aniuta75 03.01.09, 22:07 Oglądnęłam sobie Ten Inch Hero i mam banana na twarzy cały czas . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 03.01.09, 23:29 Ale czemu, taki fajny film, czy aktor tam występujący?? Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 15:06 oo a ja włąsnie pisałam o tym w Twoim starym wątku Przymierzam się do obejrzenia Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 15:10 Anita, a o czym ten film ? Tez jakis supernaturalny, czy inne klimaty ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 19:17 Klimaty dalekie od supernaturalnych baaaardzo . Ale Jensen gra bardzo uroczo, jest świetny . Odpowiedz Link
luczijka Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 21:57 lenkaaa napisała: > Anita, a o czym ten film ? Też często niechcący przerabiam Aniutę na Anitę <hihihi> ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Rodzyniu 04.01.09, 19:16 Musisz mieć wersję SSJ jeżeli chcesz z napisami bo pod taką wersję są zrobione. No i oczywiście na torrentach jej nie uświadczysz tylko trzeba rapidem . Odpowiedz Link
agamasia Re: Rodzyniu 04.01.09, 19:39 aniuta75 napisała: > Musisz mieć wersję SSJ jeżeli chcesz z napisami bo pod taką wersję są zrobione. > No i oczywiście na torrentach jej nie uświadczysz tylko trzeba rapidem . Znalazłam wersję torrentową isohunt.com/torrent_details/59108525/Ten+Inch+Hero?tab=summary Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 19:14 Oj no aktor to przede wszystkim <lol>. Sam film niezbyt... hmmm... wysokich lotów i ambitny, ale też nie żaden gniot straszliwy. Ot taka sobie historyjka gdzie wszystko dobrze się kończy i love and peace . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:15 Ot taka sobie historyjka gdzie wszystko dobrze się kończy i love an > d > peace . oo to sobie sciagne;> a na filmwebie pisali ze to dramat Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:19 Wiesz no było kilka smutnych momentów, ale żeby od razu dramat...? Przesada . Obyczajówka i tyle . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:33 aniuta75 napisała: > Wiesz no było kilka smutnych momentów, ale żeby od razu dramat...? > ROTFL !!!!! Aniuta, powalilas mnie na kolana tym tekstem !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:36 No co ? Dla mnie dramat to takie historie oparte na faktach, coś w stylu że matka siedzi ileś tam lat za zamordowanie męża i nagle się dowiaduje że mąż żyje i to wszystko ukartował . No był jakiś taki film gdzieś ostatnio ihiih. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:43 bo moze to jest dramat obyczajowy, a nie dramat dramat. To o czym wkoncu jest ten film ? No wydus z siebie, bo mi sie nie chce ganiac na filmweba ! Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 22:18 Ja juz kiedys sciagnęłam tą gorszą wersję (500 pare mega), jak dla mnie jakość ujdzie, a napisy sobie dopasowałam i są już dobre w Napiprojekt A reszta niech najlepiej ściąga czysty dvdrip, napewno ktoś dopasuje Odpowiedz Link
rodzynia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 05.01.09, 00:03 Obejrzałam Faktycznie film nastraja bardzo optymistycznie, postać Acklessa świetna, Harnois grała podobną rolę jak w One Tree Hill (słyszałam też dwie piosenki z soundtracka do tego serialu które bardzo lubię. Odpowiedz Link
rodzynia Opis dla Lenki 05.01.09, 00:58 www.filmweb.pl/f349848/Ten+Inch+Hero,2007 W małym barze kanapkowym w Santa Cruz pracuje czwórka przyjaciół. Jest to ich mały wszechświat, w którym kolejno zbiegają się historie: Piper - artystki, która poszukuje swojego dziecka oddanego do adopcji; nimfomanki-Tish i równie napalonego Pristley'a; nieśmiałej Jen, której życie przeciek przez palce oraz Tucker'a, właściciela lokalu i jednocześnie dziecko kwiatów lat '60-tych. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Opis dla Lenki 05.01.09, 21:26 Właśnie obejrzałam i też mam cały czas uśmiech na twarzy.Brakowało mi takiego pogodnego filmu o prawdach fundamentalnych, chociaż banalnych.Dobre zakończenie dnia. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Opis dla Lenki 05.01.09, 23:40 Jej, nawet nie wiecie jak się cieszę, że Wam się podobało . Już myślałam, że całkiem mi na łeb z tym Jensenem padło, że obojętnie co z nim oglądnę to mi się podoba . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 01:10 I goła baba dla Galaxiana jest - Just have a little faith .:: Desperate Housewives - forum ::. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 09:46 Hmmm no jest no . Nawet nie jedna hihihih. Ale jeżeli masz na myśli głównie tą gołą babę z finału to lepiej żeby nie oglądał filmu tylko dla niej, bo dostaniemy zjebki, że taka to się nie liczy hehehe. Odpowiedz Link
rodzynia Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 11:03 miałam na myśli tą i254.photobucket.com/albums/hh103/mclovin2400/danneel-harris-maxim-march-2008-02.jpg (fota z google images , nie z filmu) a i w poście o filmie też mialam ją na myśli, że gra podobną rolę jak OTH (a wpisałam inne nazwisko Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 11:11 A no to całkiem zmienia postać rzeczy hehehe. Bo ta ostatnia co goła była raczej by go nie zachęciła . Odpowiedz Link