Gość: XXX_XXX IP: 172.16.2.* 18.12.01, 10:42 .......gdzie sie podzial ten forumowicz co zawsze wpychal swoje zdanie miedzy cudze posty i dyskusje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guru Re: jajacek......... IP: 212.160.238.* 18.12.01, 12:36 wyłączyli prąd, bo nie zapłacił rachunku. Siedzi w domu przez dzień cały aż mu jaja posiwiały !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: jajacek......... 18.12.01, 12:46 A może za wychwalanie komuny i stanu wojennego w Polsce wywalili go z roboty i nie ma kompa? Może go z Belgii deportowali?:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jajacek......... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:59 On kiedyś poisał że jest już w wieku emerytalnym.. pewnie na coś zachorował na a że zabrakło mu kasy na leczenie więc pewnie poddali go eutanazji... Niedawno senat belgijski przegłosował tę sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pozdrowienia dla Jajacka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 12:54 A może nie ma z kim i o czym dyskutowac. Etosu nie ma , wartości nie ma, prawicy prawdziwej ani widu ani słychu. Niedobitki tylko z odparzonym mięskiem kręcą się po forum i zamiast argumentów historyczne wywody wywlekają. Takie niestety smutne czasy. W każdym razie Jajacku trzymaj się. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Janka 18.12.01, 15:18 Janek,a o czym ma rozmawiać Jajacek z prawicą? Pomyliłeś strony! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liberal Re: do cielaka o ksywie "bykk" ! 18.12.01, 15:44 Ty to z prawicą masz tyle wspólnego co PPS z LPR. Spadaj czerwoniaczku prowokatorze ! A może cię BSA zaatakowało, cielepaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jajacek......... 18.12.01, 17:31 Gość portalu: XXX_XXX napisał(a): > .......gdzie sie podzial ten forumowicz co zawsze wpychal swoje zdanie miedzy > cudze posty i dyskusje ?? Ja zawsze z ogromna uwaga czytam wypowiedzi Jajacka. "cudze posty i cudze dyskusje" ? -to co,chcialbys sam ze soba dyskutowac ? pozdrawiam Jajacka radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: jajacek......... IP: *.ts.pl 18.12.01, 18:05 Tez pozdrawiam nieobecnego (mam nadzieje ze chwilowo) jajacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: jajacek......... IP: *.ts.pl 18.12.01, 18:11 Moze ma kto maila do niego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: jajacek......... IP: *.chello.pl 18.12.01, 18:09 Brakuje Ci go? mnie też, choć nasze poglądy nie są zbieżne w wielu punktach. Ale Jajacek ubarwia forum - to prawdziwa zadzira. No i dawniej mieszkał po sąsiedzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: jajacek.........errata IP: *.chello.pl 18.12.01, 18:12 jast 'zadzira' a miało być 'zadziora', nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: jajacek......... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:14 Wczoraj był i wkrotce znowu bedzie, nie macie sie czego cieszyc. Jajacek, pozdrawiam i wracaj walczyc z oszołomstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: jajacek......... IP: *.ts.pl 18.12.01, 18:17 pozdro Balzer czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Jestem ,jestem !! Pozdrawiam wszystkich .. IP: *.kabel.telenet.be 18.12.01, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: Jestem ,jestem !! Pozdrawiam wszystkich .. IP: *.ts.pl 18.12.01, 18:21 witam cie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX_XXX Re: Jestem ,jestem !! Pozdrawiam wszystkich .. IP: 172.16.2.* 18.12.01, 18:28 witam forumowicza-jajacek,a widzisz ilu masz wrogow i przyjaciol na tym forum . dzieki mojemu postowi ,wiesz na kogo mozesz na tym forum liczyc .... ps. bezinteresownie to zalatwilem ,co zlego to nie ja .....WITAJ ! Odpowiedz Link Zgłoś