Dodaj do ulubionych

Ahhhhhhhhhhh :)

03.01.09, 22:07
Oglądnęłam sobie Ten Inch Hero i mam banana na twarzy cały czas big_grin.
Obserwuj wątek
    • agamasia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 03.01.09, 23:29
      Ale czemu, taki fajny film, czy aktor tam występujący?? wink
      • rodzynia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 15:06
        oo a ja włąsnie pisałam o tym w Twoim starym wątku smile
        Przymierzam się do obejrzenia tongue_out
        • lenkaaa Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 15:10
          Anita, a o czym ten film ? Tez jakis supernaturalny, czy inne klimaty ?
          • aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 19:17
            Klimaty dalekie od supernaturalnych baaaardzo smile. Ale Jensen gra bardzo uroczo,
            jest świetny big_grin.
          • luczijka Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 21:57
            lenkaaa napisała:

> Anita, a o czym ten film ?

Też często niechcący przerabiam Aniutę na Anitę <hihihi> ;P
        • aniuta75 Rodzyniu 04.01.09, 19:16
          Musisz mieć wersję SSJ jeżeli chcesz z napisami bo pod taką wersję są zrobione.
          No i oczywiście na torrentach jej nie uświadczysz tylko trzeba rapidem smile.
          • agamasia Re: Rodzyniu 04.01.09, 19:39
            aniuta75 napisała:

> Musisz mieć wersję SSJ jeżeli chcesz z napisami bo pod taką wersję są zrobione.
            > No i oczywiście na torrentach jej nie uświadczysz tylko trzeba rapidem smile.

Znalazłam wersję torrentową smile

isohunt.com/torrent_details/59108525/Ten+Inch+Hero?tab=summary
      • aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 19:14
        Oj no aktor to przede wszystkim <lol>.
        Sam film niezbyt... hmmm... wysokich lotów i ambitny, ale też nie żaden gniot
        straszliwy. Ot taka sobie historyjka gdzie wszystko dobrze się kończy i love and
        peace big_grin.
        • ilekobietamalat Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:15
          Ot taka sobie historyjka gdzie wszystko dobrze się kończy i love an
          > d
          > peace big_grin.

oo to sobie sciagne;> a na filmwebie pisali ze to dramatbig_grin
          • aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:19
            Wiesz no było kilka smutnych momentów, ale żeby od razu dramat...? Przesada tongue_out.
            Obyczajówka i tyle big_grin.
            • lenkaaa Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:33
              aniuta75 napisała:

> Wiesz no było kilka smutnych momentów, ale żeby od razu dramat...?
              >

ROTFL !!!!! Aniuta, powalilas mnie na kolana tym tekstem !!!!!!!!!! big_grin big_grin big_grin big_grin
              big_grin big_grin big_grin
              • aniuta75 Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:36
                No co tongue_out? Dla mnie dramat to takie historie oparte na faktach, coś w stylu że
                matka siedzi ileś tam lat za zamordowanie męża i nagle się dowiaduje że mąż żyje
                i to wszystko ukartował smile. No był jakiś taki film gdzieś ostatnio ihiih.
                • lenkaaa Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 20:43
                  bo moze to jest dramat obyczajowy, a nie dramat dramat. To o czym wkoncu jest
                  ten film ? No wydus z siebie, bo mi sie nie chce ganiac na filmweba !
                  • rodzynia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 04.01.09, 22:18
                    Ja juz kiedys sciagnęłam tą gorszą wersję (500 pare mega), jak dla
                    mnie jakość ujdzie, a napisy sobie dopasowałam i są już dobre w
                    Napiprojekt smile

A reszta niech najlepiej ściąga czysty dvdrip, napewno ktoś
                    dopasuje smile
                    • rodzynia Re: Ahhhhhhhhhhh :) 05.01.09, 00:03
                      Obejrzałam smile
                      Faktycznie film nastraja bardzo optymistycznie, postać Acklessa
                      świetna, Harnois grała podobną rolę jak w One Tree Hill (słyszałam
                      też dwie piosenki z soundtracka do tego serialu które bardzo lubięwink.
                      • rodzynia Opis dla Lenki 05.01.09, 00:58
                        www.filmweb.pl/f349848/Ten+Inch+Hero,2007

W małym barze kanapkowym w Santa Cruz pracuje czwórka przyjaciół.
                        Jest to ich mały wszechświat, w którym kolejno zbiegają się
                        historie: Piper - artystki, która poszukuje swojego dziecka oddanego
                        do adopcji; nimfomanki-Tish i równie napalonego Pristley'a;
                        nieśmiałej Jen, której życie przeciek przez palce oraz Tucker'a,
                        właściciela lokalu i jednocześnie dziecko kwiatów lat '60-tych.
                        • lenkaaa Re: Opis dla Lenki 05.01.09, 10:48
                          dzieki ci dobra kobieto smile
                          • szmegesz Re: Opis dla Lenki 05.01.09, 21:26
                            Właśnie obejrzałam i też mam cały czas uśmiech na twarzy.Brakowało
                            mi takiego pogodnego filmu o prawdach fundamentalnych, chociaż
                            banalnych.Dobre zakończenie dnia.
                            • aniuta75 Re: Opis dla Lenki 05.01.09, 23:40
                              Jej, nawet nie wiecie jak się cieszę, że Wam się podobało smile. Już myślałam, że
                              całkiem mi na łeb z tym Jensenem padło, że obojętnie co z nim oglądnę to mi się
                              podoba big_grin.
                              • rodzynia Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 01:10
                                I goła baba dla Galaxiana jest big_grin
                                -
                                Just have a little faith wink
                                .:: Desperate Housewives - forum ::.
                                • aniuta75 Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 09:46
                                  Hmmm no jest no smile. Nawet nie jedna hihihih. Ale jeżeli masz na myśli głównie tą
                                  gołą babę z finału to lepiej żeby nie oglądał filmu tylko dla niej, bo
                                  dostaniemy zjebki, że taka to się nie liczy hehehe.
                                  • rodzynia Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 11:03
                                    miałam na myśli tą

i254.photobucket.com/albums/hh103/mclovin2400/danneel-harris-maxim-march-2008-02.jpg

(fota z google images tongue_out, nie z filmu)

a i w poście o filmie też mialam ją na myśli, że gra podobną rolę
                                    jak OTH (a wpisałam inne nazwisko smile
                                    • aniuta75 Re: Opis dla Lenki 06.01.09, 11:11
                                      A no to całkiem zmienia postać rzeczy hehehe. Bo ta ostatnia co goła była raczej
                                      by go nie zachęciła smile.
                                      • rodzynia Soundtrack :) 07.01.09, 11:57
                                        wheelygirl.livejournal.com/962.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka