Gość: Jagnieszka IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 25.07.03, 22:38 Pozdrawiam Panią, Pani Aleksandro, i dobrze Pani życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morka Pani Aleksandrze jest dobrze IP: *.sympatico.ca 25.07.03, 22:43 i przetrzyma. Kwiatkowski padnie, ale Pani Aleksandra nie. Niewykluczone, ze za jakis czas zastartuje na szefowa partii i mysle, ze bedzie miala niezle szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop Re: Pani Aleksandrze jest dobrze IP: *.chello.pl 25.07.03, 22:50 trzeba przyznac że bzyknąłbym Aleksandre z przyjemnoscia od tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b nobody's perfect IP: *.biaman.pl 25.07.03, 22:51 Gość portalu: jankop napisał(a): > trzeba przyznac że bzyknąłbym Aleksandre z przyjemnoscia od tyłu Każdy ma prawo byc masochistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ48 Jagnieszka to sama Jakubowska - to jej styl ! IP: *.atm.com.pl 26.07.03, 10:46 Nikt inny nie potrafi tak pięknie sformułować oczywistych łgarstw, i tak pięknie ich powiedzieć, czy napisać. Nikt inny nie wpadłby na to, Szkoda, że zeszła Pani, Aleksandro, na złą drogę, na służbę pasożytów społeczeństwa. Bo zdolna i niegłupia pewnie z Pani baba. Trochę przypomina Pani Urbana z czasów stanu wojennego. Pozdrowienia dla uczciwych i próbujących myśleć samodzielnie. PZ48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Pani Aleksandrze jest dobrze IP: 63.98.252.* 26.07.03, 05:36 Gość portalu: jankop napisał(a): > trzeba przyznac że bzyknąłbym Aleksandre z przyjemnoscia od tyłu Bo ja wiem? Troche za stara. Zreszta, nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek TULUUZ ! IP: *.biaman.pl 25.07.03, 22:46 "Tuluuz"! Odnośnie do :) Twojej propozycji, jak radziłbyś postępować w takim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: TULUUZ ! IP: *.chello.pl 25.07.03, 23:00 Nie powiem,ze Jakubowska jest nie do rzeczy ( sam ją widziałem , kilkakrotnie "tet a tet" ( jeszcze podczas mojej porzedniej pracy w banku ) ale cóż mentalnie i politycznie jest mi diametralnie obca. Ad rem mozna to przeczytać i albo pominąc albo polecic delikwentowi "Kamasutrę". Pozdr. gerard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: TULUUZ ! IP: *.biaman.pl 25.07.03, 23:02 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > Nie powiem,ze Jakubowska jest nie do rzeczy ( sam ją widziałem , > kilkakrotnie "tet a tet" ( jeszcze podczas mojej porzedniej > pracy w banku ) ale cóż mentalnie i politycznie jest mi > diametralnie obca. Ad rem mozna to przeczytać i albo pominąc > albo polecic delikwentowi "Kamasutrę". > Pozdr. gerard Actually, myślałem o tym: "Pozdrawiam Panią, Pani Aleksandro, i dobrze Pani życzę." to inne to było zwykłe tępe chamstwo, a to tutaj to własnie kojarzy mi się z ubecją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: TULUUZ ! IP: *.chello.pl 25.07.03, 23:10 No cóż , sam wiesz czego możesz oczekiwać od Jagnieszki , nie zmienisz jej/jego zapatrywań natury politycznej , bo w takich kategoriach trzeba to rozpatrywać.Dla tej osoby to jedna z kandydatów na przyszłego leadera czerwonych. Ja optuje za Leszkiem , który niech nam króluje i ciągnie całe to bractwo w otchłań- bezpowrotną.A Jakunowska może i podłożyła Leszkowi , ten wątek dotyczący Piskorskiego ( ale Leszek i tak jej nie wyda). Mnie także konotuje sie to zdanie Jagnieszki w aspekcie artykułu ze stylem np. Barańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouimet Re: Miller czyta sam IP: *.sympatico.ca 25.07.03, 22:48 ...to duzy krok do przodu.Ajak z pisaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Miller czyta sam IP: *.biaman.pl 25.07.03, 22:50 Gość portalu: ouimet napisał(a): > ...to duzy krok do przodu.Ajak z pisaniem? dziekuję, dobrze, jeszcze trochę i zostanę jagnieszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka jagnieszką? Czemu nie? IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 25.07.03, 22:56 Natomiast żeby dorównać Jagnieszce, trzeba trochę popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Miller czyta sam,- teksty "poprawia" Czarzasty IP: *.proxy.aol.com 26.07.03, 08:22 Gość portalu: ouimet napisał(a): > ...to duzy krok do przodu.Ajak z pisaniem? Z pisaniem GORZEJ! -:(. Korzysta z pomocy Czarzastego ("nteligentny matacz" - czlonek Stowarzyszenia Ordynacka!), ktory reka mec. Sokolowskiej ("wybitny prawnik" - z KRRiTV) - fachowo poprawia teksty (skreslajac niewygodne wyrazy!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredus Re: Miller czyta sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 22:58 Tak, oni wywodzący się z PZPR to nawet i kupę potrafią sami zrobić. Tylko sprątać to już muszą inni. O Najjaśniejsza RP! Dokąd Cię zaprowadzą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonu Re: Miller czyta sam.......?:)........:( IP: *.rasserver.net 25.07.03, 23:15 czy to mozliwe ze ten kretyn czytac umie?.....po rozwalce sld wszyscy maja szanse zostac komediantami......z historii ktore beda opowiadac (w pierdlu ale)mozna bedzie sie niezle usmiac.;) Nie przesadzajmy juz jednak z kawalami...ten debil czytac nie umie (NAPEWNO!!!) obawiam sie , ze na procesie ....beda obroncy wytykac ten fakt i krzyczec , ze jest to element "lagodzacy".....:)....a MY NAROD i to smyka POWIESIMY.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Miller - pismienny! dla mnei bomba!!! IP: *.geol.uni-heidelberg.de 25.07.03, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Nie jest źle!!! 26.07.03, 00:27 "Premier sam czyta gazety, myśli samodzielnie i niekoniecznie musi mieć wszystko od A do Z napisane, żeby zabrać głos w Sejmie" To znaczy, że kraj jednak nie pójdzie na dno. Płyniemy w dobrym kierunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Miller czyta sam 26.07.03, 02:38 "Premier sam czyta gazety, myśli samodzielnie i niekoniecznie musi mieć wszystko od A do Z napisane, żeby zabrać głos w Sejmie". Olka, gdybym była twoim szefem to nie odezwałabym się do ciebie przez tydzień za to zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ48 Jagnieszka to sama Jakubowska - to jej styl ! IP: *.atm.com.pl 26.07.03, 10:49 Nikt inny nie potrafi tak pięknie sformułować oczywistych łgarstw, i tak pięknie ich powiedzieć, czy napisać. Szczególnie w swojej obronie. Nikt inny nie wpadłby na to, żeby w ogóle coś takiego napisać. Nie wierzę, że jakaś osoba postronna mogłaby napisać taki komentarz (chyba że zakochana - bo miłość bywa ślepa). Szkoda, że zeszła Pani, Aleksandro, na złą drogę, na służbę pasożytów społeczeństwa. Bo zdolna i niegłupia pewnie z Pani baba. Trochę przypomina Pani Urbana z czasów stanu wojennego. Pozdrowienia dla uczciwych i próbujących myśleć samodzielnie. PZ48 Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Miller czyta sam 26.07.03, 11:09 I ksero nawet sam obsługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Miller czyta sam 26.07.03, 11:13 pokrzywa.pokrzywa napisał: > I ksero nawet sam obsługuje. To on nauczył Sokołowską obsługiwać komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Miller czyta sam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 11:33 Jestem zbudowana!!! Miller potrafi czytać!!! Nareszcie jakaś pozytywna o nim wiadomość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Miller czyta sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 12:35 To chyba oczywiste,że każdy Premier sam czyta prasę codzienną.To jest tak oczywiste,że zupełnie nie rozumiem,jak mogłoby być inaczej. Przeciez,nie może być uzależniony od informacji przetworzonej przez komentatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Miller czyta sam IP: *.acn.pl 26.07.03, 13:35 Gość portalu: Czytelnik napisał(a): > To chyba oczywiste,że każdy Premier sam czyta prasę codzienną.To > jest tak oczywiste,że zupełnie nie rozumiem,jak mogłoby być > inaczej. > Przeciez,nie może być uzależniony od informacji przetworzonej > przez komentatora. Premier Miller jest o wiele wspanialszy niż jakiś "każdy premier" ponieważ mimo ogromnego obciążenia obowiązkami związanymi z pracą na rzecz Ojczyzny i Wyborców znajduje czasem czas by zadzwonić do jakiegoś redaktora naczelnego z podziękowaniem za życzliwy tekst w Gazecie. Premier Miller nie jest uzależniony od nikogo i od niczego, a już na pewno nie od Minister Jakubowskiej, choć na pewno niejeden premier uległby uzależnieniu. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Miller czyta sam IP: *.parkowe.pol 26.07.03, 17:48 Pralinka lubię takie zbudowane!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Miller czyta sam IP: 200.223.16.* 27.07.03, 06:11 Pani Aleksandro juz czas zabrac torebke i wyjsc ostentacyjnie, ( slynny gest protestu w Wiadomosciach) bo za wiele Pani rozrabia i inni Pania wyniosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Co ?!!!! Miller nauczyl sie wreszcie czytac!! IP: *.proxy.aol.com 27.07.03, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia don Leszek 27.07.03, 12:25 Czyta sam! Sensacja na skalę światową. Czyta jednym okiem a drugim od razu wypuszcza o aferach złodzieji z LSD na szczytach władzy. Np. Łapa, Naumann (1,5mln$), Kaczmarek (lotto), Rywin (17,5mln$), Jagiełło, spSekuła, Pershing, Jakiernia (szkoła wyższa), itd wiele innych przykładów. Sam don Leszek szmuglował z Moskwy milion dolarów w walizce wbrew Ustwie Prawo Dewizowe. I co? Jajaco! Nic! Qndzia obserwatorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: don Leszek IP: *.biaman.pl 27.07.03, 12:28 qndzia napisał: > Czyta sam! Sensacja na skalę światową. Czyta jednym okiem a > drugim od razu wypuszcza o aferach złodzieji z LSD na szczytach > władzy. Qndziu obserwatorko! Drugim okiem to on puszcza figlarne "oczka" tow. Jakubowskiej i dlatego nie ma czsu na zajmowanie sie aferami innych (na swoje wlasne mu juz czasu nie starcza). Odpowiedz Link Zgłoś