Dodaj do ulubionych

NOWA RELIGIA- RYDZYKOKATOLICY

17.12.01, 15:09
Są to ludzie z kompleksami, nienawidzący innych: Europejczyków, Żydów,
tolerancyjnych katolików i innych. Plujący na prymasa, bo ma inne zdanie niż
populista-ksiądz Rydzyk.
Oni by nawet papieżowi się sprzeciwili, gdyby ten miał inne zdanie (a ma) niż
o. dyrektor.
PS.NIE JESTEM MASONEM- oni chcieliby mieć takie znaczenie jakie się im
przypisuje
Obserwuj wątek
    • Gość: OzRM Nowa pseudoreligia - katolewica!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:19
      • Gość: Leszek Re: Nowa pseudoreligia - katolewica!! IP: *.ists.pl 17.12.01, 22:18
        Powiedział co wiedział
      • gacjan Re: Żadna lewica- do k... nędzy 18.12.01, 16:06
        Nie mam lewicowych poglądów. To komuchy 50 lat blokowały wejście Polski do
        Europy cywylizowanej, dziś blokują nam je niby- prawicowcy. A Rydzyk to Polski
        talib. Co nie znaczy, że popieram SLD w ich pieprzonych ustępstwach i nie
        podobają mi się ich działania
    • Gość: GMR Re: NOWA RELIGIA- RYDZYKOKATOLICY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:24
      gacjan napisał(a):

> Są to ludzie z kompleksami, nienawidzący innych: Europejczyków, Żydów,
      > tolerancyjnych katolików i innych. Plujący na prymasa, bo ma inne zdanie niż
      > populista-ksiądz Rydzyk.
      > Oni by nawet papieżowi się sprzeciwili, gdyby ten miał inne zdanie (a ma) niż
      > o. dyrektor.

- za to katolewica ma lęki i obsesję brylowania wśród międzynarodowych elit i
      swych adwersarzy straszy Białorusią bo nie ma tak naprawdę nic konkretnego do
      powiedzenia. Euroentuzjaści boją się że droga do brukselskich stołków karier i
      apanaży zostanie zamknięta i znajdą się na bruku! Boją się losu który sami
      zgotowali tzrem milionom polskich obywateli. Morał? Nie czyń drugiemu co tobie
      nie miłe..
      • Gość: Leszek Re: NOWA RELIGIA- RYDZYKOKATOLICY IP: *.ists.pl 17.12.01, 22:20
        Emigruj na Białoruś. Tam do kołchozu i całuj dupę Łukaszenkowi. Aha, i weź ze
        sobą Leppera
    • Gość: Balzer To nie religia - to SEKTA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 18:22
      Sekta Rydzykowcow szerzacych faszyzm
    • Gość: Leszek Re: NOWA RELIGIA- RYDZYKOKATOLICY IP: *.ists.pl 17.12.01, 22:17
      Jesteś masonem, jesteś. Jego tartuffowatość tak zadekretował
      • Gość: Karp Głos z Australii IP: 159.107.90.* 17.12.01, 22:34
        Australijski biskup David Walker mówi o zjawisku "subkultury klerykalnej".
        Powstaje ono w wyniku zrozumiałego psychologicznie odreagowania procesów
        laicyzacyjnych występujących we współczesnej kulturze. Następstwem tego
        podejścia może być np. chrześcijaństwo obolałych, którzy specjalizują się w
        klasyfikowaniu doznanych ran, kolekcjonują obszerne listy wrogów, koncentrują
        swą główną uwagę na sporządzaniu bilansów pretensji i rozczarowań............
        • Gość: ethanol Re: Głos z Australii IP: 151.112.27.* 18.12.01, 03:09
          Ze Rydzyk i inni z jego swity przeginaja pale to wiadomo nie od dzis.
          Rydzyk bardzo placze nad losami afgancow i benka, ale kasy dla glodnych polakow
          nie da tylko nawoluje do wyciagania.
        • Gość: GMR Re: Głos z Polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 11:55
          Te wasze teorie mają się do rzeczywistości jak pięść do nosa. A poza tym ja bym
          na twoim miejscu tak nie podskakiwał na niespełna tydzień przed wigilią Karp.
          To ześ zwiał do Australii nie znaczy że nie wylądujesz na wigilijnym stole
          • Gość: Karp Poczucie humoru IP: 159.107.90.* 18.12.01, 13:08
            Gość portalu: GMR napisał(a):

> Te wasze teorie mają się do rzeczywistości jak pięść do nosa. A poza tym ja bym
            >
            > na twoim miejscu tak nie podskakiwał na niespełna tydzień przed wigilią Karp.
            > To ześ zwiał do Australii nie znaczy że nie wylądujesz na wigilijnym stole

Jestem w kraju. Nigdzie nie uciekam. Jest jeszcze jedna rzecz, której wam w tej
            smętnej rodzinie RM brakuje - poczucia humoru.

• Gość: GMR Re: Poczucie humoru IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:14
              Ależ my narodowcy mamy poczucie humoru ale trochę inne od waszego to co nas
              śmieszy was wkurza i odwrotnie. A znasz to? W europejskiej firmie nastałł
              kryzys i szykują się zwolnienia. szef zorganizował w tym celu zebranie z
              pracownikami by o tym powiadomić. Już chciał wymieniać nazwiska pracowników a
              tu nagle odzywa się kobitka i rzece jeśli mnie wyrzucisz to oskarżę cię o
              dyskryminację kobiet, potem wstaje murzyn i grozi mu procesem o rasizm... w
              końcu zostaje już tylko młody dobrze zbudowany blondyn do odstrzału... ten cały
              w strachu mysli co tu robić co tu robić? A! właśnie sobie przypomniałem że
              dziś mam spotkanie w klubie dla homoseksualistów...
              • Gość: Karp I o to idzie IP: 159.107.90.* 18.12.01, 16:50
                Gość portalu: GMR napisał(a):

> Ależ my narodowcy mamy poczucie humoru ale trochę inne od waszego to co nas
                > śmieszy was wkurza i odwrotnie. A znasz to? W europejskiej firmie nastałł
                > kryzys i szykują się zwolnienia. szef zorganizował w tym celu zebranie z
                > pracownikami by o tym powiadomić. Już chciał wymieniać nazwiska pracowników a
                > tu nagle odzywa się kobitka i rzece jeśli mnie wyrzucisz to oskarżę cię o
                > dyskryminację kobiet, potem wstaje murzyn i grozi mu procesem o rasizm... w
                > końcu zostaje już tylko młody dobrze zbudowany blondyn do odstrzału... ten cały
                >
                > w strachu mysli co tu robić co tu robić? A! właśnie sobie przypomniałem że
                > dziś mam spotkanie w klubie dla homoseksualistów...

I tak trzymać. Głupotę trzeba ośmieszać a nie wypowiadać wojnę całemu światu.
                Dowcip niezły bo ma w sobie dużo prawdy i jest zabawny.
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka