hummer 18.10.07, 18:19 Teraz wydaję mi się, że zagłosują przeciw :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kichote Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 18:21 hummer napisał: > Teraz wydaję mi się, że zagłosują przeciw :) Nie wszyscy - bo jeszcze wielu POPiS-owców zostało - ale większość! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 18:24 don.kichote napisał: > hummer napisał: > > > Teraz wydaję mi się, że zagłosują przeciw :) > > Nie wszyscy - bo jeszcze wielu POPiS-owców zostało - ale większość! Marzy mi się Polska w której sąsiad będzie mi przyjacielem, nie ważne czy katolik czy protestant, a nie daj Bóg grekokatolik. A ja mu będę bliźnim. Inaczej cały dom się zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Teraz tylko na PO, hehe nt 18.10.07, 18:24 głos na PO, to głos na POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Teraz tylko na PO, hehe nt 18.10.07, 18:43 rewers10 napisał: > głos na PO, to głos na POPiS Chyba zderzyłeś się czołowo z ruskim czołgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Co sądzisz o Dawidzie Jackiewiczu :) 18.10.07, 18:25 Zapytam wprost. PO dziwnie afery tej unika? Choć to wiceminister zabił niewinnego człowieka. Ale Jackiewicz jest z PiS. To może PO-PiS powstanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Jeśli pozwolisz 18.10.07, 18:35 to ja napiszę. Sądzę, że znasz moje zdanie na temat Jackiewicza - nie raz dawałem temu wyraz również w Twoich wątkach. Podejrzewam, że przyczyna jest prozaiczna. Nagłaśnianie tej sprawy w kampanii wyborczej obrzuciłoby wszystkich łajnem, nie wyłączając inicjatorów. Jackiewicz postawiony pod ścianą znalazłby mnóstwo hałaśliwych i agresywnych obrońców "rodziny", "dzieci", przeciwników "menelstwa" i "lewactwa". Przypomnij sobie sytuację z linczem we Włodowie, gdzie na wyraźne życzenie Ziobry działającego pod publiczkę wypuszczono aresztantów. Tego typu sprawy są diabelnie skomplikowane i IMHO jedynym sensownym rozwiązaniem jest doprowadzenie do procesu. Sąd rozstrzygnie. Nie wchodziłbym w kompetencje sądu. Diabli mnie biorą na takie mendy, ale mnie wolno, jestem prywatnym gościem na FK. Nie powiedziałbym tego jako osoba publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Czyli PO też w tym siedzi po uszy 18.10.07, 21:24 chateau napisał: > to ja napiszę. > > Sądzę, że znasz moje zdanie na temat Jackiewicza - nie raz dawałem temu wyraz > również w Twoich wątkach. > > Podejrzewam, że przyczyna jest prozaiczna. Nagłaśnianie tej sprawy w kampanii > wyborczej obrzuciłoby wszystkich łajnem, nie wyłączając inicjatorów. Jackiewicz > postawiony pod ścianą znalazłby mnóstwo hałaśliwych i agresywnych obrońców > "rodziny", "dzieci", przeciwników "menelstwa" i "lewactwa". Przypomnij sobie > sytuację z linczem we Włodowie, gdzie na wyraźne życzenie Ziobry działającego > pod publiczkę wypuszczono aresztantów. pl.wikipedia.org/wiki/Dawid_Jackiewicz "W latach 2000-2001 pracował na stanowisku kierownika działu marketingu i reklamy w firmie "Adavis" Sp. z o. o. oraz jako kierownik wrocławskiej filii Biura Poselskiego Jana Olszewskiego. W trakcie wyborów samorządowych w 2002 był wiceszefem sztabu wyborczego Rafała Dutkiewicza - kandydata na stanowisko prezydenta Wrocławia. W wyborach tych uzyskał również mandat radnego Wrocławia jako kandydat Komitetu Wyborczego Wyborców Rafała Dutkiewicza. W Radzie Miejskiej Wrocławia IV kadencji zasiadał w Klubie Radnych Prawa i Sprawiedliwości oraz przewodniczył Komisji ds. Promocji i Współpracy z Zagranicą. W 2003 zrzekł się mandatu w związku z objęciem funkcji Zastępcy Prezydenta Wrocławia. Pełniąc tę funkcję odpowiadał m. in. za architekturę i budownictwo, planowanie przestrzenne, ochronę środowiska i rolnictwo oraz ochronę zabytków." Padłoby na Dutkiewicza i strach wielki w Oczach PO. Zadam więc pytanie, czym PO różni się od PiS. To, że są to ugrupowania "katolickie" to już wiem. Brama Jana Pawła II jest najbardziej niezbędną wrocławianom. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czyli PO też w tym siedzi po uszy 19.10.07, 09:41 [ciach propagandę] A tak merytorycznie do mojego tekstu, możliwie bez taniej propagandy? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Co sądzisz o Dawidzie Jackiewiczu :) 18.10.07, 18:44 hummer napisał: > Zapytam wprost. PO dziwnie afery tej unika? Choć to wiceminister zabił > niewinnego człowieka. Ale Jackiewicz jest z PiS. To może PO-PiS powstanie :) Nie powstanie. Albo PO będzie rządzić samodzielnie albo z PSLem(niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 18:28 Polacy głosowali na POpis,efekty widać,słychać i czuć!Czy wreszcie zmienimy przysłowie tak, aby Polak i po szkodzie nie był głupi?Dubito ergo sum! Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Znaczy się na Rolexa i Bezę??? 18.10.07, 18:31 Obawiam się, że nawet PSL ich wyprzedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 19:16 Kampania, kampanią, ale po tych tekstach co oni sobie walą, to wstyddzić się powinni jakby POPiS zaistniał. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 19:19 humbak napisał: > Kampania, kampanią, ale po tych tekstach co oni sobie walą, to wstyddzić się po > winni jakby POPiS zaistniał. zrobią to dla dobra narodu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 19:22 Niestety wpisuje się to w linię zachowań polityków, którzy z niezrozumiałych dla mnie przyczyn lubują się w wywoływaniu zażenowania:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 19:18 hummer napisał: > Teraz wydaję mi się, że zagłosują przeciw :) ZAPOMNIJ O popisie.To już przeszłość. Ani jedna partia ani rduga nie chce popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Naprawdę? 19.10.07, 09:38 cassidy_i napisała: > hummer napisał: > > > Teraz wydaję mi się, że zagłosują przeciw :) > > ZAPOMNIJ O popisie.To już przeszłość. > Ani jedna partia ani rduga nie chce popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 19:20 Myślisz, że zagłosują na LiD czy 'sitwę, która ma Polskę w dupie'? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: 2 lata temu wyborcy głosowali na PO-PiS 18.10.07, 19:22 0skar napisał: > Myślisz, że zagłosują na LiD czy 'sitwę, która ma Polskę w dupie'? > taki jest wybór lid albo sitwa Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Może wreszcie zmądrzeli i będą przeciw 18.10.07, 21:29 a przydałoby się skończyć z tym barachłem. Odpowiedz Link Zgłoś