daktylek 26.11.07, 22:48 znowu głupoty opowiada ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post "Jak Jarosław radzi sobie z tym kolorowym życiem"? 26.11.07, 22:52 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Nellka w Teraz My 26.11.07, 22:54 Teraz my stało się programem kabaretowym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Nellka w Teraz My 26.11.07, 22:55 Jakich posłów mamy, takie i programy publicystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mordo_ty_moja jak Rokita z tą Rokiciną wytrzymuje 26.11.07, 22:57 w domu nie moge sobie wyobrazić głupia jak but tupeciara gadająca kaczymi mantrami Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: jak Rokita z tą Rokiciną wytrzymuje 26.11.07, 22:59 Chciała coś dla kobiet zrobić, a w sejmie nawet do Komisji Polityki Społecznej i Rodziny się nie zapisała, tylko do Komisji Unii Europejskiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Rokita - Kempa - Szczypińska 26.11.07, 23:01 Wyraźnie przed peletonem. Wszystkie trzy bardzo sie starają. Która zdobędzie laur najgłupszej? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Zapomniałeś o Sadurskiej 26.11.07, 23:06 krwawy.zenek napisał: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/332.htm i Natalii-Świat. Wyrywają sobie mikrofon na konferencjach prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Zapomniałeś o Sadurskiej 26.11.07, 23:08 Jest jeszcze niejaka Mazurek, ale te trzy wyraźnie wybiły się na czoło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Zapomniałeś o Sadurskiej 26.11.07, 23:12 krwawy.zenek napisał: > Jest jeszcze niejaka Mazurek, ale te trzy wyraźnie wybiły się na > czoło :)) Mazurek to ta ktora wdziera się na mównicę za kazdym razem jak ktoś mówi źle o PiSie? Jest taka czarna, co podskakuje na krześle, klaszcze , pąsowieje jak prezes przemawia, tylko, kurka, nie mogę jej zidentyfikować z nazwiska:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Re: Zapomniałeś o Sobeckiej 27.11.07, 04:06 Zapomnieliście o Annie Sobeckiej! Ta jeszcze nie zademonstrowała swoich mozliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zapomniałeś o Sobeckiej 27.11.07, 09:02 weissensee napisała: > Zapomnieliście o Annie Sobeckiej! Ta jeszcze nie zademonstrowała > swoich mozliwości! Ale pensjonarski biały koronkowy kołnierzyk zawsze na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born To chyba jednak Kloc Izabela.. 26.11.07, 23:14 of.woman.born napisała: > krwawy.zenek napisał: > > > Jest jeszcze niejaka Mazurek, ale te trzy wyraźnie wybiły się na > > czoło :)) > > > Mazurek to ta ktora wdziera się na mównicę za kazdym razem jak ktoś mówi źle o > PiSie? Jest taka czarna, co podskakuje na krześle, klaszcze , pąsowieje jak > prezes przemawia, tylko, kurka, nie mogę jej zidentyfikować z nazwiska:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Pitera :-))))) 26.11.07, 23:13 krwawy.zenek napisał: > Która > zdobędzie laur najgłupszej? Boszesz ty mój Pitera daleko w przodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator TVN jest w układzie 26.11.07, 23:02 tylko chęcią ośmieszenia PiS potrafię sobię wytłumaczyć sens zapraszania tej pani do studia. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: TVN jest w układzie 26.11.07, 23:05 A ośmiesza sie rzeczywiście pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: TVN jest w układzie 26.11.07, 23:16 obseerwator napisał: > tylko chęcią ośmieszenia PiS potrafię sobię wytłumaczyć sens > zapraszania tej pani do studia. Tak się starali, a nie udało się. Pitera sama ośmiesza PO, nawet nie proszona. Odpowiedz Link Zgłoś
mezzo_forte Re: TVN jest w układzie 26.11.07, 23:19 Prowokacja z głosem Rydzyka równie żenująca jak ta sprzed wyborów z wydatkami na alkohol kancelarii Prezydenta porównanymi z wydatkami na żywienie dzieci! Słabe to i żenujące!!! Panom się pomysły albo argumenty kończą... Tonący brzydko się chwyta! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post "Nie wyłuskałem z pamięci tej informacji" 26.11.07, 23:00 rzekł prawdomówny Piecha Ale jaka reklama "Bibliotekarza":))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Nellka w Teraz My 27.11.07, 08:41 daktylek napisał: > znowu głupoty opowiada ... Morozowski to nie mógł powstrzymać śmiechu dlatego z marsową miną usiłował zadawać jej pytania ,a Nelka jak to Nelka brnęła dalej w swojej głupocie, Janek powinien chyba zrewidować swoje uczuia do tej idiotki... Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Nellka w Teraz My 27.11.07, 09:32 Niestety nie oglądałem. Macie link do tych wypocin? Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Nellka w Teraz My 27.11.07, 09:37 abstrahując od wszystkiego podtrzymuję perwersyjną opinię, że to niezła d...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch nie dziwię się. 27.11.07, 10:25 daktylek napisał: > znowu głupoty opowiada ... To wszystko pewnie przez "olbrzym pracy". Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 no woman ..... 27.11.07, 10:33 daktylek napisał: > znowu głupoty opowiada ... .....no głupoty www.youtube.com/watch?v=hg2n039txnk to luż starożytni wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś