Gość: Chris IP: *.toya.net.pl 21.07.03, 13:11 Po co w ogóle drukować opinię kogoś takiego jak Pineiro; oszusta i przestępcy powiązanego ze służbami specjalnymi? Co to za autorytet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolszewik Politruk Kurczuk uruchomił machine przedwyborczą IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 13:46 Poszły Konie po betonie...Kurczuk wyciąga ze stodoły armaty przedwyborcze.Do tego,żeby je uruchomic jest potrzebny Kwiatkowski lub inny oddany towarzysz z TVP.No Kaczory teraz na Was kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Politruk Kurczuk uruchomił machine przedwybor IP: 212.160.138.* 21.07.03, 18:07 Sam jesteś politruk baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLSZEWIK Re: Politruk Kurczuk uruchomił machine przedwybor IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 18:46 Gość portalu: Wawa napisał(a): > Sam jesteś politruk baranie;SLD podobnie jak inna przestępcza organizacja NSDAP -MUSI BYC ZDELEGALIZOWANA.W SZWAJCARII,NA TAJWANIE,W USA NIE MA KOMUCHÓW I JAKOŚ SOBIE RADZA.W POLSCE PRZESTĘPCZE STUKTURY TO TOWARZYSZE Z PROKURATURY,POLICJI SĄDOWNICTWA,WIĘZIENNICTWA ŁUKASZENKOWSKIEJ TVP I APARATU PARTYJNEGO.NIE BĄDZ BEZPIECZNY POETA PAMIETA SPISANE BEDA CZYNY I DONOSY....OŚLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Politruk Kurczuk uruchomił machine przedwybor IP: *.dsl.support.nl 22.07.03, 07:39 Po latach ciszy SLD uruchamia nagle afere FOZZ w wiadomych celach: inni tez kradli a w Ameryce bija Murzynow. Stara sztuczka zywcem wzieta z dawnych jeszcze stalinowskich lat. Pineiro szmata zezna wszystko co potrzeba.Nikt natomiast nie mowi kto, ile i jak te dlugi zrobil i wykorzystal za czasow przeswietnego 10 mocarstwa w swiecie czyli PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Re: Politruk Kurczuk uruchomił machine przedwybor IP: *.vline.pl 22.07.03, 09:16 Gość portalu: Bolszewik napisał(a): > Poszły Konie po betonie...Kurczuk wyciąga ze stodoły armaty > przedwyborcze.Do tego,żeby je uruchomic jest potrzebny > Kwiatkowski lub inny oddany towarzysz z TVP.No Kaczory teraz na > Was kolej. Ja pamiętam sprawę Telegrafu i zmieszanych w nią Kaczorów Dornów i innych.Naraz ktoś sprawie łeb ukręcił.Opamiętajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Może masz rację Enjo........... IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 09:30 Gość portalu: Enio napisał(a): > Gość portalu: Bolszewik napisał(a): > > > Poszły Konie po betonie...Kurczuk wyciąga ze stodoły armaty > > przedwyborcze.Do tego,żeby je uruchomic jest potrzebny > > Kwiatkowski lub inny oddany towarzysz z TVP.No Kaczory teraz > na > > Was kolej. > > Ja pamiętam sprawę Telegrafu i zmieszanych w nią Kaczorów Dornów > i innych.Naraz ktoś sprawie łeb ukręcił.Opamiętajmy się. Może masz rację Enjo.Dobrze,żeteraz pod władzą SLD prokuratura sie za to zabrała wyrok sądu(który przecieżteżbywa upolityczniony )będzie bardziej wiarygodny niż gdyby ta sprawa rozpatrywana była pod rządami prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.is.pw.edu.pl 21.07.03, 13:48 Jasne - jak donosi na SLD to jest facet wiarygodny, jak na PC to nie! To jest folozofia ludu bożego. Pogratulować. Jak to u nas. Wszyscy kradną, tylko ja jestem czysty! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolszewik poniewaz SLD to org.przestępcza IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 14:01 Gość portalu: sam napisał(a): > Jasne - jak donosi na SLD to jest facet wiarygodny, jak na PC > to nie! To jest folozofia ludu bożego. Pogratulować. Jak to u > nas. Wszyscy kradną, tylko ja jestem czysty! > Pozdrawiam-A TY POSTAWILES NA ZNACZONĄ KARTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Pineiro byl.... IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 21:14 Gość portalu: sam napisał(a): > Jasne - jak donosi na SLD to jest facet wiarygodny, jak na PC > to nie! To jest folozofia ludu bożego. Pogratulować. Jak to u > nas. Wszyscy kradną, tylko ja jestem czysty! > Pozdrawiam Pineiro byl kandydatem na ambasadora lub korespondenta TVP w Wenezueli. Informacja podana wedlug dobrze poinformowanych zrodel w SLD. Przepraszam czy towarzysz reprezentuje szkole wenezuelska czy polnocnokoreanska??? Moje pytanie moze wydaje sie nieco dziwne ale przeciez towarzysz Pinerio jakmi wiadomo reprezentuje doskonala szkole komunizmu wenezuelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Dzięki za Pineirę 21.07.03, 13:49 Dzięki za Pineirę. Zawsze go można w dowolnym momencie wyciągnąć, jak się ma kłopoty. Pineirę i Buzka, to zawsze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Dzięki za Pineirę 21.07.03, 16:23 kataryna.kataryna napisała: > Dzięki za Pineirę. Zawsze go można w dowolnym momencie > wyciągnąć, jak się ma kłopoty. Teraz to proste. SMS-em. Technika opanowana. Ze względu na gardłową sytuację musiał ich dostać chyba z tuzin. Ale chłopina musi się denerwować - tyle przecież od niego zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Albo - albo 21.07.03, 14:03 Kiedy Rywin powiedział, że przychodzi "w imieniu grupy trzymającej władzę" - po łapówkę do Agory - to choć nawet powołana w tym celu Komisja Sejmowa nie znalazła nawet cienia dowodu na to, że taka grupa istnieje - to i tak wszystkie wypowiedzi na tym forum powołują się na to zdanie jako na udowodniony fakt ignorując to, że Rywin jest oskarżony przez Prokuraturę o oszustwa. Ale kiedy oskarżany jest Kaczyński i świadek zeznaje komu, ile i kiedy dał w prezencie z naszych publicznych pieniędzy to oczywiście wszyscy głośno na forum protestują, że świadek jest niewiarygodny. Zdecydujcie się, Forumowicze - albo obaj są wiarygodni, albo żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Albo - albo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 15:45 inaww napisała: > Kiedy Rywin powiedział, że przychodzi "w imieniu grupy > trzymającej władzę" - po łapówkę do Agory - to choć nawet > powołana w tym celu Komisja Sejmowa nie znalazła nawet cienia > dowodu na to, że taka grupa istnieje - to i tak wszystkie > wypowiedzi na tym forum powołują się na to zdanie jako na > udowodniony fakt Po pierwsze lekka przesada z tym cieniem a właściwie jego brakiem, po drugie, bynajmniej nie wszystkie wypowiedzi powołuja się na to zdanie jako na fakt. Zdarzały się już nawet stwierdzenia, że zdanie o grupie tw w ogóle w rozmowie Rywina z Michnikiem nie padło, co wystarczająco podważa trafnośc użycia kwantyfikatora "wszystkie". > ignorując to, że Rywin jest oskarżony przez > Prokuraturę o oszustwa. Jak na razie, Rywinowi postawiono zarzut płatnej protekcji. > Ale kiedy oskarżany jest Kaczyński i > świadek zeznaje komu, ile i kiedy dał w prezencie z naszych > publicznych pieniędzy > to oczywiście wszyscy głośno na forum > protestują, że świadek jest niewiarygodny. Zdecydujcie się, > Forumowicze - albo obaj są wiarygodni, albo żaden. A Ty jak sądzisz - obaj sa wiarygodni, czy żaden? A może tylko Pineiro jest wiarygodny? Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Albo - albo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 16:50 inaww napisała: > Kiedy Rywin powiedział, że przychodzi "w imieniu grupy > trzymającej władzę" - po łapówkę do Agory - to choć nawet > powołana w tym celu Komisja Sejmowa nie znalazła nawet cienia > dowodu na to, że taka grupa istnieje - to i tak wszystkie > wypowiedzi na tym forum powołują się na to zdanie jako na > udowodniony fakt ignorując to, że Rywin jest oskarżony przez > Prokuraturę o oszustwa. Ale kiedy oskarżany jest Kaczyński i > świadek zeznaje komu, ile i kiedy dał w prezencie z naszych > publicznych pieniędzy to oczywiście wszyscy głośno na forum > protestują, że świadek jest niewiarygodny. Zdecydujcie się, > Forumowicze - albo obaj są wiarygodni, albo żaden. No to ja się zdecyduję. Dla mnie wiarygodne są słowa wypowiedziane przez Rywina wówczas, gdy nie wiedział, że jest nagrywany. Niewiarygodny wówczas, gdy próbuje się z tego jakoś wykaraskać. Niewiarygodny natomiast jest świadek taki jak Pineiro. Jeszcze mniej wiarygodne są informacje zamieszczane właśnie w tym momencie, gdy SLD grunt się pali pod nogami, bo jest to taktyka, kiedy złodziej krzyczy: łapaj złodzieja! a taką taktykę często prezentuje Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Albo - albo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 16:59 Gość portalu: pralinka napisał(a): > No to ja się zdecyduję. Dla mnie wiarygodne są słowa wypowiedziane przez Rywina > wówczas, gdy nie wiedział, że jest nagrywany. Niewiarygodny wówczas, gdy próbu > je się z tego jakoś wykaraskać. No co Ty? Rywin wiedział, że jest nagrywany - tylko myślał, że to ścieżka dźwiękowa do jednego z odcinków "Ekstradycji". Ay. > Niewiarygodny natomiast jest świadek taki jak Pineiro. > Jeszcze mniej wiarygodne są informacje zamieszczane właśnie w tym momencie, gdy > SLD grunt się pali pod nogami, bo jest to taktyka, kiedy złodziej krzyczy: łap > aj złodzieja! a taką taktykę często prezentuje Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: 81.21.202.* 21.07.03, 14:04 Gość portalu: Chris napisał(a): > Po co w ogóle drukować opinię kogoś takiego jak Pineiro; Proponujesz cenzurę? smk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.toya.net.pl 21.07.03, 14:49 Gość portalu: smk napisał(a): > Gość portalu: Chris napisał(a): > > > Po co w ogóle drukować opinię kogoś takiego jak Pineiro; > > Proponujesz cenzurę? > napisał smk. SMK JEST GWAŁCICIELEM MAŁYCH DZIECI NA DWORCU CENTRALNYM!!! Widziałem go tam w czerwcu! Czy byłbyś za cenzurą gdyby ktoś chciał umieścić takie zdanie z Twoim imieniem, nazwiskiem i zdjęciem na okładce popularnego tygodnika? Obok wolności słowa jest też odpowiedzialność za słowo! Informacje obiektywnie pozbawione znamion prawdopodobieństwa mogące naruszyć czyjeś prawo powinny być podawane bardzo ostrożnie Tylko tyle i aż tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 14:09 "Masa" cacy, Pineiro be. Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC 21.07.03, 14:12 Pineiro pojawił się dwa lata temu przy okazji wyborów parlamentarnych w celu obsmarowania niebezpiecznych dla LSD przeciwników politycznych. Teraz Pineiro pojawia się, żeby złagodzić trochę skutki afer LSD (bandyckiej ze Starachowic i mataczenia przy ustawie o mediach). Na pierwszy rzut oka jakieś takie wrażenie sprawia Pineiro niesamowicie zakłamanego gościa, ciekawe czy należy do LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.hastrabau.pl 21.07.03, 14:31 Śmieszna historia...akurat w we wspominanym przez Pineiro okresie Glapiński nijak poznać Żemka nie mógł. Ale cóż...jeśli ktoś przyjrzy się, co robił wtedy Glapa, to cała rzecz wyjdzie na jaw..np. sam był kandydatem na wiceszefa NBP! Nie tyle więc koronkowa robota z tymi zeznaniami, ile spruta koronka. A pomyśleć, że to tacy fachowcy ze Służb...cóż panie Miller "tonący brzydko się chwyta".Nb. jak mówią dobrze poinformowane wiewiórki, Pineiro ma w zanadrzu jeszcze kilka innych rewelacji: 1. Wachowski był łącznikiem Wałęsy z FOZZ i kasa popłynęła na wybory Wałęsy 2. Kaczyńscy osobiście pobierali kasę z FOZZ na stworzenie PC, doskonale znajac źródło jej pochodzenia i współpracowaliz b. funkcjonariuszami wywiadu wojskowego 3. Wachowski był też człowiekiem wywiadu o czym doskonale wiedział Wałęsa 4. Na polecenie Wałęsy odmówiono finansowania pieniedzmi FOZZ ROAD a potem Unii Demokratycznej więc Mazowiecki się obraził. Tyle zeznania, które złoży w najbliższym czasie Pineiro. Jak nie wierzycie - zobaczycie sami Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC 22.07.03, 09:29 Gość portalu: Stauffenberg napisał(a): > > 1. Wachowski był łącznikiem Wałęsy z FOZZ i kasa > popłynęła na wybory Wałęsy > 2. Kaczyńscy osobiście pobierali kasę z FOZZ na > stworzenie PC, doskonale znajac źródło jej pochodzenia i > współpracowaliz b. funkcjonariuszami wywiadu wojskowego > 3. Wachowski był też człowiekiem wywiadu o czym doskonale > wiedział Wałęsa > 4. Na polecenie Wałęsy odmówiono finansowania pieniedzmi > FOZZ ROAD a potem Unii Demokratycznej więc Mazowiecki się > obraził. ----------------- Widzę żę masz więcej inforamcji niż Pineiro. Powinneś zgłosic sie na świadka koronnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brian O'Shea Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 20:06 Nie musi należeć. Wystarczy, że był współpracownikiem SB, a tam każdy zna swego. A w cfiężkich sytuacjach wyskakuje jak królik z kapelusza. Zresztą widziałem w TV wypowiedź jednego z oficerów, byłych służb, szantażującego Millera. Jeśli nie znajdzie im pracy, to ... [oni coś wiedzą]. Program nazywał się >Bumerang<. Żemek był współpracownikiem WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:21 dobrze ze pineiro nie powiedział, że kaczynscy byli agentami WSI, Gie W z pewnością dała by to na pierwszą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 15:28 Może to wszystko i pomysłowe, ale niestety Pineiro wykazał się nadgorliwością. Pomysł, żeby Glapiński, doktor ekonomii (aktualnie pracownik Katedry Teorii Systemu Rynkowego SGH) zwracał do kogoś takiego jak Pineiro o wskazanie kandydata na prezesa NBP, nadawałby się na scenariusz dla Barei. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Żemek był kandydatem PC 21.07.03, 15:31 Bo był. Wystarczy go spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Żemek był kandydatem PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 16:50 tony.soprano3 napisał: > Bo był. Wystarczy go spytać. Nie wiem kogo masz na myśli. Żemek na pewno potwierdzi że był kandydatem Glapińskiego, natomiast Bareja niestety nigdy już nie przyzna, że to jego pomysł. Historia z Żemkiem jako kandydatem Glapińskiego na (wice)prezesa NBP pojawiła się już wcześniej - w zeznaniach Lawiny, mianowicie. Prasa o tym pisała, stąd trudno uznać tę wiadomość za rewelację. Natomiast Pineiro, z niewiadomych dla mnie powodów, postanowił rzecz dodatkowo ośmieszyć, sugerując, że to z nim Glapiński konsultował wybór. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Żemek był kandydatem PC 21.07.03, 16:57 Gość portalu: Ayran napisał(a): > tony.soprano3 napisał: > > > Bo był. Wystarczy go spytać. > > Nie wiem kogo masz na myśli. Żemek na pewno potwierdzi że był kandydatem > Glapińskiego, natomiast Bareja niestety nigdy już nie przyzna, że to jego > pomysł. > > Historia z Żemkiem jako kandydatem Glapińskiego na (wice)prezesa NBP pojawiła > się już wcześniej - w zeznaniach Lawiny, mianowicie. Prasa o tym pisała, stąd > trudno uznać tę wiadomość za rewelację. Natomiast Pineiro, z niewiadomych dla > mnie powodów, postanowił rzecz dodatkowo ośmieszyć, sugerując, że to z nim > Glapiński konsultował wybór. > > Ay. > To, że Kaczory kasę skręciły na FOZZ to wie każde dziecko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Żemek był kandydatem PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 17:01 telewizja.trwam napisała: > To, że Kaczory kasę skręciły na FOZZ to wie każde dziecko w Polsce. Zgadza się, każde dziecko wie. Dwa lata temu TVP po kilka razy puszczała to przed i po dobranocce. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan A min. Macieja Zalewskiego z PC pamietacie ? :))) IP: *.multicon.pl 21.07.03, 18:06 Tez byl czysty jak lelija , tylko Temida jakos ukrzywdzila jego. Pamietacie za co zostal tak ukrzywdzony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk czy sldupowska/psl TVP jest gwarancja prawdomownosci? IP: *.twcny.rr.com 21.07.03, 18:09 od kiedy to ludzie w PL wierza w to co mowi TVP kontrolowana przez komitet skladajacy sie glownie z sldupow? 2 lata temu? czy to byl czas jakis wybrow? nagla potrzeba zeby cos wywlec? kogos zmieszac z blotem? co do tej afery, to czytam wyrywkowo (=nie znam calosci) ale 2 oficerow spec + jakis gosc o nazwisku rusko-meksykanskim (czy to jakis socjalista? 'wtyczka' ?@@), smierdzi mi prowokacja komuchow na kilometr; przepraszam, taki mam juz wyczulony nos...)-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizbończyk Nazwisko Pineiro IP: 150.254.84.* 22.07.03, 07:56 Gość portalu: mk napisał(a): > ale 2 oficerow spec + jakis gosc o nazwisku > rusko-meksykanskim (czy to jakis socjalista? 'wtyczka' ?@@), > smierdzi mi prowokacja komuchow na kilometr; przepraszam, taki > mam juz wyczulony nos...)-: Nazwisko Pineiro (lub odmiana Pinheiro) to nazwisko portugalsko-żydowskie. Żydom portugalskim nadawano nazwiska pochodzące od drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alextop Re: Żemek był kandydatem PC IP: *.wrzesnia.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 18:10 poczatek przemian zwiazany jest z Kaczynskimi.jesli kogos zawodzi pamiec niech siegnie po prase z tamtego okresu.Czym zaowocowaly rzady walesy podparte intrygami Kacznkich widac dokladnie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 48 Re: Żemek był kandydatem PC IP: *.wrzesnia.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 18:13 GDYBY NIE KACZYNSCY MIESZKALIBYSMY DZIS W NORMALNEJ POLSCE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk w normalnej?! @@ i.e. PL sldupow? IP: *.twcny.rr.com 21.07.03, 18:24 nie wiem za bardzo na temat Kaczynskich czy jakis afer...wiem natomiast ze Pl miala szanse wybory prez i parlamentu kilka lat temu i przez lenistwo czy glupote, po 60 latach komunistow, 'spoleczenstwo' przy 17% glosow wybralo ponownie do rzadu spadkobierczynie PZPR (obciazana niewyjasnionymi sprawami kontaktow z KPZR, itp. i przeplywami funduszy); lepiej popatrzec w lustro na wlasna twarz; kaczory' sa jakie sa ale nie sadze zeby ktos z przygotowaniem prawniczym, swiadomie dal sie wciagnac w takie bagno; natomiast obecnosc 2 spec oficerow wiele mi mowi oraz fakt ze chodzi o l.89/90...) )-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: w normalnej?! @@ i.e. PL sldupow? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 01:09 Gość portalu: mk napisał(a): > nie wiem za bardzo na temat Kaczynskich czy jakis afer...wiem > natomiast ze Pl miala szanse wybory prez i parlamentu kilka lat > temu i przez lenistwo czy glupote, po 60 latach > komunistow, 'spoleczenstwo' przy 17% glosow wybralo ponownie do > rzadu spadkobierczynie PZPR (obciazana niewyjasnionymi sprawami > kontaktow z KPZR, itp. i przeplywami funduszy); lepiej > popatrzec w lustro na wlasna twarz; kaczory' sa jakie sa ale > nie sadze zeby ktos z przygotowaniem prawniczym, swiadomie dal > sie wciagnac w takie bagno; natomiast obecnosc 2 spec oficerow > wiele mi mowi oraz fakt ze chodzi o l.89/90...) )-: Kaczory miały rację od początku do końca - to oni domagali się dekomunizacji i dlatego zaczęto im dorabiać afery i nazywać oszołomami. Dlatego też nie mogli sie pogodzić z Wałęsą, który się zaparł, żeby budować lewą nogę. GW też za kaczorami nie przepadała, dokładając swoje łatki i grzmiąc przeciw polowaniu na czarownice. Czarownice zaś głośno wrzeszczały, że chce się ich niszczyć i wsadzać do więzień, czyli mścić się za PRL, gdy tymczasem chodziło o wprowadzenie zakazu pełnienia funkcji państwowych przez okres bodaj czy nie 10 lat. Dziś jasno widać, kto miał wtedy rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: w normalnej?! @@ i.e. PL sldupow? IP: *.dsl.support.nl 22.07.03, 07:40 Czalkowita racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Żemek był kandydatem PC IP: *.toya.net.pl 21.07.03, 21:25 Gość portalu: 48 napisał(a): > GDYBY NIE KACZYNSCY MIESZKALIBYSMY DZIS W NORMALNEJ POLSCE!!!!!! PRL był normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brian O'Shea Re: Żemek był kandydatem PC IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 20:15 Proponuję sobie przeczytać >Lewy czerwcowy< Semki i Kurskiego. Kaczyńscy nie ukrywają, że chcą wyjaśnić sprawę FOZZ-u. A kto powołał Piwnik na ministra sprawiedliwości? Przez 13 lat jakoś nie można było rozwikłać tej sprawy? Tym bardziej jeśli za nią stali Kaczyńscy - wrogowie SLD, UD [UW]? A może to nie o tych aktorów chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Żemek był kandydatem PC 21.07.03, 20:01 Gość portalu: Ayran napisał(a): > telewizja.trwam napisała: > > > > To, że Kaczory kasę skręciły na FOZZ to wie każde dziecko w Polsce. > > Zgadza się, każde dziecko wie. Dwa lata temu TVP po kilka razy puszczała to > przed i po dobranocce. > > Ay. A TVP za ten film oberwała od własnej wewnętrznej Komisji ds. Etyki (tak, tak, Robert ma takie ciało), która nie zostawiła suchej nitki na autorach. Można poczytać uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To PC bylo glownym rozbijaczem prawicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 19:11 zniszczylo jedel z lepszych rzadow III RP (Suchockiej). sld jest chyba jednak bardziej zlodziejskie. ale fozz i finansowanie pc tez trzeba zbadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: PC bylo glownym rozbijaczem prawicy, IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 20:19 Wrogiem czerwonych [SdRP potem SLD]i różowych [UD potem UW] była również UPR J.K. Mikkego. Cy słusznie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojkaa Re: PC bylo glownym rozbijaczem prawicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 23:40 Gość portalu: Lord Vader napisał(a): > Wrogiem czerwonych [SdRP potem SLD]i różowych [UD potem UW] była również UPR > J.K. Mikkego. Cy słusznie, czy nie? A kiedy wy się wreszcie odpiepszycie od UW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: PC bylo glownym rozbijaczem prawicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 08:54 Gość portalu: To napisał(a): Może i było, ale w zeznaniach Pineiro chodzi o coś innego. Mianowicie o to, że on (zdaje się, osobiście) przekazywał pieniądze Kaczyńskim na działalność partyją, oraz że on sam (Pineiro) rekomendował Glapińskiemu Żemka na wiceprezesa NBP. Na mnie sprawia to wrażenie, jakby Pineiro chciał, poprzez dodanie inforacji absurdalnych, zdyskredytować całość. Przypomnę jeszcze, że świadectwo wiarygodności otrzymał Pineiro od Zagłoby. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Co jeszcze zezna Pineiro? IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 19:50 Rywina wysłała Al Kaida, Światem rządzą krasnoludki, Jaruzelski jest kobietą, w Pacanowie wylądowali Marsjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Co jeszcze zezna Pineiro? 21.07.03, 19:53 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > Rywina wysłała Al Kaida, Światem rządzą krasnoludki, > Jaruzelski jest kobietą, w > Pacanowie wylądowali Marsjanie? To już mówił. Teraz da cynk, że sld się oczyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Co jeszcze zezna Pineiro? IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 20:02 pokrzywa.pokrzywa napisał: > Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > Rywina wysłała Al Kaida, Światem rządzą krasnoludki, > > Jaruzelski jest kobietą, w > > Pacanowie wylądowali Marsjanie? > > To już mówił. Teraz da cynk, że sld się oczyszcza. W takim razie potrzebuje już lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: Co jeszcze zezna Pineiro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 20:00 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > Rywina wysłała Al Kaida, Światem rządzą krasnoludki, Jaruzelski jest kobietą, w > > Pacanowie wylądowali Marsjanie? Dla was będzie wiarygodny dopiero wtedy gdy jego zeznania potwierdzą waszą ulubioną bajkę o grupie trzymającej władze, prezesie Kwiatkowskim itd itp (dalsze pieprzenie w tym stylu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra Kaczorom ze strachu puszczają zwieracze ! IP: *.chello.pl 21.07.03, 20:04 Juz pora na powołanie sejmowej komisji śledczej ! Jak PC/PiS przewalił III RP na 350.000.000,00 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: Kaczorom ze strachu puszczają zwieracze ! IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 20:07 Gość portalu: Hodyra napisał(a): > Juz pora na powołanie sejmowej komisji śledczej ! > > Jak PC/PiS przewalił III RP na 350.000.000,00 zł. Nie dopisałeś jeszcze 20 zer! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Kaczorom ze strachu puszczają zwieracze ! 21.07.03, 20:13 Raczej nie. Pineiro chyba czwarty raz to mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Kaczorom ze strachu puszczają zwieracze ! 21.07.03, 20:39 Gość portalu: Hodyra napisał(a): > Juz pora na powołanie sejmowej komisji śledczej ! Pora jest, ale SLD się nie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Kaczorom ze strachu puszczają zwieracze ! IP: *.dsl.support.nl 22.07.03, 07:42 Glupi komuchu jestes tak samo glupi i skurwysynski jak twoj idol lepperuch twierdzacy, ze to solidarnosc oszukala komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Co jeszcze zezna Pineiro? IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 21.07.03, 21:28 Gość portalu: Kat napisał(a): > Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > > > Rywina wysłała Al Kaida, Światem rządzą krasnoludki, Jaruzelski jest > kobietą, w > > Spieprzaj, czerwony pajaku > > Pacanowie wylądowali Marsjanie? > > Dla was będzie wiarygodny dopiero wtedy gdy jego zeznania potwierdzą waszą > ulubioną bajkę o grupie trzymającej władze, prezesie Kwiatkowskim itd itp > (dalsze pieprzenie w tym stylu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.ppp.get2net.dk 21.07.03, 20:54 Co znaczy Zemek ?!Zyd urodzony w centralnej Polsce z matki Goralki i Polaka - gorala wysiedlonego z Bieszczad?Jak to wytlumaczyc panu Pineiro,jak z ganem za chamami ganiac?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 20:58 Cała czerwowna hołota powinna być wysłana w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Poplecznicy kaczek, szykujcie paczki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 21:52 bo wasz protegowany niedługo będzie siedzieć. To skandal, że taki typ został prezydentem W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
thelonius Zaś GW usłużnie publikuje ten temat, obszernie 21.07.03, 22:36 okraszając go cytatami tego złodzieja - czyżby zaczęła się już kampania Wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK A skąd... IP: *.lama.net.pl / 192.168.131.* 22.07.03, 00:51 TY Chrisie wiesz kto to jest ten Pan? tego on sam nie wiem jak ważny moze być albo i nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Pineiro - alez niezwykle wiarygodny!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 01:51 Info z czerwca 2001 roku: " - Heathcliff Pineiro był przesłuchiwany w związku z ciążącymi na nim zarzutami o przywłaszczenie 12 miliardów starych złotych na szkodę firmy "Impexmetal" oraz wyłudzenie 8 miliardów na szkodę Banku Depozytowo-Kredytowego - wyjaśniła Małgorzata Dukiewicz, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Warszawie. Według niej za te przestępstwa sąd może skazać przestępcę nawet na 10 lat więzienia." Warto tez przeczytać wywiad Moniki Olejnik, z okresu nagonki na kaczorów w kampanii wyborczej www.pis.rac.pl/prasowka004.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHS Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.ols.vectranet.pl 22.07.03, 08:35 Kto dawał pieniądze Kaczyńskim ten mógł liczyć na posady i posadki.Trudno sobie wyobrazic Polske pod rządami Kaczyńskich,Wassermanna,Dorna,Ziobry itp Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC 22.07.03, 09:09 Gość portalu: PHS napisał(a): > Kto dawał pieniądze Kaczyńskim ten mógł liczyć na posady i > posadki.Trudno sobie wyobrazic Polske pod rządami > Kaczyńskich,Wassermanna,Dorna,Ziobry itp ----------------- Chyba nie tak trudno, to juz przerabialiśmy przed 56r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:23 zen16 napisał: > > Kto dawał pieniądze Kaczyńskim ten mógł liczyć na posady i > > posadki.Trudno sobie wyobrazic Polske pod rządami > > Kaczyńskich,Wassermanna,Dorna,Ziobry itp > ----------------- > Chyba nie tak trudno, to juz przerabialiśmy przed 56r Jak rozumiem, Twoim zdaniem obecnie Warszawą rządzi ekipa Bieruta? Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC 22.07.03, 09:32 - W 1991 r. zapłaciłem za kongres Porozumienia Centrum. 15 tys. dolarów wyjąłem z konta swojej firmy Cliff. Obiecałem również załatwić 4 mld złotych, czyli ok. 400 tys. dolarów na sfinansowanie kampanii wyborczej tej partii - powiedział sądowi Pineiro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta K Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.ntc.co.uk 22.07.03, 11:51 Gość portalu: PHS napisał(a): > Kto dawał pieniądze Kaczyńskim ten mógł liczyć na posady i > posadki.Trudno sobie wyobrazic Polske pod rządami > Kaczyńskich,Wassermanna,Dorna,Ziobry itp po rzadach Kwasniewskiego, Oleksego, Milera i innych sldowskich dzialaczy nic nie jest trudno sobie wyobrazic. Afera goni afere a korupcja stala sie norma w zyciu publicznym. Ludzie bez honoru i jakichkolwiek zasad. Wzieli sie ponownie za FOZZ bo brakuje argumentow (temat zawsze 'przypadkiem' wraca w okresach gdy postkomuna jest w opalach), a co z Rywinem, Kwiatkowskim, Jagiella, Milerem i innymi aferami? No ale maja przeciez najwiarygodniejszego swiadka III Rzeczypospolitej : Pineiro - czyli gosci z nikad ktory dawno powinien siedziec wiec powie wszystko co mu kaza bo i tak nie mam nic do stracenia. Po co wogule pisac o kims takim i jego nic nie wartych zeznaniach bo niewiarygodnych. Moze wyjasnijmy na poczatek afere Rywina a potem swietokrzyska, i moze kwach tez by zeznal przed komisja a nie udaje swietoszka. Czy sld jest w stanie doprowadzic cos do konca by togo nie spieprzyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOB Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.dami.pl 22.07.03, 09:33 Kacze paskudztwo kradło już u zarania wolnej Polski.Nawet próbowali opanować NBP.Teraz jeden z Kaczorów skutecznie okrada Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 10:18 Gość portalu: JOB napisał(a): > Kacze paskudztwo kradło już u zarania wolnej Polski.Nawet > próbowali opanować NBP.Teraz jeden z Kaczorów skutecznie okrada > Warszawę. Tak kradło, że nic nie nakradło? Poczytaj oświadczenia majątkowe - zwłaszcza w porównaniu z przedstawicielami innych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 10:29 > Tak kradło, że nic nie nakradło? Poczytaj oświadczenia majątkowe - zwłaszcza w > porównaniu z przedstawicielami innych partii. Bomba. Najepszy kawał sezonu!! Jeśli dobrze pamiętam, to wszyscy sądzeni za przekręty oraz członkowie "grup towarzyskich" byli goli jak święty turecki i żyli z babcinej renty. Swoją ścieżką to ciekawe, jak to jest, że profesor prawa, od lat zasiadający na wysokich stanowiskach państwowych nie doroobił się jeszcze nieczego. Nie ma biedulek nawet najskromniejszego mieszkanka, żadnych oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 11:00 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > Swoją ścieżką to ciekawe, jak to jest, że profesor prawa, od lat zasiadający > na > wysokich stanowiskach państwowych nie doroobił się jeszcze nieczego. Nie ma > biedulek nawet najskromniejszego mieszkanka, żadnych oszczędności. Z pewnym osobistym żalem nie mogę Ci przyznać racji. Ja sam wolałbym, żeby zarabiane przeze mnie pieniądze trzymały się mnie lepiej, ale niestety nie wychodzi. I przez to łatwiej uwierzyć mi w marność majątku Kaczyńskiego. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 11:19 > Z pewnym osobistym żalem nie mogę Ci przyznać racji. Ja sam wolałbym, żeby > zarabiane przeze mnie pieniądze trzymały się mnie lepiej, ale niestety nie > wychodzi. I przez to łatwiej uwierzyć mi w marność majątku Kaczyńskiego. Też znam ten ból ale i tak mi się wierzyć nie chce. Chociaż.. wszystko jest możliwe. Ostatnio dowiedziałem się, że Lepperowi jego gospodarstwo rolne przynosi dochód 2 tys. zł ... rocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC 22.07.03, 10:34 Gość portalu: pralinka napisał(a): > Tak kradło, że nic nie nakradło? Poczytaj oświadczenia > majątkowe - zwłaszcza w porównaniu z przedstawicielami > innych partii. Oj, kradli, kradli. Ukradli Księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaton Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 10:32 To jest właśnie "Moralność "Wyborczej"" (patrz: "Życie Warszawy" z 20 października 1993 r.). Wówczas też rozpisywała się o zwiazkach PC z aferą "Art-B" a milczała na temat zwiazków posła Henryka Wujca z UD z niejakim Krzysztofem Dudą, podejrzanym o wyłudzenie 400 mld zł. Wujec miał uprzedzić go o grożacym mu aresztowaniu, dzięki czemu zdążył uciec do Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morares Re: Proces FOZZ. Pineiro: Żemek był kandydatem PC IP: 212.160.156.* 22.07.03, 10:55 ten Pineiro tyle wie... To niech powie jak się nazywał osobisty lekarz Żemka? Łapicki...? Łapiewski...? Łapiczewski...? I czy PC rozważało jego kandydaturę na ministra zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy i Prawy Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.07.03, 10:56 Przyzwoity Polityk powinien do czasu pełnego wyjaśnienia sprawy zawiesić Prezydenturę i zrzec się mandatu posła - to jedno z często powtarzanych haseł PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 11:24 > Przyzwoity Polityk powinien do czasu pełnego wyjaśnienia sprawy > zawiesić Prezydenturę i zrzec się mandatu posła - to jedno z > często powtarzanych haseł PIS Są tacy kierowcy, którzy uważają, że droga główna to to, po której oni właśnie jadą. A reszta ma się podporządkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 11:31 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > > Przyzwoity Polityk powinien do czasu pełnego wyjaśnienia sprawy > > zawiesić Prezydenturę i zrzec się mandatu posła - to jedno z > > często powtarzanych haseł PIS > > Są tacy kierowcy, którzy uważają, że droga główna to to, po której oni właśnie > jadą. A reszta ma się podporządkować. Tylko dwa drobiazgi. Po pierwsze, cała historia była znana grubo przed wyborami w Warszawie. Po drugie, w stosunku do kontrkandydata Lecha K. (Balickiego) też pojawiły się "poważne" zarzuty - mianowicie sformułowane przez Łapińskiego. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 11:40 > Tylko dwa drobiazgi. Po pierwsze, cała historia była znana grubo przed wyborami > > w Warszawie. Święte słowa. Dlatego widzę świetlaną przyszłość przed Lepperem > Po drugie, w stosunku do kontrkandydata Lecha K. (Balickiego) też > pojawiły się "poważne" zarzuty - mianowicie sformułowane przez Łapińskiego. Jeśli się nie brzydzisz, to polecam ostatni numer NIE. "Kaczeńce" Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy 27.07.03, 11:17 Inni też kradli. To co, to Kaczyńskie z PiSem mnieli nie wziąńść ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy 27.07.03, 18:24 niezlomny.prawicowiec napisał: > Inni też kradli. To co, to Kaczyńskie z PiSem mnieli nie wziąńść ?!!! A co to za nowa moralność ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Czas zawiesić Prezydenturę Warszawy IP: *.btk.net.pl 09.09.03, 14:28 niezlomny.prawicowiec napisał: > Inni też kradli. To co, to Kaczyńskie z PiSem mnieli nie wziąńść ?!!! D o b r e !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Proces FOZZ - up IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 18:55 Z pozdrowieniami oczywiście ;o(( Odpowiedz Link Zgłoś