom w ich prywatne sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:17 Cassidy to jest tak naprawdę Safona,dlatego wyciepli ją z roboty w przedszkolu.A w Hiszpanii,w Pampelunie zbiera pomidory.Z jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:24 > Cassidy ..w Pampelunie zbiera pomidory....Z jezdni. aha, stad POchylona nad miare:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:36 moher.rycha.pl napisała: > alez dlaczego POwariatko, sama z buciorami wlazilas innym kobietom > w ich prywatne sprawy? Co ty pieprzysz dewoto? To ty sie w moje zycie wpie..sz od tygodni i jeszcze wymyslasz idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:39 alez dlaczego POwariatko, sama z buciorami wlazilas innym kobietom w ich prywatne sprawy? POnowna amnezja? PO czy przed nastepna furia?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:49 moher.rycha.pl napisała: > alez dlaczego POwariatko, sama z buciorami wlazilas innym kobietom > w ich prywatne sprawy? > > POnowna amnezja? PO czy przed nastepna furia?;))) > Tak amnezja. Udowodnij swoje kłamstwa i nie przypisuj mnie swoich własnych przywar. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:58 dlaczego POwariatko, sama z buciorami wlazilas innym kobietom w ich prywatne sprawy? POnowna amnezja? PO czy przed nastepna furia?;))) > Tak amnezja. PO ktorym nawrocie furii? POwiaczko tymczasem, na POdrygi przy nastepnej okazji zapraszam?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:57 Nie wiem czy pani droga pani przystoi taki język , zważywszy na zajmowane stanowisko. Nie ładnie oczerniac innych. Udowodnij swoje klamstwo zamiast mnie wycinać. I powiedz na co cierpisz , że sprawia ci przyjemnośc atakowanie mnie. Cos ci zrobilam?Na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:59 z kim piszesz furiatko?':-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:13 cassidy może setkę strzelisz na ukojenie nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:15 POomoze POfuriatce 1 setka? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:20 moher.rycha.pl napisała: > POomoze POfuriatce 1 setka? Owszem,ale cykuty. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:40 > Owszem,ale cykuty. cykute na starosc POwariatce, na razie niech nas bawi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:50 ariadna-enta napisała: > cassidy może setkę strzelisz na ukojenie nerwów. Nie strzelam setek. Nie jestem z lid. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:50 a z moimi nerami wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:58 cassidy_i napisała: > a z moimi nerwami wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 20:52 Boze,gdybym tylko mogla napisac!Jakiez to wszystko obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 Re: przeproscie i s p i e r d a l aj c i e:)) 14.10.07, 21:09 i NIGDY nie wracajcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: przeproscie i s p i e r d a l aj c i e:)) 14.10.07, 22:43 > i NIGDY nie wracajcie!!!! chyba ze na ksiezyc? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: przeproscie i spie..jcie:)) 14.10.07, 21:10 po kaczych dwoch latach rzadow zostaje becikowe :o PIS kieruje swe kroki w kierunku smietnika historii, Kto nie dotrzymuje ze swych obietnic wyborczych , oszukuje ludzi i lze .....tego narod wyrzyga . Odpowiedz Link Zgłoś
prokto A ja dedykuję PISowi sondaże z 2005 roku 14.10.07, 21:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70504998 Odpowiedz Link Zgłoś
prokto dla ciebie i tobie podobnych 14.10.07, 21:12 ------------------------------------------------ ............../´—/)............(\—`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´—/..../´—\............./—`\....\—`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\ (.(....(....(..../.)...)...(..(..\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Pokaż linie papilarne... 14.10.07, 21:24 prokto napisała: > > ------------------------------------------------ > ............../´—/)............(\—`\ > ............/....//..............\\....\ > .........../....//................\\....\ > ...../´—/..../´—\............./—`\....\—`\ > .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\ > (.(....(....(..../.)...)...(..(..\....)....)....).) > .\................\/.../....\...\/................/ > ..\................. /........\................../ > ....\..............(............)............../ Od tego rysowania i onanizowania zapewne masz zanik... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:11 Dla Szczypińskiej i Putry Z IV klasy: "Wszystko w życiu ma swój kres..." Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:23 pl.youtube.com/watch?v=i_-T9QrO6_I Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:25 idzcie w pokoju w PISdu Odpowiedz Link Zgłoś
marekbp1 Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:28 Jechal was pies i male pieski tez... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:29 Umrze Jarkacz i będzie leżał w urnie,jak wcześniej go dopadną,będzie siedział w tiurmie.Wybór należy do ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:31 zdechl yareczek zdechl, wsadzili mu mech, przysypali piaskiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:53 "Na pożegnanie wszyscy razem." oczywiscie z pijanymi nie tańczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 21:55 21 X wieczorem zwyczajnie tak: www.youtube.com/watch?v=E4xeaDWQZm0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
eurokicior Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 22:59 ode mnie piosenka dr Hakenbusha "Idź w ch..." Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 23:01 > ode mnie piosenka dr Hakenbusha "Idź w ch..." skocz.pl/natroniehooj Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 23:04 eurokicior napisał: > ode mnie piosenka dr Hakenbusha "Idź w ch..." pl.youtube.com/watch?v=19EL0ympmTs Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 14.10.07, 23:18 pl.youtube.com/watch?v=19EL0ympmTs pl.youtube.com/watch?v=19EL0ympmTs :-))))))))))))))))))))))))))) > eurokicior napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
moher.rycha.pl Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 15.10.07, 00:20 na Dobranoc? "kaczuszko wiesmaki sa tak duze duze duze, a ty masz krotkie nozki.." Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.dziobak Re: Zadedykujcie coś odchodzącemu PiS 15.10.07, 17:00 ostatni poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś