szkodapolski 09.11.07, 15:10 które rzekomo mieli "wyprowadzić na ulice Kaczyńscy byle nie oddać władzy"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Gdzie ten 13 grudnia, 09.11.07, 15:12 który miał nastąpić po zwycięstwie PO? Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: Gdzie ten 13 grudnia, 09.11.07, 15:16 Jeśli posługujemy się tym samym kalendarzem to mamy dopiero 9 listopada, więc do 13 grudnia jest jeszcze troszkę czasu. Nie bądźcie tacy w gorącej wodzie.wodzie umoczeni. Będziecie mieli jeszcze swój wyśniony i upragniony 13 grudnia, ale wówczas już nie będziecie tacy pewni siebie. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:19 przyjdziemy po cibie o świcie całą paczką Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:27 Czekam na Was kochani z niecierpliwością, a co będzie w tej paczce? Chyba nie wyskoczycie od razu z bombonierką? I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:28 Z bombonierką nie, przyniesiemy sucharki. Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:32 Bardzo lubię sucharki. Bardzo chętnie spotkam się z Wami twarzą w twarz i poznam tak zacnych towarzyszy wiernie służących buractwu cukrowemu. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:34 Przykro mi, ale dysponujemy tylko cukrem trzcinowym, który mógłby ci zaszkodzić. Cukrów buraczanych musisz szukać wśród swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:38 ja bym na jego miejscu poszukała swoich w chlewie,albo oborze. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No coś ty. 09.11.07, 15:41 Janiszek to bardzo kulturalny koleś, zawsze tak ładnie pozdrawia. Nadpobudliwy tylko trochę, ja bym mu proponowała sucharki z melisą trzy razy dziennie zamiast wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: No coś ty. 09.11.07, 15:43 tak koleś dresiarz z ptasim móżdżkiem.)) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No coś ty. 09.11.07, 15:48 Co do móżdżku - nie dyskutuję. Musi być na kwaśno :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:46 Takim samym językiem operowali oprawcy Chrystusa, ale i na nich Bozia ma swoje sposoby. Teraz Wy jesteście w chlewie i przy korycie świńskie ryjki, więc kultury z Waszej strony nie ma się co spodziewać. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam i strasznie się juz boję. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nieprawda. 09.11.07, 15:49 > Takim samym językiem operowali oprawcy Chrystusa, Oprawcy Chrystusa nie mówili po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:49 takim językiem posługiwali się oprawcy chrystusa? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=71762257 no to jestem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No tak, 09.11.07, 15:51 teraz to zaczynam poważnie martwić się o janiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: No tak, 09.11.07, 15:56 dlatego pytałam czy nie jest gejbomberem.)) biedak może wypiera ze świadomości swoje preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No tak, 09.11.07, 15:57 > biedak może wypiera ze świadomości swoje preferencje. To bardzo prawdopodobne. Stąd pewnie ta agresja. Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:42 No tak na salonach to tylko cukier trzcinowy, a co z tanim państwem? Buractwo jest u Was i słoma z butów Wam wychodzi. Cudotwórcy od siedmiu boleści. Bozia chciała, że trafiliście na słaby okres, bo rynki zagraniczne strasznie cieniują i na naszej giełdzie mamy niezłe spadki. Ale jest to przedsmak tego, co nas czeka. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Co z tanim państwem? 09.11.07, 15:47 Wróci po rządach piSu. Nie wiem, skąd ten pomysł, że uzywam słomy zamiast luksusowych rajstop. Naprawdę, janiszek, rozejrzyj się wśród innych kobiet - tych spoza swojego środowiska - my nosimy dopasowane pantofelki, w których mieści się tylko pończoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Możesz zacząć się bać, janiszek 09.11.07, 15:30 może janiszek to gejbomber? tak lubi te klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: do grudnia 09.11.07, 15:21 A propos; z jakiej choinki się urwałeś, pajacyku ?... Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: do grudnia 09.11.07, 15:30 Czy jest to jakaś forma oryginalnych życzeń świątecznych? Jeśli tak to dziękuję. Wiesz co Ci powiem, że czasami pajacyk jest mądrzejszy od niejednego króla w koronie (patrz Stańczyk). I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek To była odpowiedź na te czołgi. 09.11.07, 15:18 A tak swoją drogą o Kaczyńskich juz wiemy, że władzę oddali demokratcznie. Zobaczymy co zrobi McDonald? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Alez ja tego nie robię, 09.11.07, 15:24 zastanawiam sie natomiast nad tym, czy robisz sztuczny tłum, czy nie możesz się zdecydować, w którym nicju najbardziej ci do twarzy. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Cóż, każdy może się zapierać. 09.11.07, 15:27 Ja nie przekonam Ciebie a Ty mnie. Zostańmy, więc przy swoich przeświadczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Niepotrzebnie zapierasz się :) 09.11.07, 15:28 Naprawdę, jesteś rozpoznawalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Z tego samego powodu dla jakiego Ty to robisz 09.11.07, 15:24 Ależ kłamiesz PiSdzieciątko woda zawsze wodą była. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Ależ nienawiść Wam kapie z ust. 09.11.07, 15:28 To są ci, którzy podobno ratują demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ależ nienawiść Wam kapie z ust. 09.11.07, 15:38 Dobra,PiSdzieciątko, gdzie ta nienawiść? "Woda nie zmienia", iliż "dzieciątko Pisiackie" nienawiścią nacechowane? Jedyną nienawiścć jaką żywię i do której się przyznaję to nienawiść do ludzi, którzy językiem ojczystym nie potrafią się posługiwać. Taka większość ogólnonarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No przyznaj, że ci kapie. 09.11.07, 15:40 A ty ją zbierasz do probówki po to, aby miec wiosną truciznę przeciw mszycom :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: No przyznaj, że ci kapie. 09.11.07, 15:49 Sądząc po Twoim nicku, to raczej tobie nieźle kapie. Chyba często moczysz się w nocy? I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: To była odpowiedź na te czołgi. 09.11.07, 15:23 oddali władzę demokratycznie? znowu powód do uwielbienia dla kaczolubnych. łaski nie robili każdy kto przegrywa oddaje władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus No i gdzie te czołgi? - jak to gdzie... 09.11.07, 15:34 jedne odmówiły wyjazdu na ulice... innym ropy brakło, żeby wyjechać... - spieprzyli dokładnie, jak wszystko za co się łapali... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Hossanna, Bracia K. władzę oddali! A mogli nie! 09.11.07, 15:37 Narodzie, całuj ŁASKAWCÓW po rękach, ze w swej łaskawości zgodzili się przestrzegać Demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spoko, niektorzy beda je jeszcze "widziec" bardzo 09.11.07, 15:41 dlugo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biegly.rewident Re: No i gdzie te czołgi? 09.11.07, 15:43 szkodapolski napisał: > które rzekomo mieli "wyprowadzić na ulice Kaczyńscy byle nie oddać władzy"? Hehe dobre...gusla dla oglupionych ludzi Nie spodziewali sie tego po "Gomulce" Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja Odmówiły wykonania rozkazu 09.11.07, 15:49 i zostały w garnizonach Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna dowod , ze sponsorzy rzadza Jerczkiem 09.11.07, 15:57 kopneli go az zabolalo. teraz o nim zapomna szybko. Odpowiedz Link Zgłoś