freemason 22.10.07, 01:02 Robert Smoktunowicz (Warszawa), Cimoszewicz (Białystok), pewnie jeszcze ktoś z Warmii i Mazur (Mańkut?). Ciekawy jestem dwoch innych nazwisk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: 5 senatorów LiD... 22.10.07, 01:05 Na pewno żaden z Krakowa! Jakichś anonimów wystawili. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Jedna uwaga... 22.10.07, 01:08 Od Roberta Smoktunowicza to sie odpie.. facet ma więcej w małym palcu niż ty we łbie... Odpowiedz Link Zgłoś
freemason ??? 22.10.07, 01:11 derduch napisał: > Od Roberta Smoktunowicza to sie odpie.. facet ma więcej w małym palcu niż ty > we łbie... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Przepraszam, nie do Ciebie miało byc ;) 22.10.07, 01:17 Robert to ość z klasą, jak wywalą z PO debili w postaci Tuska i kretynów od Łokity z Kłakowa to jest szansa na inną Polske... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Niecieja z Opola 22.10.07, 01:14 Mańkut kandydował do Sejmu, Cimoszewicz jako niezależny. Ciekawe, czy Fiedorowicz w lubuskim jako niezależny wszedł. I ciekawe ilu Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Niecieja z Opola 22.10.07, 01:23 elfhelm napisał: > Mańkut kandydował do Sejmu, Cimoszewicz jako niezależny. A to nawet nie wiedziałem. Byłem ostatnio na Podlasiu - wszędzie plakatu Cimoszewicza i Czykwina (ten ostatni startował z LiD), myślałem, że Cimoszko też z lewicy... > Ciekawe, czy Fiedorowicz w lubuskim jako niezależny wszedł. Możliwe, miał chyba dobry wynik w ostatnich wyborach. > I ciekawe ilu Niemców. W senacie chyba żaden. Ostatni siedział tam w 1997 r. :) Do sejmu, pewnie tradycyjnie - 2. Odpowiedz Link Zgłoś