paprotka-gd 19.10.07, 23:48 Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=64781 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darco Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 00:12 Gratulacje Panie Tomku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 20.10.07, 01:13 ZYCZE SZCZESCIA I POMYSLNOSCI NA NOWEJ DRODZE ZYCIA: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.e.n Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.10.07, 03:25 Mili Państwo! Wspaniałych i budujących chwil w życiu prywatnym i wiele sukcesów zawodowych Państwu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lethal_doze Re: Ślub Tomka Lisa ! :) 20.10.07, 10:28 żeby za wiele wiele lat też byli szczęśliwi ;)) najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Re: Ślub Tomka Lisa ! :) 20.10.07, 11:23 Wszystkiego naj naj,podobnie mnie dopiero przy "drugim podejsciu",udalo mi sie byc szczesliwym .Gratuluje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fxj Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.chello.pl 21.10.07, 17:16 Pomysł ślubu w przedzień wyborów zostal ukradziony. Miał być ślub Jarosława K. z Szczypińską. To byłaby bomba, a tak co ? Mamy kapiszon i w dodatku tak trochę przemoknięty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaptur Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:47 Tragedia z Tą trzykrotnie mężatką.Widzieliście ją u Majewskiego,beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:34 Panie Tomku niech się Pan zdecyduje czy chce Pan być "stańczykiem" dzisiejszych czasów moralistą politycznym, czy gwiazdą kolorowych gazetek. Dzięki nim wiem że jest Pan bez klasy -wywiad w Vivie w sposób zawoalowany niszzczy pan medialnie swoją żonę kingę Rusin. Trzeba było udowodnić swoim zyciem że jest Pan człowiekiem dotrzymującym słowa wiernym swoim zasadom których Pan tak wymaga od innych- a nawet za ich brak linczuje Pan publicznie. Straciłem o Panu dobre zdanie te wieści o Pana życiu uśmiech do niby przypakowych zdjęć fotoreporterów zrównały Pana z Dodą lub Mandaryną. Odpowiedz Link Zgłoś
aalliiccee Re: Ślub Tomka Lisa ! :) 24.10.07, 18:19 Tak. Obejrzałam prezentację Pana Lisa w Vivie. Tragiczny w swojej płaskości wywiad, tragicznie podrasowane w photoshopie przez Pana Wieczorka zdjęcia, których stylizacja jest chyba rodem z amatorskich stron geyowskich. Chyba rzeczywiście przy poprzedniej żonie Pan Lis zdecydowanie bardziej dbał o siebie i swój wizerunek. Cóż.. miłość bywa ślepa. Ze szkodą niestety dla odbiorców, ponieważ Pan Lis w wydaniu "pantoflarz" nie potrafi nawet zatrudnić dobrego serwisanta swojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_ja Re: Ślub Tomka Lisa ! :) 24.10.07, 23:42 Zastanawiam się skąd bierze się w ludziach tyle zawiści i podłości!? Ludzie co z wami! Panie Tomaszu trzymam za Was przysłowiowe kciuki. Prawdziwego uczucia nic nie jest w stanie zniszczyć. Mnie jak do tej pory udaje się pokonać przeciwności razem z mężem idziemy do przodu mamy za sobą 21 lat i liczymy na dużo, dużo więcej, czego Panu i Pańskiej Żonie życzę z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.chello.pl 31.10.07, 12:01 Panie Tomaszu,niech pan przestanie obnosić się po gazetach z tematem "jestem szczęśliwy".To już niesmaczne i bez klasy.Pana córki kiedyś będą się za te kiczowate opowiastki wstydziły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEKSANDER Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 10:51 TO NIE ZAWIŚĆ LUDZKA I PODŁOŚĆ ( PRZYCHYLAM SIĘ DO WYPOWIEDZI RYŚKA), CENIŁEM TOMASZA LISA KIEDYŚ ZATO ŻE JEST DOBRYM MŁODYM DZIENNIKARZE, BYŁ AUTORYTETEM DLA SPOREJ GRUPY LUDZI SŁUCHAŁEM GO I CZYTAŁEM JEGO FELIETONY NIE PRZEZ PRYZMAT JEGO ZYCIA OSOBISTEGO, ONO BYŁO GDZIEŚ DYSKRETNIE POZA PRACĄ. A TERAZ NIBY PRZYPADKOWE A WYREŻYSEROWANE SESJE FOTOGRAFICZNE Z ŻYCIA , WYWIADY ŁAMIĄCE PODSTAWOWE REGUŁY PRZYZWOITOŚC(MAM NA MYŚLI VIVE) POWIADAMIANIE BRUKOWCÓW O TAK WAŻNYM WYDARZENIU ŻYCIOWYM JAKI JEST ŚLUB. POTWIERDZAM TO POZIOM PANA WISNIEWSKIEGO. I PRZYKRO TO STWIERDZIĆ ALE PRZYWOLENIE NA TAKIE KOMENTARZE DAŁ SAM PROWADZĄCY " CO Z POLSKĄ "UDZIELAJĄC SWOJEGO ŻYCIA OSOBISTEGO BRUKOWCOM. WIĘCEJ PANA TOMKA W TYCH GAZETACH NIŻ FELIETONÓW I PROGRAMÓW JEGO AUTORSTWA. DLATEGO ŻYCZĘ MU DUŻO SZCZĘŚCIA I PRYWATNOŚCI JAK W PIERWSZYM ZWIĄZKU NA NOWEJ DRODZE ZYCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
paulajun Re: Ślub Tomka Lisa ! :) 25.10.07, 22:28 Wydaje mi sie, że nikt nie ma prawa oceniac innych ludzi. Bardzo ławo jest krytykować nie bedac w danej sytuacji. Nie lubie plotek i nie znajac prawdy nie wydaje opinni.Zawsze jst tak, ze jesli wystawia sie wskazujacy palec przeciwko komus to pozostałe trzy palce dloni sa skierowane w tego kto go wyciagnął.Czasem jest tak ,że nie widzi sie swoich belek w oku a drzagę widzi sie u innych.Czytałam ten wywiad.Moi rodzice wiele lat temu sie rozwiedli, ja tez sie roztałam i w takich sytuacjach nigdy nie jest winna tylko jedna strona, a prawda lezy gdzies po środku.Nikt z nas nie jest idealny i kazdy popelnia błedy.Kazdy tez je moze zawsze naprawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u.s.b. Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:41 Wystawiając sie ze swoim życiem prywatnym do opinii publicznej kazdy będzie oceniany- (zgadzam się z z tym że daje na to przyzwolenie ) . Mi też jest szkoda ze zacząłem Pana Tomasza oceniać nie tylko jako dziennikarza ale po wywiadzie w Vivie tak drastycznie (choć nie ukrywam w sposób dyplomatyczny na zasadzie przeciwstawień) oczerniający swoją byłą żonę oceniam go mimo woli jako człowieka. Życzę jednak tym razem trafnego wyboru bez krzywdy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celaa Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:36 Dożo wytrwałości na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 19:00 A ja zycze panu duzo szczescia i pomyslnosci oraz sukcesu materialnego w ciagu 3 lat, tak aby w 2010 roku mogl pan startowac na urzad Prezydenta RP, bo z pensji prezydenckij pan nie utrzyma najblizszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:26 Życzę aby ten ślub okazała sie dobrym posuięciem i żeby doczekał Pan w tym związku przynajmniej 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRANDUS Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.patmedia.net 29.10.07, 00:40 WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA MLODEJ PARZE!!!!!!!!! a moze by panstwo pokusili sie poprowadzic ktorys z programow " co z polska " razem?? mysle ze bylby to super HAN-TOM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadredaktorka Re: Ślub Tomka Lisa ! :) 29.10.07, 16:11 Czy świadkiem była tym razem Kinga Rusin? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negatyw Re: Ślub Tomka Lisa ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:35 Chyba nie bo tak było bezpieczniej dla Smoktunowicz Odpowiedz Link Zgłoś